FANTOM VE HAVACI NIN SARI BASKALARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
GEÇEN YIL YAPTIĞİMIZ EŞLERİN YAVRULARI

Ekli dosyalar

• DSCF5950.webp
    DSCF5950.webp
    754.1 KB · Görüntüleme: 1,264
  • DSCF5952.webp
    DSCF5952.webp
    786 KB · Görüntüleme: 1,249
  • DSCF5953.webp
    DSCF5953.webp
    661.8 KB · Görüntüleme: 1,158
DEVAM EDİYOR

Ekli dosyalar

• DSCF5947.webp
    DSCF5947.webp
    742.8 KB · Görüntüleme: 1,270
  • DSCF5956.webp
    DSCF5956.webp
    739.3 KB · Görüntüleme: 1,247
  • DSCF5959.JPG
    DSCF5959.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,297
DEVAM EDİYOR

Ekli dosyalar

• DSCF5967.webp
    DSCF5967.webp
    898.9 KB · Görüntüleme: 1,239
  • DSCF5970.webp
    DSCF5970.webp
    852.8 KB · Görüntüleme: 1,177
  • DSCF6030.webp
    DSCF6030.webp
    810.1 KB · Görüntüleme: 1,276
HERKEZE BOLYAVRULU SAĞLIKLI KÜMESLER DİLİYORUZ

Ekli dosyalar

• DSCF6126.webp
    DSCF6126.webp
    786.8 KB · Görüntüleme: 1,258
  • DSCF6129.webp
    DSCF6129.webp
    713.5 KB · Görüntüleme: 1,247
  • DSCF6128.webp
    DSCF6128.webp
    697.9 KB · Görüntüleme: 1,242
Maşallah kuşlar gayet güzeller...Hani derler ya kendi sınıfının en dolusu diye bu kuşlarda aynen o şekildeler..alttan gelen yavruların kostümlerinde farklılık oluyor mu her yavru aynı kostümde gelebilyormu..bilmiyorum mekanınız uygun mu kuş uçurmak için hiç uçurdunuz bu tip kuşlardan..uçurduysanız dönüşleri nasıldır ?

kemal' Alıntı:
Maşallah kuşlar gayet güzeller...Hani derler ya kendi sınıfının en dolusu diye bu kuşlarda aynen o şekildeler..alttan gelen yavruların kostümlerinde farklılık oluyor mu her yavru aynı kostümde gelebilyormu..bilmiyorum mekanınız uygun mu kuş uçurmak için hiç uçurdunuz bu tip kuşlardan..uçurduysanız dönüşleri nasıldır ?
KEMAL KARDEŞİM ÖVGÜ DOLU VE GÜZEL SÖZLRİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜREDERİM YERİMİZ ÇOK UYGUN ANCAK BİRAZDAHA ASKERLİĞİMİZVAR BU KELEBEKLER HAVADA GERÇEKTEN HARİKALAR KÜMESTE BİLE OYNUYORLAR İNANKİ YANLIZ OSMANLILRLA İLGİLİ YAZIN HEPSİNDEN DAHA GÜZEL VE DEĞERLİ BENİM İÇİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE N ÇAKIR...

saygı ve sevgi bizden teşekkür ederim Nadir abi..

kemal' Alıntı:
saygı ve sevgi bizden teşekkür ederim Nadir abi..
KARDEŞİMYORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.

Abilerim kuşlarınız gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Tabiri caizse Rabbim emeğinizin karşılığını veriyor.. Allah kat kat iyilerini de nasip eder inşallah.. saygılarımla...

polllat' Alıntı:
Abilerim kuşlarınız gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Tabiri caizse Rabbim emeğinizin karşılığını veriyor.. Allah kat kat iyilerini de nasip eder inşallah.. saygılarımla...
SİNAN KARDEŞİM YİNE GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER YANLIZ BU KUŞLARDA GALİBA SON YOK GÜZELİN DAHA GÜZELİ VAR BAKALIM BİZ NEREYE KADAR ÇIKACAĞIZ HAYIRLISI ZAMAN GEREK FARKLI KAN GEREK KANI TAKİP ETMEK GEREK SAĞLIKLI VE GÜZEL BAKMAK GEREK DAHA NİCE NİCE AMA ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI VEİYİ NİYET GEREK KENDİNE İYİ BAK KARAKUYRUKLARADA SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÖAKIR..

SİNAN KARDEŞİM KARAKUYRUKLARDAN YAVRULAR BAŞLAMADIMI PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM N ÇAKIR ABİN..

FANTOM' Alıntı:
SİNAN KARDEŞİM KARAKUYRUKLARDAN YAVRULAR BAŞLAMADIMI PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM N ÇAKIR ABİN..

Valla Nadir abim karakuyrukların dişisi biraz küskün duruyor. Sanırım yavru kızması 10 güne kadar iyice kızgınlaşır, bir eş alınca eşlenir. Yani yavru sanırım anne-babadan daha iyi çıkacak yavru-yumurta konusunda. İlgin için teşekkür ederim abim. Altlarından bizi utandırmayacak bir çift yavru gelirse kabul ederseniz eğer hadiye etmeyi çok isterim.. saygılarımla abim...

Geri