FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GÖKAY BEY SİZİNLE UZUN SÜREDİR TANIŞIYORUZ SAYILIR ÇAKALLARLA İLGİLENME SÜREMİZ 8. YILINA GİRİYOR NEREDEYSE YAVRU ALMA KONUSUNDA ÇOK GÜZEL VE ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ MUTLAKA DAMIZLIKLARI ÇOK İYİ TAKİPETMEK GEREKİYOR YOKSA SONUCA GİTMEK GERÇEKTEN ÇOK ZORLAŞIYOR BU ARADA BİLENLERE DANIŞMAK VE FİKİRLERİ DEĞERLENDİRMEK ÇOK ÖNEMLİ ZATEN MUTLAKA GÜZELİN GÜZELİ OLUYOR AMA EN KEYİF VERİCİSİ BU GÜZELLERDE DAMAR OLARAK BİRAZSÖZ SAHİBİ OLMAK BUDA BİZLER İÇİN YETERİ KADAR KEYİF VERİCİ OLUYOR HERKESE VE SİZLERE SAĞLIK DOLU SAĞLIKLI VE GÜZEL YAVRULU KÜMESLER DİLİYORUM N ÇAKIR.gökay' Alıntı:Maşallah ;
Kuşlar sağlıklı ve bakımlı görünüyor, Bir yetiştiricinin emeğinin hakkını alması kadar haz veren bir duygu varmıdır acaba ,bu duyguyu yaşamak herkeze nasip olmaz, bazı şeyler para ile yapamazsınız, bir kuşun yedi sülalesini bilmek gerekirki böyle güzel renkte ve kostümde yavru gelsin. Allah c.c. devamını getirsin.
KARDEŞİM ÇOOOK ÇOOK TEŞEKKÜRLER SENDE SAĞLICAKLA KAL N ÇAKIR...polllat' Alıntı:Ustalarım kuşlarınız daha da güzelleşmiş.. Allah hepsini nazardan saklasın.. ama iddanız bu kuşlarla biraz olmasın bu kuşlar insana büyük iddaa yaptırır.. Tabi böyle alçak gönüllü olmanız sizin kalbinizin güzelleğini gösteriyor.. Neyse ustalarım ben sözü fazla uzatıp kalabalık etmeyeyim çok güzel kuşlarınız var allah daha iyilerini de nasip eder inşallah.. Sağlıcakla kalın...
ÖZKAN BEY BİZDE UÇURMUŞ DEĞİLİZ YALAN KONUŞMAYALIM SADECE GÜZEL UÇACAKLARINA İNANIYORUM DİYEBİLİRİM BİRDE SAĞLAM KUŞLARDIR KOLAY VE ÇABUK BAŞKASINA İNMEZLER BİRGÜN BİR ERKEK KAÇIRDIK BİR HAFTA SONRA HİÇ OLMAYACAK YERDE KEPÇEYLE YAKALAMIŞLAR BUKADAR BİLGİM VAR SAYGILAR SUNUYORUM N ÇAKIR.özkann' Alıntı:KARDEŞİM KUŞLARIN ÇK GÜZEL. MAŞALLAHI VAR.Bİ SORUM OLUCAK OYUN KONUSUNDA NASILLAR. GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BASKALAR İÇİN KONUŞUORUM OYUNLARINDAN BAKAN ARKADAŞLARIM PEK MEMNUN DEĞİLLER. BENDE İZLEDİM UÇMA VE OYUN KONUSUNDA TATMİN EDİCİ DEĞİLLLER. SENİN KUŞLARIN İÇİN KONUŞMUORUM YANLIŞ ANLAMA. SEN UÇURUYOMUSUN.UÇURUOSAN ÇAKALLAR HAVADA NASIL. SADECE MERAKIMDAN SORUORUM. MESALA BEN BOZALA İLE BOYUN KUŞU BAKIYORUM EDREMİT. BOZALARIN ÇOGUNU MANİSADAN ALDIM. OYUN KONUSUNDA ÇOK İYİ DEĞİLLER. AMA UCMA KONUSUNDA ÇOK İYİLER HEM YÜKSEK HEMDE OYUN MARDINİ GİBİ SAATLİK HAVADA KALIOLAR. EĞİTMEYEDE BAĞLI BİRAZDA. AMA EDREMİTLER OYUNDA ÇOK İYİLER UÇURDUĞUN ÇİK ÇİK YAVRULAR 15-20 GÜNDE OYUNA BAŞLIOO. SEN UÇURUYOSAN VEYA GÖZLEMLERİNİ ÇAKAL VE BASKALAR HAKKINDA OYUN KONUSUNDA BİRAZ YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM. TEŞEKKKÜRLER
BURHAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN İNŞAALLAH YAKINDA YENİ PAYLAŞIMLARIMIZ OLACAK BU HAFTA GİDİP GÖRDÜM İNŞAALLAH DAHA İYİLERİNİ YETİŞTİRME VE PAYLAŞMA GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE N ÇAKIR...burhan.albayrak' Alıntı:abi tek kelime ile süperrr gercek kuşcusunuz.saygılar
YA ÖNDER BEY ARTIK BU İŞİN KAÇARI YOK TAMAM OLDU HAYRINI GÖRÜN İNŞAALLAH BU YAZIYI SONRADAN GÖRDÜM DAHA BİR ETKİLENDİM SEN BU KUŞLARI GERÇEKTEN YÜREKTEN SEVİYORSUN ALLAH SENDEDE NİCE GÜZEL YAVRULAR ALMAK NASİP EDER.İNŞAALLAH TÜYLERİ KADAR HAYRINI GÖRÜRSÜN.SAYGI VE SELAMLAR .HAVACI VE FANTOM KARDEŞLAR...öndermanisa' Alıntı:MAHİR kardeş seninle tanıştık bizi ağırladın.herşey için TEŞŞEKKÜR ederiz. kuşların,salmaların temiz ve güzel inşallah bol,bol yavru alırsın. SARIBOZALILARI da bize verirsen.herşey daha güzel olacak...
NURİ KARDEŞİM SANA GÜZEL YORUMUNDAN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN SENİ ARAYACAKTIM ZATEN BİRAZ HEYECANLANMANI İSTEDİM ŞU AN BEŞ ADET YAVRU YEME DÜŞTÜ ZANNEDERSEM BİZEDE ARALARINDAN AYIRMAK KALACAK İNŞAALLAH İSTEDİĞİMİZ GİBİ BULURUZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA KARDEŞİM N ÇAKIR..nuriozgur' Alıntı:slm mahir abi küşların istedin gibi olmuş allah çan pekli versin nadir abi