Evcilleşirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar geçende yabanilerin arasında tip gibi birşey gördüm rengi falan güzel beyaz gri gibi benim kuşları yemlemeye çıkarırken yabaniler herzaman gelir hatta kümesime alıyorum baya alıştılar :D zor çıkarıyom kümesten geçen bu indi yabanilerden çok ürkek 1 hafta falan oldu eskiden konmaya korkuyodu şimdi kolay konuyo yemini yiyip gidiyo kümesin kapısının tam önünde yem veriyorum içeri girersen kanatlarını çekip kenara koysam evcilleşirmi ? kırmızı göz değil güzel kuşa benziyo kanat seside kalkarken baya baya var

Kardeşim bana kalırsa hiiiç bulaşma bende bi kere çandırlaşmış adana yakaladım uçurdum ilk gördüğü çandırın arkasından gitti anlıcagın evcilleşmiyor uzun süre çandırlarla takıldıysa uçuracagın zaman filan ilk gördüğü çandıra takılıyor.Birde kümesine sokma bit pire bir sürü hastalık getirme kümesine.

Temiz bi kuşa benziyor peki ben bunu bakıcı yapsam nasıl olur yumurtaya iyi bakar bunlar :D

Yavru bakmaya bakarda alışıp çiftleşmesi uzun zaman alır çandır olmuştur o artık.

Kanatlarını getirtmem alışana kadar yerde durur öle ben alıştırırım onu ya

Hocam niye o kuşa taktın anlamadım ama kuş evcilleşir ancak çokda güven olmaz.Bence ne sen o kuşla yakalıp evcilleştireceğine adam akıllı bakıcı al onları besle o kuşta çatına her geldiğinde bir avuç yem at yesin oda onun nasibi olsun.

yabanilerle uğraşacağınıza damarı sağlam bildiğiniz postalardan alın, isterseniz hem kendi postanın yavrularını çoğaltırsınız, isterseniz istediğiniz kuşların yumurtalarını çekersiniz..

bakıcı kuş cok önemli kardeşim bana kalırsa o kuşu besle bit pire fln dert etme her kümesde her kuşde pit olur kim kümesimde yok desede vardır:) bnce iyiyse al eşde vur bakıcı yap

lordmozard61' Alıntı:
Kanatlarını getirtmem alışana kadar yerde durur öle ben alıştırırım onu ya
Hocam yanlış anlamazsan sevinirim.

1. Evcilleşse zaten burada bu konuyu açmazsınız :)
2. Arkadaşlar evcilleşmez diyor siz halen kanat felan keseyim diyorsunuz :)

Sanırım siz bu kuşu besleme taraftarsınız ve destek bekliyorsunuz :) O zaman bende hikayeden " Alışır besle güzel olur " diyim :)

Saygılarımla.

Evcilleşmese bile bakıcı yaparım diyorum kanatlarını çekersem nereye gidecek 2 ay kadar dursun yerde sonra zaten kanatlarını almam daha giderse gider gitmezse kalır

zaten gitse bile adı üstünde geliyor diyorsun yem yemeye alışır hep aynı zaman yem yemeye gelir:D

zaten gitse bile adı üstünde geliyor diyorsun yem yemeye alışır hep aynı zaman yem yemeye gelir:D

Zaten yabozlar benim kuşlarım bitane yavru var elimden yem yior kümesten zor kovuyorum bunları ama bu dediğim renkli çok akıllı kümesin önüne geliyor kümese girmiyor yemleri yiyip kaçıyor :)

İyi bakarlar yavrulara ondan alıyım diyorum bugün bitanede kırmızı yabani gördüm nerden geliyo bunlar :D

Geri