FACEBOOKTA BULUŞALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat Eralp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Eralp
Meslek
memur
İlgi Alanı
Balıklar
Tüm dolapçı ırkı besleyen arkadaşlar.Bu site altında bir çok arkadaşla tanıştım.Şimdi bu arkadaşlarımı facebookta dolapçı sevenler ve besleyenler adı altında grup kurdum.Hepinizin katılımlarını bekliyorum.Görüşmek tanışmak,ziyaretlerde bulunmak,belirli günler düzenlemek ve birbirimize daha yakın olabilmek istiyorum.Bu siteninde yardımı olursa daha sosyalleşip kuş alım satım harici irtibatı kuvvetlendirmek istiyorum.Katılın paylaşalım.herkes birbiri ile muhabbet etsin.Bekliyorum.Saygılar..

istiyorsanız başka bir grup ta önerebilirim İzmir BesT Of THe GüVerCin katılabilirsiniz

Bu grup kurmadaki amaç yanlız dolapçı ırkı besleyen arkadaşlara yönelik.Elbette diğer arkadaşlarında katılımlarını bekliyoruz.Teklifiniz için teşekkürler.

sLm Murat Bey elinize saglık site kurmuşsunuz ama ben bulamadım facebookta link atarsanız sevinirm.ii akşamlar.

Bende üye olsun saolasın Hüseyin kardeşim.Yılmaz erdogan kardeşimin yardımıyla:)

Arkadaşlar grubumuza ne kadar katılım olursa bu ırkın yetiştiricileri olarak ileriye dönük çok güzel yatırımlar yapacak gibiyiz.Hepinizi bekliyoruz.

selamlar murat abi siteye kurmakla cok iyi etmişin bende katıldım....

hoş geldin ama bu site sayesinde olduğunu unutmayalım ve bu sitenin kurucularınada ayrı bir teşekkür edelim::))

Geri