eyüpten ilkay ve ilker kardeşlerin kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLKER_ÇATAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İLKER ÇATAK
Meslek
SERBEST
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
[No message]

Ekli dosyalar

• kül kanat erkek.webp
    kül kanat erkek.webp
    811.1 KB · Görüntüleme: 2,147
bangodan anlamam,ama cok guzel gaga yok maşallah bol saglıklı yavru alman dileğiyle..

Aramıza hg. İlker bey;
Bangocuların aramıza olmasından sevinç duyuyorum, kuşun güzel, resimlerinizin devamını bekliyoruz.

TEŞEKKÜR EDERİM

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG0169A_01.webp
    IMG0169A_01.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 3,163
[No message]

Ekli dosyalar

• metin abinin limoni dişisi.webp
    metin abinin limoni dişisi.webp
    809.4 KB · Görüntüleme: 2,141
KIRMIZI TAKIM

Ekli dosyalar

• bango eşler dişi kırmızı erkek şekeri 01 11 2007.webp
    bango eşler dişi kırmızı erkek şekeri 01 11 2007.webp
    249.7 KB · Görüntüleme: 2,065
MAVİ KANAT DİŞİ

Ekli dosyalar

• 100_0149.webp
    100_0149.webp
    494.1 KB · Görüntüleme: 2,165
PAL KANAT ERKEK

Ekli dosyalar

• pal kanat erkek.webp
    pal kanat erkek.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,079
Maaşallah bangolarınız çok sağlıklı görünüyor...

saygılar...

ŞEKER KANAT ERKEK

Ekli dosyalar

• IMG0089A.webp
    IMG0089A.webp
    129.7 KB · Görüntüleme: 1,326
ERKEK PAL KANAT

Ekli dosyalar

• Resim 043.webp
    Resim 043.webp
    511.4 KB · Görüntüleme: 1,397
ŞEKER KANAT ERKEK 2008 YAVRUSU

Ekli dosyalar

• Resim 024.webp
    Resim 024.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,444
Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık güzel kuşlarınız var.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

ustam kuşların cok güzel hepsi birbirinden güzel ama bana nasıp olmadı bango beslemek 2-3 ciftim vardı hepsi gitti ya hastalıktan yada atmacandan sahinden inşallah sizin başınıa gelmez

Bangolar güzel arkadaşlar Bende alibeyköyden Samet msn varsa irtibatta olalım ;)

Selamlar
Bangoda pek anlamam ama eyüp deyince bakayım dedim.Bende yakın zamana kadar istanbulda oturuyordum.Eyüp derneğine sık sık giderdim.Orada bangocu murat abi,salih abi baba şükrü,dinçer abi ,bankacı nadi, ahmet candar çok keyifli sohbetler oluyordu.Arada da bango getirip masada gösteriyorlardı.Kimin kuşu daha vasıflı.Cuma veya cumartesi akşamları oraya gideceksem akşamı iple çekerdim gece 1,2 ahmet amca anılarını anlatıyordu ,benin ve dinleyenlerin gülmekten gözlerinden yaş akıyordu.Eğer giderseniz Ahmet amcaya posta kuşu salmak için murat124 ile sivas tarafına gitmişler o olayı kendi anlatsın dinleyin :ckmk:
saygılarımla...

mavigalaca76 arkadaşım ilginden dolayı teşekkür ederim eyüplüyüm ama derneğe pek fazla gitmiyorum oradada murat abiyi tanıyorum hayırlı günler.

s.a maşallah kuslarınız cok guzel.. eyüpte beslıyomuşsunuz benım orda arkadaslarım var recep,erkan(kedi),sarı(ibo) falan ve bıldiğim ılkay ve ılker kardes onların arkadaşı.. acaba o kısıler siz olabılırmısınız.??

maşallah kısa yüzlüleriniz bi harika burunları oldukça kısa maşallah diyelim bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar

sinoplu' Alıntı:
s.a maşallah kuslarınız cok guzel.. eyüpte beslıyomuşsunuz benım orda arkadaslarım var recep,erkan(kedi),sarı(ibo) falan ve bıldiğim ılkay ve ılker kardes onların arkadaşı.. acaba o kısıler siz olabılırmısınız.??

Dediğin isimleri Ben tanıyorum abi Kedi erkan ve sarı ibo. Sarı ibo karadolapta Kedi erkan'da esentepede oturuyor.

RESİMDE GÖRÜNEN KUŞLAR ÇALINMIŞTIR BİLGİLERİNİZE SUNARIM GÖRENLERİN MAİL ATMASINI UMUYORUM

Merhaba İlker Bey kuşların çok sağlıklı ve güze inşallah güzel yavrular alırsın.

slm ilker kardeş bangoların güzel allah nazardan saklasın ben sakaryada besliyorum eski bangoculardanım esenlerde 40 sene kaldım kçluğa yine başladım şimdi vaktim bol yerim çok güzel doğa.bango arıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.ister parayla ister elimde kara baskalar ve güzel mardinler var değişiriz tağbiki isteyenle saygıalr

telim 05352786136

Geri