Eşlermi acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Bunları aldığımda eş diye aldım birisi kesin erkek kur yaptığını gördüm ama ikiside birbirinin aynısı diye takip edemiyorum kuyruk kanat kesik ikisininde :) 1 ay oldu bunları alalı hala yumurtlamadılar acaba ikiside erkekmi ? bi baksanız abiler

http://i.hizliresim.com/QXW8Rk.jpg

http://i.hizliresim.com/nP29kl.jpg

Canım kardeşim resime poz verirken yan yana durduklarında eğer kavga etmiyorlar ise acele etmene gerek yok sanırım öyle bir müddet gezinsinler önlerine biraz kenevir ,nijer,aspir at erkek diye takip ettiğin kuruk sürüp ötmeye başlar öteki de kur ve süs yapmaya başlarsa neticeyi alırsın yoksa bir değil iki dişi alıp iki çift kuşa sahip olmuş olursun kuşlar sağlıklı duruyor selamlar.

Yeni bi kümes yaptım ışık taktım karışık yemleri,suları önlerinde kuşlar yanyana gelince kavga etmiyolar sanırım eşler erkek diye gözlemlediğim kuş paso ötüyo inşallah 1 takım yavrularını alırım :)

Hayırlı olsun. Geceleri ışık yakmanızı tavsiye etmem. Normal akşam olduğunda yatmalı ve gün ağardığında kalkmalılar. İnşallah birşok yavrularının büyüdüğünü görürsünüz..

valla kanatları gelene kadar kümeste tutucam sonra bi uçurup neymiş ne değilmiş bakıcam sonra tam olarak yatırırım inşallah. odada oyunları gayet iyiydi :)

kardeşim sağdakinini kafa yapısı soldakine göre kücük ve büyük ihtimal sağdaki dişi soldaki erkek :)

Şu anda İstanbul'da kar yağıyor, gece gündüz devamlı ısı veren lambayı yakmaya başladım, gayet mutlu görünüyorlar ısı veren lambalar kırmızı renkde loş ışık veriyor, rahatsız olduklarını sanmıyorum çünkü normal lambalar gibi aydınlatma seviyesi yüksek değil, soğuk havalarda tüy kabartmıyorlar yararını görüyorum.

MİNİK BİR GECE LAMBASI YANIYOR BENDE DE ..DEDİĞİN GİBİ * LOŞ *
KARANLIKTAN KORKUYOR BENİM KUŞLAR DA ..hahahaha
90.5 olay fm de 7/24 açık oooh :dans:

Geri