havacı
Üye
- Ad Soyad
- Mahir ÇAKIR.
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EREN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SENİN KUŞLARINDA ÇOK GÜZELLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA TÜM KAVAKLILI GÜVERCİN SEVENLERE SELAMLARIMI YOLLUYORUM N ÇAKIR.eren vırdınlı' Alıntı:maşallah abi kuşların çok güzel tüğleri kadar ömürleri olsun.sağlıklı ve bol yavrular...
MRBLAR MESUT BEY GÜZEL VE DEĞELİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ÖZEL DENDE GÖNDERDİM BALIKESİRDE YİM BİR HAFTA SONU GÖRÜŞELİM SİZDE MÜSAİT OLUNCA. HAVACI...mesut-1907' Alıntı:Maşallah abi yine öttürmüşsün kelebekleri,şimdi sorarlar bunlar ötücü kuş mu ?diye,sahibi ötürmesini bilirse işte böyle konuşurda öterde.tüyleri kadar hayırlarını gör abi
ERENCİM MRBLAR GÜZELYORUMLARIN TEŞEKKÜRLER.eren vırdınlı' Alıntı:maşallah abi kuşların çok güzel tüğleri kadar ömürleri olsun.sağlıklı ve bol yavrular...
ÖYLEMİ SEVİNDİM ÇOK SELAMLARIMI İLETİRSEN MEMNUN OLURUM.GELİNCE KISMETSE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH .eren vırdınlı' Alıntı:abi ben tatkavaklılıyım hüseyin VIRDINLI da benim amcamın oğlu oluyor..