FANTOM VE HAVACI NIN KARABAŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
KARABAŞLARIMIZ

Ekli dosyalar

• DSCF1934.webp
    DSCF1934.webp
    692.2 KB · Görüntüleme: 1,856
  • DSCF1772.webp
    DSCF1772.webp
    732.5 KB · Görüntüleme: 1,840
  • DSCF5422.webp
    DSCF5422.webp
    1,008.6 KB · Görüntüleme: 1,815
KARABAŞLAR

Ekli dosyalar

• DSCF5728.webp
    DSCF5728.webp
    733.6 KB · Görüntüleme: 1,815
  • DSCF5678.webp
    DSCF5678.webp
    739.3 KB · Görüntüleme: 1,841
  • DSCF5679.webp
    DSCF5679.webp
    735.6 KB · Görüntüleme: 1,812
Maşallah kuşlarınızı güle güle besleyin.Böyle kuşlara sahip olduğunuz için şanslısınız.Tabi kuşlarda sizin gibi bilinçli bir sahibi oldukları için şanslılar.Maalesef her güvercin bukadar şanslı değil ve sahibinin eziyetiyle yaşamaya çalışıyor.Allah bize emanet edilen güvercinlere bilinçli olarak bakmayı nasip etsin herkese inşallah.

KARABAŞ YAVRULAR

Ekli dosyalar

• DSCF5714.webp
    DSCF5714.webp
    813.8 KB · Görüntüleme: 1,837
  • DSCF5709.JPG
    DSCF5709.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,733
  • DSCF5703.webp
    DSCF5703.webp
    733.8 KB · Görüntüleme: 1,788
captainfree' Alıntı:
Maşallah kuşlarınızı güle güle besleyin.Böyle kuşlara sahip olduğunuz için şanslısınız.Tabi kuşlarda sizin gibi bilinçli bir sahibi oldukları için şanslılar.Maalesef her güvercin bukadar şanslı değil ve sahibinin eziyetiyle yaşamaya çalışıyor.Allah bize emanet edilen güvercinlere bilinçli olarak bakmayı nasip etsin herkese inşallah.
GÜZEL VE ANLAM DOLU YORUMLARINIZ İÇİN CANI GÖNÜLDE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM DAHA GÜZELLERİNE DAHAGÜZEL HERKESİN BAKMASI DİLEĞİYLE SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM N ÇAKIR.

maşallah bu ne güzellik böyle arkadaş.kafa kuyruk yavrular harika vallahi.karanfilli erkekle beyaz mı veriyo bu güzellikleri nazar değmesin

aslanbaş kuşların yerı ayrıdır bnde cok severım aslanbaşları asaletlı kuştur herkez bakamaz aslanbaş

maşallah nadir abi,yavru sezonunuz cok iyi geçiyo sanirim allah tuylerı kadar saglık ve ömür versinn..yavrularınız gerçekten cok guzeller...umarim yeni yavrularıda bilinçli eşleme sonucu eminim altlarından daha guzellerini alıcaksınız..
çaparla beyazin altindan kaç ağızın 2side karabaş verdi merak ettim..sanırım beyazla çapar daha yavrularda hiç çıkmadi..?

saygılarımla

KARDEŞ KAFA KUYRUK KARABAŞLARIN GÜZEL ÇİFT NE KADARA SATIYORSUN GÜZEL KUŞLAR
NERDE BESLİYORSUNUZ
TAKIM NE OLUR

muygun' Alıntı:
maşallah bu ne güzellik böyle arkadaş.kafa kuyruk yavrular harika vallahi.karanfilli erkekle beyaz mı veriyo bu güzellikleri nazar değmesin
MEHMET BEY ÖNCE GÜZELYORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARANFİL DEDİĞİNİZ ÇAPAR ERKEK SAFKAN KARABAŞLARIN YAVRUSUDUR BEYAZDA AYNEN ÖYLE YANİ HER KARANFİL İLE BEYAZ KARABAŞ VERMEZ AYRICA KARABAŞLARDA ARANAN ÖZELLİKLER ÇOK BAŞKA BİZDE YENİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ SAYGILARIMLA

mertcanbrs' Alıntı:
aslanbaş kuşların yerı ayrıdır bnde cok severım aslanbaşları asaletlı kuştur herkez bakamaz aslanbaş
YHAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM SÖZLERİNE AYNEN KATILIYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA

maaşallah abi kuşlarda çok çok güzel kafeslerde allah güle güle yetiştirip çoğaltmayı nasip etsin

sametgarip' Alıntı:
maaşallah abi kuşlarda çok çok güzel kafeslerde allah güle güle yetiştirip çoğaltmayı nasip etsin
SAMET KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN MKPAŞAYA GELİNCE TANIŞMAK İSTERİM SİZLERLE SAYGILAR SELAMLAR

APRANTİ84' Alıntı:
KARDEŞ KAFA KUYRUK KARABAŞLARIN GÜZEL ÇİFT NE KADARA SATIYORSUN GÜZEL KUŞLAR
NERDE BESLİYORSUNUZ
TAKIM NE OLUR
KUŞLARIMIZI BURSA MKPAŞADA BESLİYORUZ TAKIM YENİ KIZMA VAR SADECE SATILIK OLARAK EŞ OLDULAR YUVA KIZDIRIYORLAR TEL 5337773992

karabaşlar yoktu sarı çakalları almaya geldimizde hayırlı olsun nadircim güle güle besle

Maaşallah abilerim karabaşlarınız çok güzel.. Çapar ve beyazınız da öyle.. Allah kat kat iyilerinide nasip eder inşallah...

metinyigit' Alıntı:
karabaşlar yoktu sarı çakalları almaya geldimizde hayırlı olsun nadircim güle güle besle
METİN KARDEŞİM KARABAŞLARİÇİN YAZDIĞIN YORUMLAR İÇİN SAĞOL AMA ÇAKALLARI ALMAYA GELDİĞİMİZDE YOKLARDI DEMİŞSİN BEN ÇIKARTAMADIM KENDİNE İYİBAK

polllat' Alıntı:
Maaşallah abilerim karabaşlarınız çok güzel.. Çapar ve beyazınız da öyle.. Allah kat kat iyilerinide nasip eder inşallah...
KARDEŞİM NASILSIN KARABAŞLARI BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM GÜZEL YORUMUN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK SEVGİ VE SAYGILARIMLA NADİR ABİN

AYHAN KARDEŞİM BİZİM KARABAŞLARDANDA YAVRU YAVRUSU GÖRMEYE BAŞLADIK ŞİMDİLİK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR SENİN BEĞENDİĞİN ERKEĞİN YAVRUSUDA KARABAŞ OLACK BAKALIM HAYIRLISI

s a masallah nadir kardesim çok bakımlı vede asil duruyorlar gerçi ben anlamam bu tür kuslardan ama her türün seveni tabiki çok güle güle besleyiniz

SAYGILAR

Maaşallah Allah nazardan saklasın.
Bende aynılarını besliyorum meşakkatini iyi biliyorum,bunlar güzel oldukları kadar narin kuşlardır, bir döneğe,dolapçıya benzemez.Hele kızmalık ve tülüz zamanı çok önemli kolay gelsin.

kafa kuyrukların fiyatları nedir bilgi verirmisiniz..maşallah..

Geri