eşleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_et
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hayal_et

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gülşen yıldız
Meslek
memur
İlgi Alanı
iki kaplamam vardı ikiside dişi,iki erkek kaplama aldım.bi cift normal eş tuttu.biger çifti günlerdir kapatıyorum eş tutmuyolar.sorun nedir bilgisi olan varmı acaba?

Kızışmamış olabilirler.

İkisinin de aynı cins olma ihtimali olabilir.

bekleyıp görmek lazım.

biz eşe attığımız kuşları kızıştırmak için kendir veriyoruz istersen sende deneyebilirsin,, veya diğer arkadaşların dediği gibi aynı cins olabilirler,, en iyisi biraz daha bekleyip görmek..

evet arkadaşlar bendede aynı sorun var kuşları kapatalı 1 haftayı geçti ama daha eş olmadılar hafif bir yakınlaşma oluyor yani fazla kavga etmiyorlar birde dişi erkeğe birşey yapmıyor yan yana koyunca dişi kafasını eğip gukluyor ama erkek zaman geçince dövüp atıyor sorun nedir acaba

silik dumanlı' Alıntı:
evet arkadaşlar bendede aynı sorun var kuşları kapatalı 1 haftayı geçti ama daha eş olmadılar hafif bir yakınlaşma oluyor yani fazla kavga etmiyorlar birde dişi erkeğe birşey yapmıyor yan yana koyunca dişi kafasını eğip gukluyor ama erkek zaman geçince dövüp atıyor sorun nedir acaba

Kubilay kardeşim sanırım senin erkek kızışmamış.. Biraz kenevir yedirirsen ve biraz daha süre verirsen onlara inşallah eşlenirler. Aynı olay şu an benimde başımda ama benim dişi eşlenmiyo... Bakalım bekliyeceğiz zamanla olur herşey....

SİNAN ÖZTEKİN

kuşları ayrı ayrı 4 ,5 gün kapatıp kenevir takviyeli yem verin bu iyce kızışmalarını sağlıycektir ondan sonra aynı yere kapatın eğer karşı cinsli ise mutlaka eş alacaklardır

Geri