EVime Yarali DOgan Yavrusu Geldi Yardimm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpaydinalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alpay
Meslek
Alpay
İlgi Alanı
IIyi gunler netten uzun sure arastirmamin sonucu evime kandil sabahi miniminnacik bi dogan yavrusu geldi
yavrunun sag ayagi iple baglanmis boyle degisik sekilde morarmis sakatlanmisti onu aldim buyuk bi karton kutuda etle besliorum 1 haftadir cok sirin ilk baslarda cok urkekti ama simdi pek sesini solugunu cikarmiyo... Ne yapmaliyim? Benim beslemem zor olurmu?

Ekli dosyalar

• kus1.webp
    kus1.webp
    9.2 KB · Görüntüleme: 1,666
alpaydinalp' Alıntı:
IIyi gunler netten uzun sure arastirmamin sonucu evime kandil sabahi miniminnacik bi dogan yavrusu geldi
yavrunun sag ayagi iple baglanmis boyle degisik sekilde morarmis sakatlanmisti onu aldim buyuk bi karton kutuda etle besliorum 1 haftadir cok sirin ilk baslarda cok urkekti ama simdi pek sesini solugunu cikarmiyo... Ne yapmaliyim? Benim beslemem zor olurmu?

yaw kardeşim o dagon deil kırlangıç kim dedi sana dogan diye.. (:

kırlangıç diyolar ama doğansa ve güvercin yiyosa onu ilk önce tüylerini yol canlıyken daha sonra bi yağ kızdır içine at ama öldürmeden canlı canlı yada bursadaysan ver ben yaparım sen yorulma usta

t2kral' Alıntı:
kırlangıç diyolar ama doğansa ve güvercin yiyosa onu ilk önce tüylerini yol canlıyken daha sonra bi yağ kızdır içine at ama öldürmeden canlı canlı yada bursadaysan ver ben yaparım sen yorulma usta

kardeşim bilmesek heralde demeyiz kırlangıç diye dimi....

sen bu işkence metodunu nerden ögrendin canlı o yaw atmaca olsada canlı ne olursa olsun canlı sonuçta... :asla:

alpaydinalp' Alıntı:
bazi forumlara koyunca oyle dediler :) bide ayagindan bagli ip falan gorunca huylkanmistim

bide nette boyle ilan gorunca ayni bnmki dedim

http://ilan.elookat.com/ilan-SATILIK-YA ... 523526.htm

kirlangic ne ile vaslenir peki??
buunu ne yap''''m te;ekk]rler bu arada
onu evde beslemesin onların yuvaları genelde evlerin çatıya yakın duvar kısmında olur ve çamurdan yaparlar...

en yakın zamanda uygun biyere bırakmanı yavsiye ederim...

Selamlar.Kuş hiçte kırlagıç gibi durmuyor.Forumda balkonuna yuva yapan atmacaın yavrularını büyüten bir hayvansever vardı ondan yardım alabileceğiizi umuyorum.Saygılar...

t2kral' Alıntı:

Selamlar.Yazdıklarınız karşısında hayret içerisinde kaldım.O hayvanlar size kin güttükleri için değil, karınlarını doyurmak için avlanıyorlar.Size tavsiyem bu tutumunuzdan vazgeçmeniz.Çok canınız yandıysa atmacaya yakalanmayacak cinsten güvercin beslersiniz olur biter.Saygılar...

ben 1 haftadır etle beslıorum bu ufaklıgı evım 15. katta ve balkonum yok ve hayvancagız sakat ayagına baglanmıs ıp sakattlamıs anlasılan ben yarın bı veterınere gotırıııım en ıyısı bu arada ınternetten yıtıcı kus yavrularını bulmak ne zormus heelekı dogan bı bulabılseydım dogan yavrusu resmı kırlangıcı dogan dıye yayılnlamazdım

sen ne dengesiz şuursuz bi insansın ya.Bide güvercin besliyon.Kızgın yağa atda bilmemnede.ayıp be

t2kral' Alıntı:

selamlar senin düşüncen neden bu şekilde hayvan dogansa onu canlı canlı pişirmekmi lazım bu uslubun bence cok yanlış.

_BaDyGaRd_' Alıntı:
t2kral' Alıntı:

kardeşim bilmesek heralde demeyiz kırlangıç diye dimi....

sen bu işkence metodunu nerden ögrendin canlı o yaw atmaca olsada canlı ne olursa olsun canlı sonuçta... :asla:

etle besliyorum diyor hangi kırlangıç et yer acaba ???
ve benim canımı yakanın bende canını yakarım elime geçerse

ben 700 km uzaklıktaki yere kuş almak için gidip alıyorum atmaca kuşların aarasından seçip onu alıyo ve doğa kanunu diycem iyi iş valla elime bi tüfek geçsin bakalım bizim evin etrafına yaklaşabiliyolarmı görecez

Tesekukrler Herkese Kus Uzmani bir veterinere mail attgim kusu akkarinli ebabil kusu oldugunu soyledi

t2kral' Alıntı:

senin gibilerle aynı sitede olmak bana sadece acı veriyor bu ne sadistlik be kardeşim senmi verdin onun canını

bu sadist le aynı dili konuşabilecek bu sitede yetkili birileri yokmu sn: Hüseyin BAŞOĞLAN bu sitede bu gibi yazışmalar olmazdı neler değişiyor anlayamıyorum. :asla:

kuzeyli' Alıntı:
t2kral' Alıntı:

senin gibilerle aynı sitede olmak bana sadece acı veriyor bu ne sadistlik be kardeşim senmi verdin onun canını

bu sadist le aynı dili konuşabilecek bu sitede yetkili birileri yokmu sn: Hüseyin BAŞOĞLAN bu sitede bu gibi yazışmalar olmazdı neler değişiyor anlayamıyorum. :asla:
bi atmaca dadandı bizim evin civarına her 2 günde bi kuş alıp gidiyo bugün geldi karşıdaki abinin bi kuşunu aldı az ileri gitti bıraktı kuşu başkasının kuşlarına dalıyo sansaramı özeniyo öldürüp öldürüp bırakıyo benim emek verdiğim kuşu öldürüp yemedende bırakırsa dalga geçer gibi bende onnla elime geçirirsem iyi bi şekilde dalga geçerim

tengelli' Alıntı:
t2kral' Alıntı:

selamlar senin düşüncen neden bu şekilde hayvan dogansa onu canlı canlı pişirmekmi lazım bu uslubun bence cok yanlış.

bende şahine atmacaya cok kuş kaptırdım ama hiç böle bir düşüncem olmadı aksine bu tür yırtıcılara merakım var kuşunda kırlangıc değil kardeş yırtıcı bir kuş türü

t2kral ilgili mesajınızdan dolayı uyarı aldınız. Bir diğer uyarıda uzaklaştırılacaksınız.

bu adam bide Güvercin bakıyor bu adam kuşu hasta olsun onuda öyle yapıyordur kızgın yağa atıyordur ayıpya bali yaşca ufak kardeşlerimize böyle kötü örnek olmayın site yöneticilerini size sesleniyorum lütfen bu hırsa ve kabaca düşüncelere bi dur deyin engelleyin bir şey yapın daha iyi zemin hazırlamalıyız gelecek nesile lütfen saygılarımla Herkez elini vicdanına koysun öyle bi düşünsün Bursalı Paçalı Dönekci SAMET...

ADMİN' Alıntı:
t2kral ilgili mesajınızdan dolayı uyarı aldınız. Bir diğer uyarıda uzaklaştırılacaksınız.

teşekkür butonuna basmakla birlikte yazılı olarakta teşekkür ederim.

ahmet esmek :tamam:

ADMİN' Alıntı:
ewt bende Cok Teşekkür ediyorum İlginizden dolayı Sizin gibi duyarlı Adminler Sitemizden eksik olmasın Elinize sağlık emeğiniz için Kalın SağLıcakla..

kırlangıç değil o tam olarak adını bimiyorum fakat yırtıcı bir kuş

t2kral' Alıntı:
BU ARKADAŞİ KINIYOR VE DERHAL FORUMDAN UZAKLASTIRILMASINI İSTİYORUM...

İlgili üye çok öncesinde uzaklaştırılmıştı.

dıyorsunuzkı cezasını cektı oyleyse ılgı postu sılmenızden yanayım en azından bnm gıbı baska arkadaslarda gorup uzulmesınler!

İlgili mesajın kalmasından yanayım bu sitede veya benzer sitelerde bu düşüncede olan kişilere karşı gösterilen tavrın ne olduğunu herkesin görmesinde bilmesinde fayda var.

Kardeş söylediğin sözü kınıyorum o kus henüz yavru ve canlı onun bi günahı yok.. yaşaması için öldürmesi gerekiyo tüylerini yolup yağa atacağına git yüksek bi ormana sal gitsin :))

Geri