Eskişehirden Hüseyin Abimin Kuşları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankaralısalih06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Salih OZTÜRK
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
Eskişehirde tanışmaktan çok mutlu olduğum emekli polis Hüseyin Abimin kuşlarından bazılarının resimlerini gönderiyorum. İnanın resimlerde olduklarından daha da güzeller... Herkese iyi günler dilerim..

Ekli dosyalar

• 100_2033.webp
    100_2033.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,338
  • 100_2034.webp
    100_2034.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,329
  • 100_2036.webp
    100_2036.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,389
Bunlarda diğerleri... kuşlar için daha detaylı bilgi almak isteyen olursa, [email protected]

Ekli dosyalar

• 100_2040.JPG
    100_2040.JPG
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,276
  • 100_2047.webp
    100_2047.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,350
  • 100_2083.webp
    100_2083.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,356
MERHABA Güle güle besleyin Hüseyin Bey ,Su an Almanya da kalmaktayim ama bende Eskisehirliyim,Eskisehir in neresinden sormamda bi sakinca yoktur umarim.Kuslarinizin tüyleri kadar ömürleri olsun,Saygilar.DUMAN....

Hüseyin abi semt olarak bilmiyorum ama yanılmıyorsam bedrettin camii sinin olduğu sokakta besliyor. Eğer Türkiyeye gelip ziyaret etmek isterseniz geldiğinizde msn adresimden temasa geçebiliriz.. saygılar..

duruşlarından çok sağlıklı ve güzel olduğu anlaşılıyor maşallah!!

Maşallah güzel kuşlar, özellikle çikolata güllü erkeği çok beğendim .selamlar.ŞEREF

S.A Salih bey..

Maasallah emeginize saglik,keske cekmisken hoca`yida cekseydiniz yüzünü görmüs olurduk.Neyse bizdende cok selam söyleyin ismimi hoca`ya sorsan tanimaz ama görse iyi bilir.
Bu arada kendisi akarbasinda oturur yeri güzeldir kusalari ayri ayridir,terasida hostur aciklik ama asagiya kusalarini dürürüp cok kaybetmistir öyle diyordu yakiniyordu bazen.Kendiside iyi bir insandir ekmegi yenir suyu
icilir,yanilmamissiniz düsüncelerinizde salih bey.

Neyse insaallah deng gelirse ugrariz yanina ,bizlerden onlara cok selam.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Salih bey..

Maasallah emeginize saglik,keske cekmisken hoca`yida cekseydiniz yüzünü görmüs olurduk.Neyse bizdende cok selam söyleyin ismimi hoca`ya sorsan tanimaz ama görse iyi bilir.
Bu arada kendisi akarbasinda oturur yeri güzeldir kusalari ayri ayridir,terasida hostur aciklik ama asagiya kusalarini dürürüp cok kaybetmistir öyle diyordu yakiniyordu bazen.Kendiside iyi bir insandir ekmegi yenir suyu
icilir,yanilmamissiniz düsüncelerinizde salih bey.

Neyse insaallah deng gelirse ugrariz yanina ,bizlerden onlara cok selam.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle.

A.S. Tahir Bey..
Şimdi hatırladım Akarbaşı mahallesinde oturuyor.. Gerçekten Eskişehirde yanına uğramak isteyen olursa kapısı herkese açık beyefendi bir insandır...Terastan çok kuş düşürdüğü doğrudur.. Birkaç hafta içinde yine Eskişehire gitmeyi düşünüyorum.. Diğer kuşlarını ve kendisini de çeker eklerim... Bu arada Eskişehir Kuşçular Derneğindeki kuşçu arkadaşlara da çok selamlar...

güzel kuşlar maşallah topram hayırlı yavrular nasip olur inş. ankaralı salih bey kütahya da bekleriz sizleri a.e.o.

Sevdamız Kuş' Alıntı:
güzel kuşlar maşallah topram hayırlı yavrular nasip olur inş. ankaralı salih bey kütahya da bekleriz sizleri a.e.o.

Allah nasip ederse inşallah kütahyaya da uğrarız. gönlününüzde ne varsa Allah sizlere onu versin . a.e.o.

maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin

s.a kuşlarınız güzel ve bakımlı saglıkları yerinde hayırlı yavrular almanız dilegiyle....

Araplar guzelmıs hemserim kusların masallahi var bol yavrular

saygılarımla..

bana msn ya da buradan mesaj atan veya atacak olan arkadaşlarıma birşeyi hatırlatmak isterim... kuşlar eskişehirden hüseyin abinin olup, kuşları görmek isteyenler eskişehir kuşçular derneğinde kendisini bulabilirler... telefonla irtibata geçmek isteyenler de yardımcı olabilirim... saygılarımla...

Geri