Euro 2008'de Türk Milli Takımına başarılar dileriz!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı
Euro 2008'de Türk Milli Takımına KUSCULAR.ORG ailesi olarak başarılar dileriz!!!

BEKLE BİZİ AVRUPA...

HaYDi TüRKiYeM

Biz Bu Kadro İle Kimleri Devirmedik

canımız kanımız olan tek ...TÜRKİYE...

İnşallah bu akşam hırvatları yenerek ,yine dünyaya bir damga daha vurucaz.Allah milli takımımızla beraber olsun işallah.

yolunuz açık olsun arkadaşlar arkanızda yanınızda 70 milyon tek yürek tek bilek ALLAH yolunuzu açık etsin

[bgcolor=#FF0000]Helal sana Türkiyem Helal Sana Rüştü (Az kalsın yakıyordun takımı hadi penaltılarda yırttın). Helal sana Semih.[/bgcolor]

inanılmaz bir gurur yaşatan Mİlli Takımımız'a ne kadar söz sözlesek az gelir bence. Ama galiba en güzel sözleri de Rabbimiz'e söylememiz gerekiyor. Maç sonucu tamamen "metafizik alemle" ilgili. Allah tüm kullarını seviyor ama bizi birazcık daha fazla :heyo:
Maçı izlerken de bir ara maziye daldım. Ortaokul 1.sınıtfaki "6-0" biten okul turnuvasındaki 6-A sınıfından Semih'in bize (6-B)ye attığı 6 gol aklıma geldi. o zaman çok kızmıştık ona, hatta okul çıkışı kıstırıp sınıfça girişelim diyenler bile olmuştu:) ama dün başta ben gibi, diğer sınıf arkadaşalarım da Semih'i alkışlamışızdır muhakkak!
nice zaferlere, hep birlikte...

Gerçektende ,sevincimiz anlatılmayacak kadar fazla,bu sevinci tarif etmek imkansız.Osmanlı devletimiz viyanayı tarihte iki kez kuşatmış,ve bugünde milli takımımız,bir çekler karşında birde en son hırvatlar karşısında 4.kuşatmalarını gerçekleştirdiler.Allaha hamd olsun ki bizlerle.Şimdi sırada 5.kuşatma olucak almanlar var,haydi türkiyem,bir daha bir daha....

perspektif' Alıntı:
Maçı izlerken de bir ara maziye daldım. Ortaokul 1.sınıtfaki "6-0" biten okul turnuvasındaki 6-A sınıfından Semih'in bize (6-B)ye attığı 6 gol aklıma geldi. o zaman çok kızmıştık ona, hatta okul çıkışı kıstırıp sınıfça girişelim diyenler bile olmuştu:) ama dün başta ben gibi, diğer sınıf arkadaşalarım da Semih'i alkışlamışızdır muhakkak!
nice zaferlere, hep birlikte...

ŞU sınıf arkadaşınız semih fenerbahçeli semih mi tam anlayamadım da olayı.?

Geri