FANTOM
Üye
- Ad Soyad
- NADİR ÇAKIR
- Meslek
- HAVACI
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BURAK KARDEŞİM GÜZEL YORUMLARIN İÇN TEŞEKKÜRLER DAHA GÜZELLERİİNŞALLAH SİZDE OLUR SAĞLIKLA VE SAĞLIKLI KUŞLARLA KALMAN TEMENNİSİ İLEBOL YAVRULU SEZONLAR DİLİYORUM N ÇAKIR..LARK' Alıntı:Maşallah Maşallah Abim Senin Kuşlarını Hep Beğenmişimdir Bunlarda Birer Harika
SİNAN'CIĞIM ÇAKALLARDA YAVRULARIN YAVRULARINDAN ÇOK GÜZEL YAVRULAR GÖRÜYORUZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BUDA BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR KENDİNE İYİBAK YİNE GÖRÜŞELİM .polllat' Alıntı:Maaşallah Nadir ve Mahir abilerim yavrular her zamankiler gibi harika, yetişkinleri zaten anlatmaya gerek bile yok... Allah hepsinide nazardan saklasın.. Bol yavrulu, kazasız belasız sezonlar dilerim abilerim... saygılarımla...
SAMET KARDEŞİM BİRAZ GEÇ KALMIŞ BİR CEVAP AMA KUSURUMA BAKMA GÜZEL VE ÖVGÜ DOLU YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER YAZLIK İZİNE AYRILINCA ALİ GENCER İLE BERABER SENİN KUŞLARIDA ZİYARET ETMEK İSTİYORUM EĞER MÜSAİT OLURSAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA NÇAKIR..sametgarip' Alıntı:ABİ ELİNE SAĞLIK HARİKA KUŞLARIN VAR SENİ TEBRİK EDİYORUM SARI CAKAL DA TEKSİN BENCE BU YOLDAN YÜRÜ... EMEĞİNE SAĞLIK...
SEVGİLİ ADEM KARDEŞİMANLAMLI VEGÜZEL MESAJIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BİZ NACİZANE BÜYÜKLERİN VE KÜÇÜKLERİN İYİ NİYET DOLU YOL GÖSTERMELERİ İLE BİRŞEYLER YAPMAYA SABIR GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ BAKALIM HAYIRLISI BAŞARILI OLURSAK NE MUTLU HEPİMİZE DİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA ....ademçakır' Alıntı:selamm abi ne yazsak kelimeler hafiff kalacak biliyorum kuşlarınaa allahh can pekliği versin ama bir yorumunuu okudum çok hoşumaa gittii güzelin güzeli bitmezz diyee bir kelimee kullanmışın gerçekten dediğin gibi güzelinn güzeli hiç bir zamann bitmezz ama şudaa birgerçekk sizdee bu azim olduktan sonraa en üst seviyelerdee herzamn yerinizz olacağınızdann eminim sevgiler saygılarlaaa.