Eskişehirden Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pigeon26

Üye
www.myspace.com
Ad Soyad
alper tunga
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
Selamun aleyküm Tüm Kuscu Arkadaslara ne iyi olduda su internet hayatımıza girdi dostluklar yardımlasmalar paylasımlar bilgi artık aklınıza ne gelirse Allaha (c.c) emanet olun :slm:

a.s hoşgeldiniz alper abi

h.b tesekkurler kardesim

ya size bişey dicem sarı mardinle bangodan ne tür yavru cıkar lütfen cevaplayın ama dişisi sarı mardin erkeği bango

Kardes bunu burda degilde assagıda yardım konuları var orda sorarsan yardımcı olurlar ama ben yinede söliim mardin sarısıyla bangodan acaip ne idügü belirsiz bi kus cıkar benim görüsüm cok öle colugun cocugun elinde helak olan kırılmıs hayvanlar hic esleme onları yazık olmasın ikisinede yavrularıda oynamaz tuhaf bişi yani(benim görüşüm)

Cıkacak olan yavrunun ırkı henüz yok :) şöle örnek veriim terrier+bulldog : sokak köpegi yada nerneyse iste

kry' Alıntı:
saol kardeş ama ne cıkar ne tür

burası bunun yeri değil.lütfen her konuyu yerinde konuşalım.

pigeon26' Alıntı:
Selamun aleyküm Tüm Kuscu Arkadaslara ne iyi olduda su internet hayatımıza girdi dostluklar yardımlasmalar paylasımlar bilgi artık aklınıza ne gelirse Allaha (c.c) emanet olun :slm:

Alper bey aramıza hoşgeldiniz.
Burası sizler gibi bilinçli yetiştiriciler geldikçe daha da güzelleşiyor.
Umarım hoş vakit geçirir güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte.

Hosbulduk kardesim ilgin ve alakan icin tesekkürler selametle kal :)

pigeon26' Alıntı:

Aramıza Hosgeldiniz, Keyifli Paylasimlar.

hoşgeldin abi aramıza.iyi vakit geçirmen dileğiyle.iyiakşamlar...

S.A Alper arkadasim...

Aramiza hosgeldin,umarim hosca vakit gecirir ve aradigin sicakligi aramizda bulursun.
Bende Eskisehir`liyim ama suanda yurt disinda ikamet etmekteyim vakit buldukca tr gelir ve memleketimde geciririm vaktimin büyük bir kismini,aramizda baska Eskisehir`li arakadaslarimizda var umarim hos sohbet ve muhabbet olusur.
Sen neresindensin Eskisehir`in....

Tekrar hos geldin aramiza...

Allaha emanet ol,saygilarimla.

selam değerli dostum..aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun dileklerimi sunar site içinde bol paylaşımlar dilerim..

Selamlar. Aramıza hoşgeldiniz Alper bey. Kendiniz hakkında yetiştirdiğiniz ırklar hakkında bilgi veriri resim paylaşımında bulunursanız sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

s.a alper arkadaşım aramıza hoşgeldin.benim size tavsiyem farklı ırk kuşları çifleyerek ırkların geleceğini tehlikeye sokmayalım.zaten bizlerin burada bulunup bilgi ,birikim ve güzellikleri paylaşmamız,bu sebepten değilmi? lütfen kuş ırklarını bozmayalım.saygılar.

Selamun aleyküm ilk önce ilgi ve alakanız icin cok saolun degerli arkadaslar
Benim asıl adım cemal ama sanal ortamda alpertunga adını kullanıyorum :)
eski türklerin isimlerini cok severim sebebi budur.
Dogma büyüme eskişehirliyim yaşım 28
aşşa yukarı ortaokuldan beri güvercin bakarım ama zaman zaman bıraktıgımda oldu (iş,askerlik v.s)
İşin acıkcası elimde ölee damar kuslar yok yani kümesimi elimden geldigi kadar düzene sokmaya calısıyorum
bi çabam var hele su zamanlarda üstüne düşmeye calısıyorum
Erenköy mahallesinde ikamet ediyorum besledigim ırk taklacı ırkı henüz resimleri felan yok ama inşaAllah kısa zamanda ceker resimlerini koyarım buraya selametle kalın Allaha emanet olun

ş.a kardeş hoş geldin şevalar getirdin

selamlar
Aramıza Hoşgeldiniz Güzel Paylaşımlar Dilerim

Geri