eşleşme için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüseyinka98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin yamalı
Meslek
sebest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
kuşlarım eşleşmiyor erkek çıkıyor yumurta yok anlamıyorum ki neden böylle oluyor bazılarına sordum bir hafta tenekede bekled dediler o yüzden 1kuşum öldü n,pcam bilmiyarum :hungur: :hungur: :hungur: yardım edin :hungur: :hungur:

ne tenekesi yaa hangi cahil insanlar uyduruyor böyle şeyleri bırak hayvanları kendi haline takılsınlar çokta çifleştirmek istiyorsan kapa bi kafese 2-3 gün ama öbür kuşları salarken onlarıda sal yemini suyu içsinler tekrar kapa bi kenevir verirsin istersen

kardeşim bu tür saçmalıklara inanma yapacağın şey çok acil istiyorsan kenevir vereceksin yada dişiyle erkek olarak gördüğün kuşları bir gün kafeste kalsınlar benim sürekli yaptığım bişeydir 1 gün en fazla iki gün eş almayan kuş ne yaparsan yap almıyor...

Arkadaşın sorunu eşleşmeme deil sanırım yumurtlama olmaması.. Erkek çıkıyor yumurta yok dediğine göre.. Belki kuslardan biri kısır olabilir...Yada yumurta olusmamıştır daha

belkide dişinin çatısı kırılmıştr yumurtlamasını engelliyordur çnku bnm başımada geldi dişisini değiştrnce yumurtlamaya başları :)

çok tşk ederim arkadaşlar kenvir verdim tenekeleri yuva olarak kulan mıyorum ve bir eşleme kümesi yptım tekrar tşk

TEKRAR TŞK

erkek eşleşmeyi gerçekleştiriyordişi yumurtlamıyorsa problem dişidedir ha öbür türlü dişi yumurtluyor yumurtalar boş çıkıyorsa problem erkektedir eşleştirmeye gelince kuşların kızgın ve uygun zamanında erkeğin dişiye kur yapabileceği bir eşhaneye kapatılıp eş almaları beklenir iki bilemedin üç günde eş kovmaya yuva kızıştırmaya başlarlar bu işlemlerden sonra çift kümese salınır eğer eş olan kuşlarda bir sorun yoksa gelsin yumurtalar gelsin yavrular girdiğimiz yeni yılda tüm camiaya bol yavrulu bir sezon dilerim ALLAHA EMANET OLUN SAĞLICAKLA ESES CENGİZ

Geri