FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KEMAL KARDEŞİM ÖVGÜ DOLU VE GÜZEL SÖZLRİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜREDERİM YERİMİZ ÇOK UYGUN ANCAK BİRAZDAHA ASKERLİĞİMİZVAR BU KELEBEKLER HAVADA GERÇEKTEN HARİKALAR KÜMESTE BİLE OYNUYORLAR İNANKİ YANLIZ OSMANLILRLA İLGİLİ YAZIN HEPSİNDEN DAHA GÜZEL VE DEĞERLİ BENİM İÇİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE N ÇAKIR...kemal' Alıntı:Maşallah kuşlar gayet güzeller...Hani derler ya kendi sınıfının en dolusu diye bu kuşlarda aynen o şekildeler..alttan gelen yavruların kostümlerinde farklılık oluyor mu her yavru aynı kostümde gelebilyormu..bilmiyorum mekanınız uygun mu kuş uçurmak için hiç uçurdunuz bu tip kuşlardan..uçurduysanız dönüşleri nasıldır ?
KARDEŞİMYORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.kemal' Alıntı:saygı ve sevgi bizden teşekkür ederim Nadir abi..
SİNAN KARDEŞİM YİNE GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER YANLIZ BU KUŞLARDA GALİBA SON YOK GÜZELİN DAHA GÜZELİ VAR BAKALIM BİZ NEREYE KADAR ÇIKACAĞIZ HAYIRLISI ZAMAN GEREK FARKLI KAN GEREK KANI TAKİP ETMEK GEREK SAĞLIKLI VE GÜZEL BAKMAK GEREK DAHA NİCE NİCE AMA ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI VEİYİ NİYET GEREK KENDİNE İYİ BAK KARAKUYRUKLARADA SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÖAKIR..polllat' Alıntı:Abilerim kuşlarınız gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Tabiri caizse Rabbim emeğinizin karşılığını veriyor.. Allah kat kat iyilerini de nasip eder inşallah.. saygılarımla...
FANTOM' Alıntı:SİNAN KARDEŞİM KARAKUYRUKLARDAN YAVRULAR BAŞLAMADIMI PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM N ÇAKIR ABİN..