eşleşme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaguares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jaguares

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa bayındır
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar elimde eş olmayan topladığım 1 e 1 d silik şebab basık 1 e 1 d tepe perçin süt ve düzperçin süt 1 e 1 d ide buz kuş var bunları aynı ırk eşe vurmak istiyorum ayırsamda hepsini yinede eş ttutmuyorlar bu iş canımı sıkıyor sizce sebebi ne olabilir ayrıca erkeklerde hiç ses kur da yok bana ilginç geliyor torumlarınızı rica ederim saygılar.. musa

Erkek dediklerinin erkek olup olmadığından emin olmalısın yada kenevir(çedene) ver her kuşçuda vardır...Kuşları kızıştırır

SAYGILAR

kardeşim alırken hepsini gördüm erkek resimleride eklerim zaten gören anlar nolduklarınıda kendir tohumu ver dediler paso onu yediriyorum yine bi gelişme yok kuşlar bolca uçuyor oyunda var acaba erkekler yaşlı olabilir mi ?

arkadasımsana sole bi tavsiyede bulunayım bu aylarda eşler bozuluyorr...subat ayıunda eşleme oluyoooo ve de biraz bekle üstüne düşme fazla belki ilerki zamanlarda eş alırlar...eger cok istiyosan kuslarını limon sandıgına at 7 gun beklet yem su hepsini temin et eş almasınlarda goreyim yinde almassa cinsiyetleri bilimiyordur....

cinsiyetlerde sorun yok 3 erkek 3 dişide dediğin gibi yapıyım yada şubata kadar bekliyim saol

uygun bir kutuya kapat bir günde de eşleşirler

Geri