FANTOM VE HAVACIDAN SARI ÇAKALLAR....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
YAVRULARIMIZ....

Ekli dosyalar

• DSCF5979.webp
    DSCF5979.webp
    787.2 KB · Görüntüleme: 1,255
  • DSCF5974.webp
    DSCF5974.webp
    842.5 KB · Görüntüleme: 1,261
  • DSCF6001.webp
    DSCF6001.webp
    744.3 KB · Görüntüleme: 1,245
YAVRULAR...

Ekli dosyalar

• DSCF6071.webp
    DSCF6071.webp
    712.7 KB · Görüntüleme: 1,257
  • DSCF6013.webp
    DSCF6013.webp
    903 KB · Görüntüleme: 1,257
  • DSCF6016.webp
    DSCF6016.webp
    794.7 KB · Görüntüleme: 1,253
maşallah abi kuşların çok güzel tüğleri kadar ömürleri olsun.sağlıklı ve bol yavrular...

Maşallah abi yine öttürmüşsün kelebekleri,şimdi sorarlar bunlar ötücü kuş mu ?diye,sahibi ötürmesini bilirse işte böyle konuşurda öterde.tüyleri kadar hayırlarını gör abi

eren vırdınlı' Alıntı:
maşallah abi kuşların çok güzel tüğleri kadar ömürleri olsun.sağlıklı ve bol yavrular...
EREN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SENİN KUŞLARINDA ÇOK GÜZELLER SEVGİ VE SAYGILARIMLA TÜM KAVAKLILI GÜVERCİN SEVENLERE SELAMLARIMI YOLLUYORUM N ÇAKIR.

mesut-1907' Alıntı:
Maşallah abi yine öttürmüşsün kelebekleri,şimdi sorarlar bunlar ötücü kuş mu ?diye,sahibi ötürmesini bilirse işte böyle konuşurda öterde.tüyleri kadar hayırlarını gör abi
MRBLAR MESUT BEY GÜZEL VE DEĞELİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ÖZEL DENDE GÖNDERDİM BALIKESİRDE YİM BİR HAFTA SONU GÖRÜŞELİM SİZDE MÜSAİT OLUNCA. HAVACI...

eren vırdınlı' Alıntı:
ERENCİM MRBLAR GÜZELYORUMLARIN TEŞEKKÜRLER.
TAM OLARAK NERELİYDİNİZ BENİM TATKAVAKLIDAN HÜSEYİN VIRDINLI DİYE LİSE ARKADAŞIM VARDI BİLMEM TANİŞIYORMUSUNUZ.MERAK ETTİM.GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...HAVACI...

eren vırdınlı' Alıntı:
abi ben tatkavaklılıyım hüseyin VIRDINLI da benim amcamın oğlu oluyor..
ÖYLEMİ SEVİNDİM ÇOK SELAMLARIMI İLETİRSEN MEMNUN OLURUM.GELİNCE KISMETSE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH .

Geri