FANTOM VE HAVACININ SARI ÇAKALLARI YENİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
SARI ÇAKALDA BİRAZ İDDAALIYIZ.

Ekli dosyalar

• DSCF6754.webp
    DSCF6754.webp
    761.1 KB · Görüntüleme: 1,859
  • DSCF6795.webp
    DSCF6795.webp
    855.6 KB · Görüntüleme: 1,848
  • DSCF6724.webp
    DSCF6724.webp
    771 KB · Görüntüleme: 1,882
ÇAKALLARIN DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCF6745.JPG
    DSCF6745.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,705
  • DSCF6728.webp
    DSCF6728.webp
    803.6 KB · Görüntüleme: 1,883
  • DSCF6748.webp
    DSCF6748.webp
    640 KB · Görüntüleme: 1,869
HERKESE İYİ SEYİRLER

Ekli dosyalar

• DSCF6721.webp
    DSCF6721.webp
    902 KB · Görüntüleme: 1,797
  • DSCF6792.webp
    DSCF6792.webp
    860.4 KB · Görüntüleme: 1,897
  • DSCF6735.webp
    DSCF6735.webp
    812.7 KB · Görüntüleme: 1,876
maşallah maşallah epey güzel olmuşlar abicim.
inşallah daha iyilride olur.saygılarımla havacı kardeşin...

Maşallah ;

Kuşlar sağlıklı ve bakımlı görünüyor, Bir yetiştiricinin emeğinin hakkını alması kadar haz veren bir duygu varmıdır acaba ,bu duyguyu yaşamak herkeze nasip olmaz, bazı şeyler para ile yapamazsınız, bir kuşun yedi sülalesini bilmek gerekirki böyle güzel renkte ve kostümde yavru gelsin. Allah c.c. devamını getirsin.

MAŞALLAH, KARTPOSTALLIK OLMUŞLAR , EMEĞİNİZE SAĞLIK, MAHİR VE NADİR ABİ, SELAMLAR.

gökay' Alıntı:
Maşallah ;

Kuşlar sağlıklı ve bakımlı görünüyor, Bir yetiştiricinin emeğinin hakkını alması kadar haz veren bir duygu varmıdır acaba ,bu duyguyu yaşamak herkeze nasip olmaz, bazı şeyler para ile yapamazsınız, bir kuşun yedi sülalesini bilmek gerekirki böyle güzel renkte ve kostümde yavru gelsin. Allah c.c. devamını getirsin.
GÖKAY BEY SİZİNLE UZUN SÜREDİR TANIŞIYORUZ SAYILIR ÇAKALLARLA İLGİLENME SÜREMİZ 8. YILINA GİRİYOR NEREDEYSE YAVRU ALMA KONUSUNDA ÇOK GÜZEL VE ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ MUTLAKA DAMIZLIKLARI ÇOK İYİ TAKİPETMEK GEREKİYOR YOKSA SONUCA GİTMEK GERÇEKTEN ÇOK ZORLAŞIYOR BU ARADA BİLENLERE DANIŞMAK VE FİKİRLERİ DEĞERLENDİRMEK ÇOK ÖNEMLİ ZATEN MUTLAKA GÜZELİN GÜZELİ OLUYOR AMA EN KEYİF VERİCİSİ BU GÜZELLERDE DAMAR OLARAK BİRAZSÖZ SAHİBİ OLMAK BUDA BİZLER İÇİN YETERİ KADAR KEYİF VERİCİ OLUYOR HERKESE VE SİZLERE SAĞLIK DOLU SAĞLIKLI VE GÜZEL YAVRULU KÜMESLER DİLİYORUM N ÇAKIR.

Ustalarım kuşlarınız daha da güzelleşmiş.. Allah hepsini nazardan saklasın.. ama iddanız bu kuşlarla biraz olmasın bu kuşlar insana büyük iddaa yaptırır.. (: Tabi böyle alçak gönüllü olmanız sizin kalbinizin güzelleğini gösteriyor.. Neyse ustalarım ben sözü fazla uzatıp kalabalık etmeyeyim çok güzel kuşlarınız var allah daha iyilerini de nasip eder inşallah.. Sağlıcakla kalın...

polllat' Alıntı:
Ustalarım kuşlarınız daha da güzelleşmiş.. Allah hepsini nazardan saklasın.. ama iddanız bu kuşlarla biraz olmasın bu kuşlar insana büyük iddaa yaptırır.. (: Tabi böyle alçak gönüllü olmanız sizin kalbinizin güzelleğini gösteriyor.. Neyse ustalarım ben sözü fazla uzatıp kalabalık etmeyeyim çok güzel kuşlarınız var allah daha iyilerini de nasip eder inşallah.. Sağlıcakla kalın...
KARDEŞİM ÇOOOK ÇOOK TEŞEKKÜRLER SENDE SAĞLICAKLA KAL N ÇAKIR...

KARDEŞİM KUŞLARIN ÇK GÜZEL. MAŞALLAHI VAR.Bİ SORUM OLUCAK OYUN KONUSUNDA NASILLAR. GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BASKALAR İÇİN KONUŞUORUM OYUNLARINDAN BAKAN ARKADAŞLARIM PEK MEMNUN DEĞİLLER. BENDE İZLEDİM UÇMA VE OYUN KONUSUNDA TATMİN EDİCİ DEĞİLLLER. SENİN KUŞLARIN İÇİN KONUŞMUORUM YANLIŞ ANLAMA. SEN UÇURUYOMUSUN.UÇURUOSAN ÇAKALLAR HAVADA NASIL. SADECE MERAKIMDAN SORUORUM. MESALA BEN BOZALA İLE BOYUN KUŞU BAKIYORUM EDREMİT. BOZALARIN ÇOGUNU MANİSADAN ALDIM. OYUN KONUSUNDA ÇOK İYİ DEĞİLLER. AMA UCMA KONUSUNDA ÇOK İYİLER HEM YÜKSEK HEMDE OYUN MARDINİ GİBİ SAATLİK HAVADA KALIOLAR. EĞİTMEYEDE BAĞLI BİRAZDA. AMA EDREMİTLER OYUNDA ÇOK İYİLER UÇURDUĞUN ÇİK ÇİK YAVRULAR 15-20 GÜNDE OYUNA BAŞLIOO. SEN UÇURUYOSAN VEYA GÖZLEMLERİNİ ÇAKAL VE BASKALAR HAKKINDA OYUN KONUSUNDA BİRAZ YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM. TEŞEKKKÜRLER

özkann' Alıntı:
KARDEŞİM KUŞLARIN ÇK GÜZEL. MAŞALLAHI VAR.Bİ SORUM OLUCAK OYUN KONUSUNDA NASILLAR. GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BASKALAR İÇİN KONUŞUORUM OYUNLARINDAN BAKAN ARKADAŞLARIM PEK MEMNUN DEĞİLLER. BENDE İZLEDİM UÇMA VE OYUN KONUSUNDA TATMİN EDİCİ DEĞİLLLER. SENİN KUŞLARIN İÇİN KONUŞMUORUM YANLIŞ ANLAMA. SEN UÇURUYOMUSUN.UÇURUOSAN ÇAKALLAR HAVADA NASIL. SADECE MERAKIMDAN SORUORUM. MESALA BEN BOZALA İLE BOYUN KUŞU BAKIYORUM EDREMİT. BOZALARIN ÇOGUNU MANİSADAN ALDIM. OYUN KONUSUNDA ÇOK İYİ DEĞİLLER. AMA UCMA KONUSUNDA ÇOK İYİLER HEM YÜKSEK HEMDE OYUN MARDINİ GİBİ SAATLİK HAVADA KALIOLAR. EĞİTMEYEDE BAĞLI BİRAZDA. AMA EDREMİTLER OYUNDA ÇOK İYİLER UÇURDUĞUN ÇİK ÇİK YAVRULAR 15-20 GÜNDE OYUNA BAŞLIOO. SEN UÇURUYOSAN VEYA GÖZLEMLERİNİ ÇAKAL VE BASKALAR HAKKINDA OYUN KONUSUNDA BİRAZ YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM. TEŞEKKKÜRLER
ÖZKAN BEY BİZDE UÇURMUŞ DEĞİLİZ YALAN KONUŞMAYALIM SADECE GÜZEL UÇACAKLARINA İNANIYORUM DİYEBİLİRİM BİRDE SAĞLAM KUŞLARDIR KOLAY VE ÇABUK BAŞKASINA İNMEZLER BİRGÜN BİR ERKEK KAÇIRDIK BİR HAFTA SONRA HİÇ OLMAYACAK YERDE KEPÇEYLE YAKALAMIŞLAR BUKADAR BİLGİM VAR SAYGILAR SUNUYORUM N ÇAKIR.

burhan.albayrak' Alıntı:
abi tek kelime ile süperrr gercek kuşcusunuz.saygılar
BURHAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN İNŞAALLAH YAKINDA YENİ PAYLAŞIMLARIMIZ OLACAK BU HAFTA GİDİP GÖRDÜM İNŞAALLAH DAHA İYİLERİNİ YETİŞTİRME VE PAYLAŞMA GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE N ÇAKIR...

HERKESE GÜZEL YORUMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Kuşların kostümleri gerçekten çok güzel ve temiz duruyolar , maşallah yavrularda güzelmiş.. Bol yavrular..

ÖZGÜR KARDEŞİM DEĞERLİ VE GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİZ.

MAHİR kardeş seninle tanıştık bizi ağırladın.herşey için TEŞŞEKKÜR ederiz. kuşların,salmaların temiz ve güzel inşallah bol,bol yavru alırsın. SARIBOZALILARI da bize verirsen.herşey daha güzel olacak...

öndermanisa' Alıntı:
MAHİR kardeş seninle tanıştık bizi ağırladın.herşey için TEŞŞEKKÜR ederiz. kuşların,salmaların temiz ve güzel inşallah bol,bol yavru alırsın. SARIBOZALILARI da bize verirsen.herşey daha güzel olacak...
YA ÖNDER BEY ARTIK BU İŞİN KAÇARI YOK TAMAM OLDU HAYRINI GÖRÜN İNŞAALLAH BU YAZIYI SONRADAN GÖRDÜM DAHA BİR ETKİLENDİM SEN BU KUŞLARI GERÇEKTEN YÜREKTEN SEVİYORSUN ALLAH SENDEDE NİCE GÜZEL YAVRULAR ALMAK NASİP EDER.İNŞAALLAH TÜYLERİ KADAR HAYRINI GÖRÜRSÜN.SAYGI VE SELAMLAR .HAVACI VE FANTOM KARDEŞLAR...

slm mahir abi küşların istedin gibi olmuş allah çan pekli versin nadir abi

nuriozgur' Alıntı:
slm mahir abi küşların istedin gibi olmuş allah çan pekli versin nadir abi
NURİ KARDEŞİM SANA GÜZEL YORUMUNDAN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN SENİ ARAYACAKTIM ZATEN BİRAZ HEYECANLANMANI İSTEDİM ŞU AN BEŞ ADET YAVRU YEME DÜŞTÜ ZANNEDERSEM BİZEDE ARALARINDAN AYIRMAK KALACAK İNŞAALLAH İSTEDİĞİMİZ GİBİ BULURUZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA KARDEŞİM N ÇAKIR..

ADEM KARDEŞİM VE YAKUP KARDEŞİM BAKIN BAKALIM ÇAKALLAR NASIL OLMUŞ BİRDE BU YAVRULARI ŞİMDİ DÜŞÜNÜN DAHA NASIL OLDULAR ACABA DİYE İKİNİZEDE SEVGİ VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM NÇAKIR.

allah nazardan saklasın sarılarında güzel ellerine saglık

Maallah Nadir allah canpekliği versin inşallah kuşlarına ..Parça kanat erkeğin bende birazda ben deneyeyiyim onu .)))

usta slm nasılsın k.paşa çalkalanıyor erkek almışsınız 2 yıl kullanım geri vermişsiniz yanında insan bir kuş takar dimi, dişi istemişler 300 tl para istemişsin usta ayıp değil mi adamın erkeni toğumluk kullandın yetmedi bir de dişiye para istiyorsun sultan Ahmet tir sizi çakalcı yapan ayıp oldu doğrusu...

Geri