FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şampiyon BURSA DİYEREK SANA teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimle.N ÇAKIR.ultrabursa' Alıntı:kuşların pek güzeller hayrını görürsün inş.
KADEŞİM GÜZEL YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ESKİŞEHİRDE BULUNUYORUM SAYGILARIMLA N ÇAKIR.esesli26' Alıntı:maşşallah güzel kuşlar güle güle uçur besle
SİNAN KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇİN YİNE ÇOOOK TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİBAK SEVGİLERİMLE NADİR ABİNpolllat' Alıntı:Mahir ve Nadir abilerim maaşallah kuşlarınız gerçekten çok güzel.. Allah tüyleri kadar ömür versin.. Maaşallah yavrularda yetişiyor bir taraftan: hakkınızda hayırlısı olması dilekleriyle..
.............SİNAN ÖZTEKİN..............
MRHB TUNCER GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER GEÖEN HAFTA 10 TANE ÇAKAL VERDİK KALAN YAVRULAR GÖRDÜKLERİN BİZDE HERKES GİBİ BİRADIM DAHA İYİYE GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.ULUBATLI' Alıntı:SELAMLAR...
Sevgili Nadir ve Mahir öncelikle paylaşımlarınız için tşk. maşallah ALLAH can pekliği versin. Yavruların kapalılıkları ve kesmeleri mükemmel. Ellerinize sağlık ALLAH gönlünüze göre yavru almayı nasip etsin. HOŞÇAKALIN...
MEHMET BEY BASKA DEDİĞİNİZDE KUŞUN ANA RENGİ İLE KUYRUK RENGİNİN AYNI OLDUĞU AKLINIZA GELSİN SADECE İKİSİDE KELEBEK IRKIDIR SAYGILARIMLAmuygun' Alıntı:baska dediklerinizle bunlar aynı cins sayamı?