Eşleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RequeNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 847

RequeNN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkay
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Bende 2 tane kelebek vardı kelebeğin erkeğinin benim bursalardan biriyle eş olduğunu farkettim hemen ayıırdım verdim başkasına eş yapsın diye o kelebekleri eş yapmış geri aldım kuşları çiftleşiyorlar fln aynı yuvaya giriyolar fakat bu benim bursa gene kelebeğe sulanıyor yanına filan girmeye çalışıyor ama kelebek dışarı atıyor ve dövüyor ama bu sulanmaya devam ediyor.Dişi bursa çok kızgın :) erkek bulsam direk yumurtlucak kıvamda (sizce bu kelebekle bursanın gene eş olma ihtimali varmı ? )

sorunun açıkça ortada.Anlattığın kadarıyla bursan tek dişi ve erkeği yok.Eğer böyleyse dişi kızgın olduğu için kelebeğe sulanması normal.O kızışmış bursana bir eş al ve ikisini de yani bursaları başka kafese al 1 hafta falan iyi izle eş olmuşlarsa geri koyarsın kümesine...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bulabilsem erkek bursa zaten eş olmaya hazır yazık kelebeklerin arasını bozcak diiye korkuyorm. onlarıda zar zor eş yaptık yakında yumurtlucaklar zaten.

Ozaman bulamıyorsan ya bursanı başka kümese ayıracaksın ya da başka bir isteyene vereceksin ya da satacaksın çünkü bursanın yaptığı aralarını bozabilir yada kuşlar kavga ederek birbirine zarar verebilir...

Buldum bi tane mülakat oynara eş yapcam şimdilk kızgınlığı geçsin vercem geri :) Uğraşmasın kelebeklerle

Senin adına sevindim umarım kelebeklerin tüyü kadar yavruların olur...

sağolasın seninde öyle olsun :) oynar mülakat eşlemesinde sorun cıkmaz heralde zaten mülakatlarda oynara yakın özellikler var.?

sağolasın seninde öyle olsun :) oynar mülakat eşlemesinde sorun cıkmaz heralde zaten mülakatlarda oynara yakın özellikler var.?

Bende mülakatla eşlemende bir sorun görmüyorum....

Geri