FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GÜZEL VE ANLAM DOLU YORUMLARINIZ İÇİN CANI GÖNÜLDE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM DAHA GÜZELLERİNE DAHAGÜZEL HERKESİN BAKMASI DİLEĞİYLE SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM N ÇAKIR.captainfree' Alıntı:Maşallah kuşlarınızı güle güle besleyin.Böyle kuşlara sahip olduğunuz için şanslısınız.Tabi kuşlarda sizin gibi bilinçli bir sahibi oldukları için şanslılar.Maalesef her güvercin bukadar şanslı değil ve sahibinin eziyetiyle yaşamaya çalışıyor.Allah bize emanet edilen güvercinlere bilinçli olarak bakmayı nasip etsin herkese inşallah.
MEHMET BEY ÖNCE GÜZELYORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARANFİL DEDİĞİNİZ ÇAPAR ERKEK SAFKAN KARABAŞLARIN YAVRUSUDUR BEYAZDA AYNEN ÖYLE YANİ HER KARANFİL İLE BEYAZ KARABAŞ VERMEZ AYRICA KARABAŞLARDA ARANAN ÖZELLİKLER ÇOK BAŞKA BİZDE YENİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ SAYGILARIMLAmuygun' Alıntı:maşallah bu ne güzellik böyle arkadaş.kafa kuyruk yavrular harika vallahi.karanfilli erkekle beyaz mı veriyo bu güzellikleri nazar değmesin
YHAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM SÖZLERİNE AYNEN KATILIYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLAmertcanbrs' Alıntı:aslanbaş kuşların yerı ayrıdır bnde cok severım aslanbaşları asaletlı kuştur herkez bakamaz aslanbaş
SAMET KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN MKPAŞAYA GELİNCE TANIŞMAK İSTERİM SİZLERLE SAYGILAR SELAMLARsametgarip' Alıntı:maaşallah abi kuşlarda çok çok güzel kafeslerde allah güle güle yetiştirip çoğaltmayı nasip etsin
KUŞLARIMIZI BURSA MKPAŞADA BESLİYORUZ TAKIM YENİ KIZMA VAR SADECE SATILIK OLARAK EŞ OLDULAR YUVA KIZDIRIYORLAR TEL 5337773992APRANTİ84' Alıntı:KARDEŞ KAFA KUYRUK KARABAŞLARIN GÜZEL ÇİFT NE KADARA SATIYORSUN GÜZEL KUŞLAR
NERDE BESLİYORSUNUZ
TAKIM NE OLUR
METİN KARDEŞİM KARABAŞLARİÇİN YAZDIĞIN YORUMLAR İÇİN SAĞOL AMA ÇAKALLARI ALMAYA GELDİĞİMİZDE YOKLARDI DEMİŞSİN BEN ÇIKARTAMADIM KENDİNE İYİBAKmetinyigit' Alıntı:karabaşlar yoktu sarı çakalları almaya geldimizde hayırlı olsun nadircim güle güle besle
KARDEŞİM NASILSIN KARABAŞLARI BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM GÜZEL YORUMUN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK SEVGİ VE SAYGILARIMLA NADİR ABİNpolllat' Alıntı:Maaşallah abilerim karabaşlarınız çok güzel.. Çapar ve beyazınız da öyle.. Allah kat kat iyilerinide nasip eder inşallah...
çok teşekkürlermetinyigit' Alıntı:karabaşlar yoktu sarı çakalları almaya geldimizde hayırlı olsun nadircim güle güle besle