FANTOM VE HAVACI DAN YENİ GÖRÜNTÜLER YENİLER...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
YENİ KUŞLARIMIZ

Ekli dosyalar

• DSCF4345.webp
    DSCF4345.webp
    714.8 KB · Görüntüleme: 1,770
  • DSCF4388.webp
    DSCF4388.webp
    799.7 KB · Görüntüleme: 1,755
  • DSCF4354.webp
    DSCF4354.webp
    633.9 KB · Görüntüleme: 1,755
YENİLER...

Ekli dosyalar

• DSCF4344.webp
    DSCF4344.webp
    639.8 KB · Görüntüleme: 1,643
  • DSCF4360.webp
    DSCF4360.webp
    658.8 KB · Görüntüleme: 1,754
  • DSCF4368.webp
    DSCF4368.webp
    829.1 KB · Görüntüleme: 1,663
SARI ALTINBAŞLAR...

Ekli dosyalar

• DSCF4281.webp
    DSCF4281.webp
    690.1 KB · Görüntüleme: 1,744
  • DSCF4236.webp
    DSCF4236.webp
    648.5 KB · Görüntüleme: 1,738
  • DSCF4305.webp
    DSCF4305.webp
    794.1 KB · Görüntüleme: 1,732
YAVRULAR

Ekli dosyalar

• DSCF4335.webp
    DSCF4335.webp
    878.4 KB · Görüntüleme: 1,729
  • DSCF4317.webp
    DSCF4317.webp
    815.2 KB · Görüntüleme: 1,710
  • DSCF4312.webp
    DSCF4312.webp
    888.2 KB · Görüntüleme: 1,696
YENİLER.

Ekli dosyalar

• DSCF4320.webp
    DSCF4320.webp
    756.8 KB · Görüntüleme: 1,621
  • DSCF4302.webp
    DSCF4302.webp
    811.3 KB · Görüntüleme: 1,717
  • DSCF4301.webp
    DSCF4301.webp
    812.6 KB · Görüntüleme: 1,731
GELECEĞİN ŞAMPİYONU...

Ekli dosyalar

• DSCF4306.webp
    DSCF4306.webp
    846.6 KB · Görüntüleme: 1,716
MAHİR ve NADİR kardeşler kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel güle güle besleyin. altınbaş damızlıklar için size tekrar teşekkürederim.altınbaşın safkanını bulmak çok zor hatta yok denecek kadar az.siz bu kuşları buzamana kadar muhafaza edip üretmişsiniz.MANİSA dan selamlar.

kuşların hepsi birbirinden güzel maşallah. Gerçektende altınbaşların rengi harika.Bol yavrular almanız temennisiyle.

öndermanisa' Alıntı:
MAHİR ve NADİR kardeşler kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel güle güle besleyin. altınbaş damızlıklar için size tekrar teşekkürederim.altınbaşın safkanını bulmak çok zor hatta yok denecek kadar az.siz bu kuşları buzamana kadar muhafaza edip üretmişsiniz.MANİSA dan selamlar.
ÖNDER BEY SİZEDE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR İNŞAALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİP GÖNLÜNÜZE GÖRE YAVRULAR ALMANIZI DİLİYORUZ ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK VE İNSANLIK İYİ NİYETİ GERİSİ GERİDEN GELİR HAVACI KARDEŞLERDENDE TÜM MANİSA VE SARUHANLI LI ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILARIMIZI YOLLUYORUZ N.M .S ÇAKIR.KARDEŞLER.

kelebekci34' Alıntı:
kuşların hepsi birbirinden güzel maşallah. Gerçektende altınbaşların rengi harika.Bol yavrular almanız temennisiyle.
MEHMET BEY GÜZEL YORUMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİNİ SİZİN BESLEMENİZ DİLEĞİYLE SAYGILARIMIZI VE SELAMLARIMIZI YOLLUYORUZ.

öndermanisa' Alıntı:
ÖNDER BEY KARDEŞİM GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN BU KUŞLAR SAYESİNDE SİZLER GİBİ (DEĞERLİ İNSANLARI) TANIMAK DAHA ÖNEMLİ VE GÜZEL.BENDE ABİMİN YORUMLARINA KATILIYORUM İNŞALLAH SİZLERDE DAHA DA ANLAM VE MANA KAZANIR KUŞLAR. SİZİN GİBİ KIYMET BİLENLERİN ELİNDE OLMASI SEVİNDİRİCİ.
SİZLERDE DAHA İYİ YAVRULARLA SOYU DAHA İLERİYE GÖTÜRÜRSÜNÜZ.SEVGİ VE SAYGILARLA.
HAVACI KARDEŞLER...

Maşallah abiler uzun zamandır bekliyorduk yeni görüntüleri gözümüz gönlümüz bayram etti.Karakuyruk a da el atmışsınız haırlı olsun buralarda çok gözde karakuyruklar inşallah onların yavrularını da görmek kısmet olur.

Allah can pekligi versin cok guzel kuslar.. sari cakallarin cok cok daha guzel masalah... Tuyleri kadar omru olsun... sari cakallardan satmayi dusunurmusunuz... ulasirsaniz bana sevinirim....

mesut-1907' Alıntı:
Maşallah abiler uzun zamandır bekliyorduk yeni görüntüleri gözümüz gönlümüz bayram etti.Karakuyruk a da el atmışsınız haırlı olsun buralarda çok gözde karakuyruklar inşallah onların yavrularını da görmek kısmet olur.
MESUT BEY GÜZEL YORUM VE DİLEKLERİNİZ ÇOOK TEŞEKKÜRLER.KARAKUYRUKLAR SİZİN ORADAN İYİ ARKADAŞLARDAN SAĞOLSUNLAR DİLEDİĞİNİZ GİBİ İNŞALLAH YAVRULARINI DA GÖRÜP PAYLAŞIRIZ.SEVGİ SELAMLARIMIZLA.HAVACI...

WarningDanger' Alıntı:
Allah can pekligi versin cok guzel kuslar.. sari cakallarin cok cok daha guzel masalah... Tuyleri kadar omru olsun... sari cakallardan satmayi dusunurmusunuz... ulasirsaniz bana sevinirim....
ÖMER BEY MRBLAR GÜZEL YORUMLAR İÇİN SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİZ.ABİMLE GÖRÜŞMÜSSÜNÜZ KISMET BAKALIM İNŞALLAH DAHA İYİLERİ BİZ VE BAŞKALARIDA ELDE EDER ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.SELAM VE SAYGILARLA. HAVACI...

Mahir ve Nadir abilerim maaşallah kuşlarınız her zamanki gibi harika..bu sefer biraz daha çeşitli kuşlar görüyorum galiba..yavrular falanda tam istediğiniz gibi geliyodur inşşallah ustalarım

NADİR vede MAHİR ABİLERİME....
Severek yapan emek veren herkez sadece kuşçulukta değil yaptığı her işte başarılı olur.
Başarılarının devamını dilerim rabbim sizlere dahada guzellerini nasip eder inş kalpin gonlun temız sizleri gercekten tanıdıgıma cok sanşlıyım abıLerim tuyunce hayrını görün bendekı yerıniz cok başkadır bılırsın MAŞALLAHHHH ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN TUYUNCE HAYRINI GORUN saygılarr

яυкσ ลунลи®

kuşların hepsi çok güzel.ALLAH zeval vermesin

ruko' Alıntı:
NADİR vede MAHİR ABİLERİME....
Severek yapan emek veren herkez sadece kuşçulukta değil yaptığı her işte başarılı olur.
Başarılarının devamını dilerim rabbim sizlere dahada guzellerini nasip eder inş kalpin gonlun temız sizleri gercekten tanıdıgıma cok sanşlıyım abıLerim tuyunce hayrını görün bendekı yerıniz cok başkadır bılırsın MAŞALLAHHHH ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN TUYUNCE HAYRINI GORUN saygılarr

AYHAN KARDEŞİM GÜZEL VE ANLAMLI SÖZLERİNİN AYNILARINI BİZDE SANA YOLLUYORUZ VE BİZLERDE AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ BUNU BÜTÜN SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM BİLİYORSUN KIŞ DÖNEMİNDE EPEY SIKNTILAR YAŞADIK BAKALIM HAYIRLISI HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BOL YAVRULU BİR SEZON DİLİYORUM KARDEŞİM BU YAZ İNŞALLAH BOL VAKİTTE GÖRÜŞÜRÜZ NÇAKIR.
яυкσ ลунลи®

kuslarınız herzamanki ki gibi yine çok iyilerr renk ve kostum olaralkk umarım emeginizin karsılıgını alıyorsunuzdurr saygılarımla....

16_wanted' Alıntı:
kuslarınız herzamanki ki gibi yine çok iyilerr renk ve kostum olaralkk umarım emeginizin karsılıgını alıyorsunuzdurr saygılarımla....
KERİM BEY KARDEŞİM KUŞLARIMIZDAN ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İSTENİLDİĞİ GİBİ YAVRULAR GÖRÜYORUZ MANEVİ ANLAMDA ALDIĞIMIZ HAZZIN TARİFİNE KELİMELER YETMEZ ZATEN. SİZLERİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE KELEBEKLER BESLEMENİZİ CANI YÜREKTEN DİLİYOR VE SELAMLARIMLA SAYGILARIMI YOLLUYORUM N ÇAKIR.

havacı' Alıntı:
SARI ALTINBAŞLAR...

maşallah sarı kafa kuyrukları çok beğendim neden gelme bunlar

ER-EN' Alıntı:
havacı' Alıntı:
SARI ALTINBAŞLAR...

maşallah sarı kafa kuyrukları çok beğendim neden gelme bunlar
SARI KAFA KUYRUKLAR TESADÜFEN EŞLEŞMEDEN GELEN BİR KUŞ DEĞİLDİR BİZİMKİLER ANNE BABA YİNE SARI ALTINBAŞ SAF KAN OLARAK YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ TEŞEKKÜRLER.

kardeş allah hepsine can pekliği versin maşallah hepsi birbirinden güzel allah dahada gönlünüz ceversin ben sunay hepinize selam sevgi ve saygılarımı sunarım yemci kardeşim salihede ayrı selamlar

en ustten 2 cı resımde kı sakallı satılık mı fıatı nedır ıyı gunler

serkan_bursa' Alıntı:
en ustten 2 cı resımde kı sakallı satılık mı fıatı nedır ıyı gunler
SERKAN BEY BAHSETTİĞİNİZ SAKALLI ERKEK DAMIZLIKLARIMIZDAN BİRTANESİDİR ŞUAN İÇİN SATILIK DEĞİLİLGİNİZE TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.

Dostum demek Karakuyruk para yapıyor diye bu cisi de bakmaya başladınız pes doğrusu dik ayakları görmüyormusun edince gel karakuyruk gör bırak bunları çok kuşunuz ve ırkınız var bu sebepten dolayı kümesi inceledim elle tutulcak bir kuş yok yazık ticari amaçlı bakılırsa sonu bu olur..

Geri