eşlerin renk uyumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Süleyman06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman Gümüş
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba sevgili kuş severler benim elimde bir çok kuş var fakat güzel oyunlu 2 çift kuş var 2 erkek ve dişi süt beyaz 1 dişi gök fakat boza benzer ak kuyruk 1de erkek kalem sarısı nasıl ayırmamı önerirsiniz şimdiden Teşekkürler..

Selamlar süleyman bey eğer kuşlarınızın oyunlarından memnunsanız birbirinin açığını kapatacak şekilde eşleyebilirsiniz.Örneğin çok sefer yapan kuşunuzu az ama bol taklalı sefer yapan bir kuşla eşleyebilirsiniz.Bu gibi birçok örneği göz önünde bulundurmanızda fayda var.Ben oyun kuşunda renklerin ikinci planda kalması taraftarıyım.Saygılar...

Süleyman06' Alıntı:
Merhaba sevgili kuş severler benim elimde bir çok kuş var fakat güzel oyunlu 2 çift kuş var 2 erkek ve dişi süt beyaz 1 dişi gök fakat boza benzer ak kuyruk 1de erkek kalem sarısı nasıl ayırmamı önerirsiniz şimdiden Teşekkürler..

S A SÜLEYMAN KARDESİM BİR ÇOK KUŞLA UGRASMAK ZOR OLUR AMA 4 TANE BİLDİGİM KUŞ VAR DİYORSUNUZ O BİLİNEN KUŞLAR ESLEYİNİZ RENKLERİN BİR ÖNEMİ YOK KUŞ NESLİNDE HANGİ RENK VAR İSE HANGİ KUŞUN TARAFI BASKIN GELİRSE O RENGİ VERİR ZATEN OYUNLU TAKLACI KUŞLARDA ARANILAN RENK DEN ZİYADE OYUN OLRAK NELER VEREBİLDİGİ ÖNEMLİDİR AZ KUŞLA HEM ÇABUK VERİM ALIRSINIZ HEM NEYLE UGRASTIGINIZI BİLİRSİNİZ HEMDE KISITLI OLAN ZAMANI DAHA ÇOK KULLANIRSINIZ EKSİKLERİNİ KAPATMADA İSE KUŞLARIN OYUN ŞEKİLLERİNİ BİLİYORSANIZ NE TARAFIN EKSİGİ VARSA TAMAMLAYACAGINI BİLDİGİNİZ KUŞU ESLEYİNİZ HA OLACAK DİYE BİR SEY YOK KAN UYUŞMALI BİRBİRLERİNİ TAMAMALAMALIDIR OLMAZSA DİGERİ İLE DENERSİNİZ TABİKİ KOLAY DEGİL BASARISIZLIKLAR HEP OLACAK AMA BASARISIZLIKDA BİR TECRÜBEDİR KATKIDIR OLMALIDIR HE ARAYANIN HEMEN BULABİLECEGİ KOLAY OLMADIGINDAN PES ETMEMEK GEREK SABIRLI OLMAK LAZIM KOLAY GELSİN

SAYGILAR

Evet ikinizde haklısınız çok sağolun..

arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim "GÜVERCİNİM 4 YUMURTA BIRAKTI VE BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM. KIZMALIKTAN YANİ CÜCÜKLÜKTEN YENİ ÇIKTI. İLK YUMURTALARI. SİZCE BİR GÜVERCİN 4 YUMURTA BİRDEN YUMURTLAYABİLİRMİ? CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.

yavru kızması bir kuşun 4 yumurta bırakması mümkün değil diye düşünüyorum. Varsa kümesteki başka dişilerden biri yumurtlamıştır veya etrafta yabani güvercin varsa onlardan biride yumurtlamış olabilir. Son ihtimal şakacı bir arkadaşınız yapmış olabilir. Bizim bir arkadaşın damızlık yumurtalarını alıp yerine yabani yumurtası koymuşlardı. yavrular çıkınca arkadaş şoka girdi. Durumu sonradan anladı ama mecburen yavruları büyüttü.

Teşekkürler

Geri