Eşleşmiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzanAgaoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 496
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Ağaoğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Sa
Arkadaşlar 1 çift posta ve 1 çift keşpir 1,5 aydır beraber olmalarına rağmen yani aynı kümesteler bir türlü eşleşmediler.. yaklaşık 10 gün önce kenevir aldım dayadım keneviri bunlara fakat yine bir sonuç alamadım aynı bölmede kalıyorlar sürekli kavga ediyorlar ama eşleşmediler bu arada dişiliğinden erkekliğinden eminim onda bir problem yok da ne önerirsiniz Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

OzanAgaoglu' Alıntı:
Sa
Arkadaşlar 1 çift posta ve 1 çift keşpir 1,5 aydır beraber olmalarına rağmen yani aynı kümesteler bir türlü eşleşmediler.. yaklaşık 10 gün önce kenevir aldım dayadım keneviri bunlara fakat yine bir sonuç alamadım aynı bölmede kalıyorlar sürekli kavga ediyorlar ama eşleşmediler bu arada dişiliğinden erkekliğinden eminim onda bir problem yok da ne önerirsiniz Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Bazen kuşlar böyle sıkıntılar yaratabiliyor, biraz daha sabret ekstra birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

İlginize teşekkürler. Sabredicez ozaman fakat bir de şu var Kümesten dışarıya çıkmak istemiyorlar pek ben elimle çıkartıyorum acaba ondan ürküyor olabilirlermi?

Kuşların tüyde değil mi ! Normal Beslemene devam et ayrıca kuşların eke mi yavru mu ?

Kuşlar eke tüy bitti gibi kümesi yeni temizledim kalmadı ortalıkta bişey bi bango çıkamadı tüyden okadar

Anlaşıldı anlattıklarına göre eski eş ve hasta değiller ise tahminimde öyle gözüküyor Kuşların yerini sevmemiş eşleşmeleri için önce yerlerini sevmeleri lazım vede rahat olmaları.Kuşları sıkıştırma eline alma önce yerini yurdunu sevdin sonra gerisi gelir.

Geri