eziyete dayanamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
merhaba arkadaşlar.öğle vakti pazar yerine gittim kuş pazarı değil yanlız normal pazar.herneyse 3,4 tane kuşçu hep kuş getirir oraya.geçiyodum yanlarından birde baktım adam takmış ipi kuşu oynatcam diye kuş havadayken ipi bir çekiyor hayvanın ayağı kopacak nerdeyse.kuşu görseniz halsiz sıcakta oyuncak gibi oynuyolar.gittim sen nabıyon dedim ya hayvanı öldürcen.adam dedi sanane benim kuşuma sen ne karışıyon dedi.ne kadar istiyon dedim kuşa.30 tl dedi.ben dedim 30 tl için hayvana eziyet ediyon.ve parasını verip kuşu aldım.benim kuşların yanına koydum.koyduğum gibi su içti biraz yem yedi.2,3 saat topallıya topallıya gezdi.sonra düzeldi.kendine geldi.ve kanadını bantlamadım.sevabına yapıyoruz dedim kaçarsada mutlu olduğu yere gitsin dedim.ve kuş hiçbiyere kaçmadı.arkadaşlar böle canilere fırsat vermeyin.benim kuşlarımdan bir tanesinin canı yansa benim içim paraçalanır.paylaşmak istedim.iyi akşamlar
SAYGILARIMLA.

vallahi en iyisini yapmısın..ama sadece sizin ordaki pazarda degil her pazarda bunu yapıyorlar..

Abicim öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insanlar etrafındaki herşeyi para olarak görüyo.. Biriyle dost olurken bile yeni bi arkadaş kazanıyorum falan diye düşünmüyolar onların tek düşündüğü şey para.. Şu kişiyle arkadaş olursam şöyle iş yaparım para kazanırım havalarındalar.. Elimizden geldiğince bişeyler anlatmaya çalışıyoruz ama bu sefer de salak olan biz oluyoruz bizimle alay ediliyo.. Sizi de bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ederim.. Gerçekten bir kuşçunun nasıl olması gerektiğini göstermişsiniz onlara...

özkan nazilli' Alıntı:
kardeşim adamlar uçurtma uçuruo qibiler yha

kardeş Türkçeyi düzgün kullanmamaya devam ediyorsun!

HELAL OLSUN SİZE ZAFER BEY...

Aldığınızz Kusun cinsi neydi bari 3 tl vermişiniz xD tbki espirydi sizi tebrik ederim bu davranışınızdan dolayı helal olsun

kuşçuluğun yanında hem hayvan sverliği hemde insanlığın gereğini yapmışsın kardeşim Yüreğine sağlık..!

merhaba
bu tip insanlar degil 2 degil 3 degil sürüsüne bereketler ama en mantıklısı bu insanlardan kuş almamak siz almışsınız dayanamamışsınız vicdanınız el vermemiş ama siz gidince bir digerine baglayacak bu iş böyle ama olması gereken bu tip insanlara kuş satmamak ve kuş almamak bu tip insanları kuş camiaasından uzaklaştırmak edirne kapıda bu tarz çok var ama en iyisi konyadaki gibi olmalı her kuş satan insanın kendisine özel bi kafes tarzında kendiside girebilecegi 2 metre yükseklik 2 metre genişlik 2 metre derinlik salma olacak adam alacak kuşlarını girecek içeri orda oynatsın kuşunu mezatlardaki gibi çok güzel olur ama nerde bu pazarlarda 5 tl ver isterse hayvanı katletsin banane diyorlar kendi kuşu biraz masraf yapıp 5 tl alacagına 10 tl alacaksın ama güzel yapacaksın örnek olacaksın

Geri