ETİMESGUT GÜVERCİN VE KANARYA DERNEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yukselis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yukselis

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit AKBULUT
Meslek
SÜRÜCÜ KURSU
İlgi Alanı
Kediler
ÜMİT AKBULUT

varmı böle bi dernek... bende etimesguttayım duymadım...

evet yeni kurduk ve bi çok projemiz de var.siz Etimesgutlu kuşçuların da desteğiyle hepsini bu yaz hayata geçiriyoruz inşallah.

Dernek hakkında biraz bilgi resim,adres,tel no gibi bilgileri verirseniz sevinirim.
Ben de derneğinizi ziyaret edip destek olmak isterim.

katılıyorum biraz bilgi verirsen sevinirim...

Değerli arkadaşlarımız kuşcu kardeşler.Derneğimizi Etimesgutta kurduk tüm Ankara ve çevre illerdeki kuşcularında ortak kullana bileceği mezat salonunuda olcagı bir HOBİ BAHÇESİ şeklinde kiralık kümesler ve köpek otel tarzında 24 saat açık bir hizmet salonu amacı ile faliyetlere başladık.Eski Başkan Serhat Kemal YILMAZ bey ve ekibide onaylamışlardı böyle bi oluşumu.Şuanda Syn Belediye Başkanı Enver DEMİREL inde hayırlı olsun ziyaretinde gündeme getirdik ve yerel gazetelerle sesimizi duyurmaya çalıştık saolsunlar onlardanda güzel tepkiler ve destek sözleri alıyoruz.Çok yakın bi zamanda sizlerle buluşacagımız ve kuş ,köpek gibi hayvan sevgimiz paylaşacagımız Hobi Bahçemizi faliyete geçireceğiz.

Etimesgut Kanarya-Güvercin Sevenler ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı
ÜMİT AKBULUT
Adres:Topçu Mah.14.Cad.1498.Sk.No:6/A Tel:312 260 61 50 faks: 312 260 61 50 -535 972 84 64
Elvenket /Ankara

Elimizde soyu temiz damızlıklar da vardır.Şuan Sincan da terasta besliyoruz 70-80 tane kuş var.Fırsatı olan arkadaşlarımı burada ağırlaya bilirim. SAYGILAR

Bozdumanlı yavrular Kışın alınan yavrular

Hocam bende elvankentte ikamet ediyorum. Sizlerle tanışmak isterim.

Konu sadece Ticaret maksatlı açıldığı için -kilitli-

Dünden bu yana her foruma safkan damızlıklar vardır, safkan uçarlar gibisinden konular açıyorsunuz. Biz kaldırıyor özelden uyarıyoruz öyleyken yine açıyorsunuz. Geçmiş birde Güvercin Dernekleri bölümüne safkan kuşlarımız bulunur diye resim ekliyorsunuz.

Satılık kuşlarınız varsa ilgili foruma ilan kurallarına uygun şekilde ilan bırakırsınız, bölüm yöneticisi onaylar.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri