Eşleştirme Sorunu !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şebabçı2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuz GÜNGÖR
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a Bende bi oyunlu boz erkek var güllü fakat belinde toz var. birde şebab kızılbenek dişim var göğsü baya kınalı bunları eş edersem ne tür cück verir iyimi verir bazı abilerime sordm kızıl kızılbenekte nar gibi kına verir dedi göğsunde deneyen varsa veya fikri olan söyleyebilrmi ?? :utangac: :utangac: :tamam: :tamam: :tamam:

kuşların soyuna baglı ne verıcegı hıc bellı olmaz . ben sütbeyaz ve arap ın altından mavi ve cakmaklı yavrular alıyorum

dgrudr beyazların altından arap yavru çktığında grdm. ama kabaca bi dşnsek ne verir ?

kızıl gelebılır sıneklı gumus sabunı gelebılır sıneklı mavı gelebılır muhtemelen tepelı atar.

kusların soyuna baglı ne renk yavru verecegi. benimde koyu kırmızı ile gır dişim es yavruları beyaz verdi :)

ya herkes ne kadar yorum yapsada boş eşlestir ve gör bence ama güzel değişik bi renk çıkar benm bal kafaların altından bal rengi gibi yavru çıkmıştı ama neyazıkki kuşları sattım keşke satmasaydım şimdi terasda oyun kuşu kovalamaya çalışıyom ama tabiki yerdeki zevki vermiyo kuş bu renk ren yavru verir hiç belli olmaz ama tüye girince rengi iyice belli olur

latif yıldız' Alıntı:
ya herkes ne kadar yorum yapsada boş eşlestir ve gör bence ama güzel değişik bi renk çıkar benm bal kafaların altından bal rengi gibi yavru çıkmıştı ama neyazıkki kuşları sattım keşke satmasaydım şimdi terasda oyun kuşu kovalamaya çalışıyom ama tabiki yerdeki zevki vermiyo kuş bu renk ren yavru verir hiç belli olmaz ama tüye girince rengi iyice belli olur
:evet: :slm:

aynen brader.

Geri