EŞLEME SORUSU???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bende bir çift baska ve bir çift şekeri var baskalarım birbirine kur yapıyorlardı ve bende yuva içerisindeki limon kasasına kapatıp önüne karton koydum,birbirlerini didikliyorlar bir şey olurmu_Bende ki bir çift şekeriye de aynısını yapıyorum ama dişi erkeği istemiyor sürekli gagalıyor ve erkekte kaçmaya çalışıyor.Bu ikisi için ne yapmamı önerirsiniz....
SAYGILARIMLA BATUHAN KÖKDEMİR

Şunu söylemeyi unuttum...Dişi şekeri erkeği kovaladığı zaman erkek kaçamayınca gıtlağının altını sürekli ileri geri yapıyor?

BATUHAN BAK AÇTIGIN BASLIGIN ALTINDA AYNISI VAR HATTA ONLARCASI VAR ARKADASLAR YORUMLARDA BULUNMUSLAR O BASLIKLARI BİR OKU İSTERSEN AKLINA HER GELEN LER İÇİN BASLIK AÇMAKDAN BIKMADIN GİTTİ BİRAZ ARA GEZİN BE GÜZEL KARDESİM KOLAY GELSİN

Biliyorum çok başlık açmışım ama gerçekten sitede çok araştırdım ama herkes yavruyla ya anne ya da baba eşlemesi konusunu açmış benim sorduğumla ilgili yok...Birdaha konu açarken dahada çok araştırırım uyarın için çok teşekkürler...Ama yardımlarınızı bekliyorum? (:

BAZI KUSLAR KAPATMAYLA ESLESMEZLER HALLERİNE BIRAK BİR MÜDDET ACELECİ OLMA

ZAMANLA HER SEY İSTEDİGİN GİBİ OLACAKDIR SABIRLI OLMALISIN BATUHAN KOLAY GELSİN

kuşçuluğun altın kuralı sabretmektir güzel kardeşim sabır şimdi için içini yiyiyodur ah bi eşleseler diyerek. çiftin bi tanesi kızışmış eşe düşmüşler. diyer çifti serbest bırak onlar istemedikten sonra yağlı kazığada geçirsen eşleşmez...

şimdi ah bi yumurtlasalar dersin yumurtlayınca ah şu yavrular bi çıksa yavrular çıkınca ah büyüseler büyüyünce hadi uçsunlar uçunca hadi takla atsınlar senin bu sıralamada sabırlı bi şekilde beklemen birde kuşlara doğru düzgün bakman lazım

Çok teşekkürler....

Sanada çok sağol abicim...

Geri