Eşleşme Evresi Değişti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheMetaor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

TheMetaor

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sadık Sarılar
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
İlk Önce Zaman ayırıp Okudugunuz için TeşekkürLer ArkadasLar.
:hmm: Şöle Bi durum Mevcut benim kümesimde.
Süt Beyaz miyon Tipli Perçimli bir Dişim vardı.yaklasık 6 aydır kümeste olan 1 Kırmızı erkekle eşleşti.yaklasık 5 10 defa eslesti yani bu benim gördügüm ama 3 4 gün içerisinde erkek bilmedigim bi nedenle öldü.Daha sonra 2 gün içerisinde boşta olan beklettigim Silik Perçimli 2 ye 2 ayna kuyruk acık kırım vardı Perçimli.Bununla eşleştiler.Halende eşleşiyolar tahminimce 1 hafta içinde beyaz yumurtaya yatacak.
Benim burda merak ettigim Kırmızıdan eser tasıyıp ne tür bir şey dogar kırmızıdan eser taşırmı nasıl bişi Olur yani Köküne bakalım dersek köklerini tam bilmiyorum..Görüşlerinizi Bekliyorum en azından bi tahmin resimde mevcut olursa Cok ii olur Saygılar..HayırLı Beslemeler..

Bu arada Bir Temiz Acık kırım yumurtladı cok evcilleştirdim o baska yemi havada tutuyum elimi uçup konuyor hava oyunlu Şölede bi Resim..Dişidir tabiki (:

karizmatx0028f.jpg

Guvercinlerin alısmasına bayılıyorum yha :)) cok guzel bi resim inşallah bigun bende basarcam tebrik ederim arkadasım bu arada kus eger eslesmıs catı ackıkken diger kusla eslesmisse kırmızıdan kan olabilir ama cok guvendigin kustan bile farklı renkte kus cıkabilio hersey gonlunce olsun

saygılarımla..

Ben Alıştırma Aşamalarını anlatıyım size o zaman
İlk Önce yemlemelerinizi kendinize yakın çevreye atmaya baslayın hayvanları ürkütmeyin kolamayın hırpalamayın.
Daha sonra elinize yem koyup yere dogru koyunElinizden yesinler
Elinizi aşşagı tuttugunuzda yürüyüp elinizden yemeye baslayınca aralarında en evcil olan dahada alışacaktır size
Kolayla olacak iş deil sabır işi herzaman tabi en sonunda elinizdeki yemi gösterip havada tuttugunuzda en evcil olan uçup konup yiyecektir.
Kuşçulgu 1 para için ticaret için yapanları kınıyorum.Kuşçuluk bir hastalık gibi deilde bir zevk meselesidir sen kafanı dinleyebiliyosan ne mutlu size.Herşeyin fazlası zarardr.
Bahcede besleyen için sal kuşları otlansınlar yak sigaranı çayını iç..Otur sandalyeye dersini çalış işten mi geldin sal kafanı rahatla zevk huzur budur..Saygılar.

ilk yavrularında belki kırmızıdan eser kalabilir ama diğer yavrularında öyle bir olay meydana gelmez

saygılar

emre kalender

ilk yavruların birbiri ile eşleşmesi sonucu eser taşıma ihtimalide var tabi

Geri