havacı
Üye
- Ad Soyad
- Mahir ÇAKIR.
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖNDER BEY SİZEDE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR İNŞAALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİP GÖNLÜNÜZE GÖRE YAVRULAR ALMANIZI DİLİYORUZ ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK VE İNSANLIK İYİ NİYETİ GERİSİ GERİDEN GELİR HAVACI KARDEŞLERDENDE TÜM MANİSA VE SARUHANLI LI ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILARIMIZI YOLLUYORUZ N.M .S ÇAKIR.KARDEŞLER.öndermanisa' Alıntı:MAHİR ve NADİR kardeşler kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel güle güle besleyin. altınbaş damızlıklar için size tekrar teşekkürederim.altınbaşın safkanını bulmak çok zor hatta yok denecek kadar az.siz bu kuşları buzamana kadar muhafaza edip üretmişsiniz.MANİSA dan selamlar.
MEHMET BEY GÜZEL YORUMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİNİ SİZİN BESLEMENİZ DİLEĞİYLE SAYGILARIMIZI VE SELAMLARIMIZI YOLLUYORUZ.kelebekci34' Alıntı:kuşların hepsi birbirinden güzel maşallah. Gerçektende altınbaşların rengi harika.Bol yavrular almanız temennisiyle.
ÖNDER BEY KARDEŞİM GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN BU KUŞLAR SAYESİNDE SİZLER GİBİ (DEĞERLİ İNSANLARI) TANIMAK DAHA ÖNEMLİ VE GÜZEL.BENDE ABİMİN YORUMLARINA KATILIYORUM İNŞALLAH SİZLERDE DAHA DA ANLAM VE MANA KAZANIR KUŞLAR. SİZİN GİBİ KIYMET BİLENLERİN ELİNDE OLMASI SEVİNDİRİCİ.öndermanisa' Alıntı:MAHİR ve NADİR kardeşler kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel güle güle besleyin. altınbaş damızlıklar için size tekrar teşekkürederim.altınbaşın safkanını bulmak çok zor hatta yok denecek kadar az.siz bu kuşları buzamana kadar muhafaza edip üretmişsiniz.MANİSA dan selamlar.
MESUT BEY GÜZEL YORUM VE DİLEKLERİNİZ ÇOOK TEŞEKKÜRLER.KARAKUYRUKLAR SİZİN ORADAN İYİ ARKADAŞLARDAN SAĞOLSUNLAR DİLEDİĞİNİZ GİBİ İNŞALLAH YAVRULARINI DA GÖRÜP PAYLAŞIRIZ.SEVGİ SELAMLARIMIZLA.HAVACI...mesut-1907' Alıntı:Maşallah abiler uzun zamandır bekliyorduk yeni görüntüleri gözümüz gönlümüz bayram etti.Karakuyruk a da el atmışsınız haırlı olsun buralarda çok gözde karakuyruklar inşallah onların yavrularını da görmek kısmet olur.
ÖMER BEY MRBLAR GÜZEL YORUMLAR İÇİN SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİZ.ABİMLE GÖRÜŞMÜSSÜNÜZ KISMET BAKALIM İNŞALLAH DAHA İYİLERİ BİZ VE BAŞKALARIDA ELDE EDER ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.SELAM VE SAYGILARLA. HAVACI...WarningDanger' Alıntı:Allah can pekligi versin cok guzel kuslar.. sari cakallarin cok cok daha guzel masalah... Tuyleri kadar omru olsun... sari cakallardan satmayi dusunurmusunuz... ulasirsaniz bana sevinirim....
ruko' Alıntı:NADİR vede MAHİR ABİLERİME....
Severek yapan emek veren herkez sadece kuşçulukta değil yaptığı her işte başarılı olur.
Başarılarının devamını dilerim rabbim sizlere dahada guzellerini nasip eder inş kalpin gonlun temız sizleri gercekten tanıdıgıma cok sanşlıyım abıLerim tuyunce hayrını görün bendekı yerıniz cok başkadır bılırsın MAŞALLAHHHH ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN TUYUNCE HAYRINI GORUN saygılarr
AYHAN KARDEŞİM GÜZEL VE ANLAMLI SÖZLERİNİN AYNILARINI BİZDE SANA YOLLUYORUZ VE BİZLERDE AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ BUNU BÜTÜN SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM BİLİYORSUN KIŞ DÖNEMİNDE EPEY SIKNTILAR YAŞADIK BAKALIM HAYIRLISI HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BOL YAVRULU BİR SEZON DİLİYORUM KARDEŞİM BU YAZ İNŞALLAH BOL VAKİTTE GÖRÜŞÜRÜZ NÇAKIR.
яυкσ ลунลи®
KERİM BEY KARDEŞİM KUŞLARIMIZDAN ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İSTENİLDİĞİ GİBİ YAVRULAR GÖRÜYORUZ MANEVİ ANLAMDA ALDIĞIMIZ HAZZIN TARİFİNE KELİMELER YETMEZ ZATEN. SİZLERİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE KELEBEKLER BESLEMENİZİ CANI YÜREKTEN DİLİYOR VE SELAMLARIMLA SAYGILARIMI YOLLUYORUM N ÇAKIR.16_wanted' Alıntı:kuslarınız herzamanki ki gibi yine çok iyilerr renk ve kostum olaralkk umarım emeginizin karsılıgını alıyorsunuzdurr saygılarımla....
havacı' Alıntı:SARI ALTINBAŞLAR...
SARI KAFA KUYRUKLAR TESADÜFEN EŞLEŞMEDEN GELEN BİR KUŞ DEĞİLDİR BİZİMKİLER ANNE BABA YİNE SARI ALTINBAŞ SAF KAN OLARAK YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ TEŞEKKÜRLER.ER-EN' Alıntı:havacı' Alıntı:SARI ALTINBAŞLAR...
maşallah sarı kafa kuyrukları çok beğendim neden gelme bunlar
SERKAN BEY BAHSETTİĞİNİZ SAKALLI ERKEK DAMIZLIKLARIMIZDAN BİRTANESİDİR ŞUAN İÇİN SATILIK DEĞİLİLGİNİZE TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.serkan_bursa' Alıntı:en ustten 2 cı resımde kı sakallı satılık mı fıatı nedır ıyı gunler