Etiketleme Sistemi Facebook Benzeri ve Genel İstatistikler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar. Bugün foruma birkaç yeni özellik eklemek için uğraştım. Genellikle ben yokken yöneticilerin işini kolaylaştırmasını düşündüğüm eklentiler ile haşır neşir oldum. Bunların dışında sizin işinize yarayacağını düşündüğüm birincisi Facebook tarzı etiketleme sistemi, ikincisi ana sayfada görmüş olduğunuz son konular, son üyeler, son mesajlar vb. gibi forumun genel durumunu gösteren bir tablo ekledim.
Facebook eklentimiz tam olarak facebooktaki gibi olmasa da konuyu haberdar etmek istediğiniz kişinin üye adını yazıyorsunuz sistem kendisine özel mesaj ile haber veriyor. Nasıl yapacağınızı aşağıya gösterdim.

Mesaj gönderim sayfasında bulunan izlesene ve youtube seçeneklerinin hemen ortasına konumlandırılmış tag seçeneğine tıklıyorsunuz. Sonrasında ekrana gelen kodların arasına etiketlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını doğru bir şekilde yazmanız yeterli..

Kod:
[tag][/tag]

Yaptıktan sonra kodun ortasına aşağıdaki gibi etiketlemek istediğiniz kullanıcının sitemizdeki rumuzunu doğru birşekilde girmeniz yeterlidir.

Kod:
[tag]ADMİN[/tag]

İyi kullanımlar dilerim..

Ben yöneticileri haberdar edeyim konudan ;)
[tag]ADMİN[/tag], [tag]Ömer ÖZKURT[/tag], [tag]kuscu_marik[/tag], [tag]aykutk[/tag], [tag]dogan18[/tag], [tag]DÖNEKCI35[/tag], [tag]gökay[/tag], [tag]hener[/tag], [tag]kanazon[/tag], [tag]KaRaCaKMaKLi[/tag], [tag]Khalid[/tag], [tag]muygun[/tag], [tag]umut coşkun[/tag], [tag]zogoz[/tag]

Re: Etiketleme Sistemi Facebook Benzeri !

Yani konu başlığının altında konuyla ilgilileri göreceğiz.
Ama galiba konuyla ilgili olanlara bildirim göndermemiş olabilir mi sistem?
Teste katkımız olsun bari (:

Re: Etiketleme Sistemi Facebook Benzeri ve Genel İstatistikl

Bunun dışında yeni giriş yapacak olan birçok kişinin, giriş yaptıktan sonra direk olarak bu konuya yönlendirilmesini sağlamak gibi yeni bir özellik daha ekledim.

Kadir bana bildirim geliyor özel mesaj olarak ama bi daha bakalım hemen seni etiketliyorum hemen..
[tag]Khalid[/tag]

Etiketlediğiniz halde özel mesajla bildirim yapmamış galiba sistem...
Ama konuları ve istatistikleri kolayca ana sayfada görebilmemiz gayet güzel olmuş.
İzin müddeti forum için verimli geçiyor maşallah
[tag]Hüseyin BAŞOĞLAN[/tag]
Evet bildirim geldi :heyo:

Aynen şu şekilde;

Ardından;

Ben yöneticileri tekrardan haberdar edeyim o zaman konudan ;)
[tag]ADMİN[/tag], [tag]Ömer ÖZKURT[/tag], [tag]kuscu_marik[/tag], [tag]aykutk[/tag], [tag]dogan18[/tag], [tag]DÖNEKCI35[/tag], [tag]gökay[/tag], [tag]hener[/tag], [tag]kanazon[/tag], [tag]KaRaCaKMaKLi[/tag], [tag]Khalid[/tag], [tag]muygun[/tag], [tag]umut coşkun[/tag], [tag]zogoz[/tag]

İznim bugün son yarın Kıbrıs'ta olucam inşallah. Foruma katkımız olsun istedim ;)

Ekli dosyalar

• 22.webp
    22.webp
    8.4 KB · Görüntüleme: 2,914
  • 33.webp
    33.webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 2,995

Eyvallah çok güzel olmuş.
İlgilisini konudan haberdar etmiş oluruz artık :tamam:
Ama yine birileri çıkıp bütün eşi dostu etiketleyince saçmasapan şeyler yazarsa yine sözümü esirgemem adap dairesinde... :evet:

Elinize sağlık güzel olmuş. Yalnız istatistikler bölümünde en çok teşekkür edilen üyeleri seçtiğimde hata veriyor sayfa. Birde arama motorunu daha aşağıda belirgin bir yere koysanız daha şık ve kullanışlı olur diye düşünüyorum. yani aşağıdaki resim gibi

melihodaman' Alıntı:
Elinize sağlık güzel olmuş. Yalnız istatistikler bölümünde en çok teşekkür edilen üyeleri seçtiğimde hata veriyor sayfa. Birde arama motorunu daha aşağıda belirgin bir yere koysanız daha şık ve kullanışlı olur diye düşünüyorum. yani aşağıdaki resim gibi

Teşekkür kısmında görülen hata forumda teşekkür kısmının kaldırılmasından kaynaklanıyor anlaşılan...
Ama,arama kutucuğu önerinize katılıyorum. Daha görünür olması daha faydalı olabilir.
[tag]Hüseyin BAŞOĞLAN[/tag]

Arama kutusu bi tane daha ekledim. [tag]melihodaman[/tag]

[tag]Hüseyin BAŞOĞLAN[/tag] tamam olmuş bu iş :bravo:

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Arama kutusu bi tane daha ekledim. [tag]melihodaman[/tag]
Arama kutusu böyle daha güzel olmuş biraz daha göze çarpacak şekle getirebilirsen daha güzel olur renk biraz soluk kalmış. arama butonu en sağda olduğu için hemen göze batmıyor. emeğine teşekkür ederim

[tag]Hüseyin BAŞOĞLAN[/tag] elinize ve emeğinize sağlık hüseyin abi güzel çalışmalar olmuş. SAYGILARIMLA (:

Evet renkli zemin olunca daha güzel oldu arama motoru. bu arada çok hızlısınız önerileri değerlendirme hızınız çok iyi :)

[tag]Hüseyin BAŞOĞLAN[/tag] ellerine sağlık.
Sanırım bugün ilk defa evdeydin :)

Başarılı bir çalışma olmuş , emeğinize sağlık.
Teşekkür ederiz ...:slm:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Başarılı bir çalışma olmuş , emeğinize sağlık.
Teşekkür ederiz ...:slm:
:evet: :tamam: :slm:

etiketleme sistemi de, ana sayfadaki forum istatistikleri bölümü de çok yarayışlı olmuş. ellerinize sağlık. şimdi üstteki yeni mesajlar kutucuğu olmasa da olur.

Ana sayfada ki ''yeni mesajlar'' , ''aktif mesajlar'' kısmıda çok güzel ve kolaylık sağlayıcı olmuş , elinize sağlık

Güvercin genellikle fiziki görüntüsünü erkekten takla sıklığını dişiden alır diye biliyorum,fiziki görüntüsündeki kastım tüy ve telek yapısı,kasası vs..tabi buda hayvanın havada sefer mesafesini etkiler bu yüzden erkekleri ince uzun telekli ve ince tüylü dişileri ise bol taklalı ve kalın tüylü tercih ederim.Sonuçta bende erkeğin soyunu yavruya daha fazla aktardığını düşünenlerdenim..

Arkadaşlar bende şöyle bişey düşündüm ;

Facebooktaki gibi bildirimlerin geldii bi yer olcak mesela ahmet senin konuna yorum attı diyelim orda hemen görüncek tabi böyle bişey varmı tam bilmiyorum forumda oladabilir yeniyimde (:

evet fayfalı bır ozellık tesekkur ederız :)

KuscuSukru' Alıntı:
Arkadaşlar bende şöyle bişey düşündüm ;

Facebooktaki gibi bildirimlerin geldii bi yer olcak mesela ahmet senin konuna yorum attı diyelim orda hemen görüncek tabi böyle bişey varmı tam bilmiyorum forumda oladabilir yeniyimde (:

Konu içerisinde abone ol seçeneğini seçerseniz, yada profilinizden bu özelliği tüm ileti yazdığınız konular için seçerseniz mail aracılığıyla bildirim alabilirsiniz.

Gayet güzel olmuş :tamam: inşallah sitemiz daha profesyonel ve daha kullanışlı ( içerik tarzı , anasayfa vb) olur

gayet iyi olmuş kardeşim :)

Önce çay suyuyla silin sonra panterramcn iğnesini gözüne sürün

Geri