eşleştirme ile ilgili ilginç bir soru...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

alger

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan YEŞİLLİ
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar,

Arkadaşım mardinden çakmaklı şebab getirdi. Çok yeni olmasa da yeni sayılırım güvercin besleme konusunda ama şebabların takla atmadığını sanıyordum ama bu güvercine yere ayak vurmak suretiyle kaldırdığımda aynı bizim oyun kuşları gibi takır takır taklalarla tavan yapıyor. herneyse asıl sorum ben beyaz,beyaz perçemli, beyaz perçemli takkalı, boz dumanlı, dumanlı ve limoni besliyorum. Kuşlarımın hepsi kan ve soy olarak mükemmel olmasalar da iyiler. sizce bu gelen çakmaklı şebab ne ile eşleştirilirse güzel bir renk çıkar? ne yapılmalıdır? önerilerinize çok ihtiyacım var. Ankara dan bütün güvercin severlere selamlar.

.

bence şebap ile oyunlu kuşları kırma her ne kadar şebap oyunlu olursa olsun zaten yeteri kadar kıırlıdı performans kuşlarımız altından gelen yavrular oynar ama 2 ve 3 nesilde bu yavrular fasa fiso olur git bir tane şebap onula vur hem şebap güvercini kırmazsın hemde performans kuşlarımızı kırmamış olursun

saygılar,

elimde öyle bir imkan malesef yok. Ben bu olaya milyarlar arabalar yatırmadım. Abilerimden, ustalarımdan rica minnet aldığım kendi soylarından verdikleri güvercinleri besliyorum. güzel bir şebap güvercini almak içinde nereden bakarsanız kesenin ağzını açmanız gerekiyor. Bende bu duruma pek sıcak bakmıyorum. Ancak elimdeki güvercinler ile birşeyler yapabilirim yada şebabı elden çıkartıp bir çift taklacı almak ama bunu da yapamam çünkü şebab hediye.

alger' Alıntı:
elimde öyle bir imkan malesef yok. Ben bu olaya milyarlar arabalar yatırmadım. Abilerimden, ustalarımdan rica minnet aldığım kendi soylarından verdikleri güvercinleri besliyorum. güzel bir şebap güvercini almak içinde nereden bakarsanız kesenin ağzını açmanız gerekiyor. Bende bu duruma pek sıcak bakmıyorum. Ancak elimdeki güvercinler ile birşeyler yapabilirim yada şebabı elden çıkartıp bir çift taklacı almak ama bunu da yapamam çünkü şebab hediye.

anlıyorum ama ben zaten milyarlar verin demedim şebap güvercinler artık çok uçuk rakamlara değil de uygun bulabilirsiniz ama ne vardır perçemin köşesi kalkıktır tam basık değildir, paçası 4 4 lük değil 3 3 lüktür veya aynaları 4 e4 değil 4e 2 dir vs vs geçen derneğe gittim istanbulda uygun şebaplar vardı. ben bazen boyle durumlara para vermek istemezsem kuşa arkadaşlardan erkek veya dişi alırım dişiyi de gösterip yavrulardan ilk 2 tanesini arkadaşa veririm
boylece para vermemiş oluyorum. Sahibinden.com dan da internet üzerinden ankadarada satılık olan kuşlara bakabilirsin resimlerden bakarsın gider görür karar verirsin.

senol1981' Alıntı:
alger' Alıntı:

anlıyorum ama ben zaten milyarlar verin demedim şebap güvercinler artık çok uçuk rakamlara değil de uygun bulabilirsiniz ama ne vardır perçemin köşesi kalkıktır tam basık değildir, paçası 4 4 lük değil 3 3 lüktür veya aynaları 4 e4 değil 4e 2 dir vs vs geçen derneğe gittim istanbulda uygun şebaplar vardı. ben bazen boyle durumlara para vermek istemezsem kuşa arkadaşlardan erkek veya dişi alırım dişiyi de gösterip yavrulardan ilk 2 tanesini arkadaşa veririm
boylece para vermemiş oluyorum. Sahibinden.com dan da internet üzerinden ankadarada satılık olan kuşlara bakabilirsin resimlerden bakarsın gider görür karar verirsin.

teşekkür ederim, inşallah uygun bir dişi bulabilirim ankara piyasasında.

hakan bey elinizdeki şebaba uygun bi dişi var bende ama damızlık çok güzel yarusu olur eğer sizde dumanlı erkek varsa yada güzel boz bi erkek temiz takas edebiliriz özelden ulaşabilirsiniz

Geri