Eskişehir'den Sadık -Selamun Aleykum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheMetaor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

TheMetaor

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sadık Sarılar
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Evet ArkadasLar kuscular.org bi vesile oldu açıkçası.Buraya deger katan sizlersiniz.Burada cok degerli karakterli kişiler oldugunu sessiz bi şekilde takip ederek gördüm.Aranızda bulunmaktan şeref duydum herkes bildigince birşeyler yapmaya yardım etmeye çalısıyor güzel dayanısma var.Hepinize Merhabalar Efendim.

Sizede merhaba sadık bey aramıza hoşgeldiniz.Hoş güzel paylaşımlarda bulunmanız dilegiyle saygılar.

sizde aramıza hoş geldiniz sizleride burada görmekten onur duyuyoruz her gecen gün daha fazla arkadaş ve abi ediniyoruz sizlerinde bu siteden ögrenecegi ve ögretecegi bazı konular olucaktır bu arada tekrar aramıza hoş geldiniz sadık bey saygılarla !!!

Selam Sadik Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle. ( buarada hemsoyuz galiba )

Hosgeldın usta.İnsalah sizinde deneyimleriniz.paylasımlarınızla site dahada renklenecek.
Saygılar

Geri