Fare gördüm :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar benim kümesim bayaa bi büyük yani kömürlük diyelim yerde besliyorum ama içinde tahtalar falan var ıvır zıvır malzemeler yani görünürde bişeyde yok bayaadır ama benim kümesim pimapenden yani güvercinlerime dokunucak bişeyde yok ama kapalı yerde bile kümesleri ayrı yani daha iyi böyle :D bugün folluklarını düzenlerken akşam birazda yem atim dedim attım yediler yuvaya girdiler kapatıcaktım ve kümeslerii yerden yüksekte ama altlara girmesinler diye tahta var alt önlerinde dayamış oldugum bi baktım beyaz güvercinimin kanat tüyü vardı yarısı o tahtanın iç tarafındaydı ve tık tıktık ses geliyo kıtır kıtır içeri çekti büyük ihtimal fareydi sizce ne yapmalıyım bu farelerden kurtulmak için ?

Anlattığın gibi dediğin yerdeyse kuşlar o fare tek değildir orda senin göremediğin bir çok fare olabilir. ve en sevmediğim hayvan diyebilirim her çeşit hastalığı yayabilirler ve birçok virüsünde taşıyıcısıdırlar bana göre bi şekilde önlemini almalısın bnce fındık faresimi yoksa normal büyük faremi var bide oda önemli büyükse durum dahada vahim. :hungur:

büyük ihtimal fındık faresidir suana kadar büyük görmedim hiç yarın yapıskan ve zehirli pembe bi yem var ondan alıcam cama yapıştırıp koyucam duvar kenarlarına en tiksindigim hayvan zaten bunlar yüzünden en sonunda satıcam kusları

eczanelerde ratka veya farmin adında fare ilaçları satılır, bunları kullanmanı öneririm, ve bunları kullanırken kesinlikle güvercinlere temasından kaçın, yoksa güvercinlerinde ölür.

Rat-Ka yı bulabilirsen özellikle tavsiye ederim, Fare bu ilacı yedikten sonra aşırı derecede susuzluk hissediyor, suyu içtiği anda ilaç su ile tepkimeye girip içeriden ciğerlerini harap ediyor ve fare ölüyor. (kümesin etrafında su bulundurmazsan fare uzakta ölür, ama yakınlarda su varsa kümesin yakınında ölür, buna da dikkat et)

bugün bi yavru düşmüştü cama yapışmıştı abi :D raid in palet yemi var pembe bi yem ondan aldım camların ortasına döktüm eczaneden aldım etrafınada yapıskan sıktım

inşallah kısa zamanda faydasını görür, bu illetten kurtulursun. Ama sana önerim fare ile göz göze gelme, o kadar şirin ki fındık fareleri, boncuk boncuk gözler, kımıl kımıl minicik burun, öldürmeye kıyamazsın :ckmk: :ckmk:

FeLix_' Alıntı:
inşallah kısa zamanda faydasını görür, bu illetten kurtulursun. Ama sana önerim fare ile göz göze gelme, o kadar şirin ki fındık fareleri, boncuk boncuk gözler, kımıl kımıl minicik burun, öldürmeye kıyamazsın :ckmk: :ckmk:
oda doğru abi çok tatlı oluyolar bzen aç kaldklarında yavruların kursaklarını yarıp kursakdaki yemi iyolar kolay kurtulamazsınız inşallah yuvalarını bulursanız belki kurtulursunuz

bulunduk ları bolgeye fareler için yapistırıclardan va onlardan koy derim :evet:

bulunduk ları bolgeye fareler için yapistırıclardan va onlardan koy derim :evet:

dışardan girdiler büyük ihtimal bi su gideri vardı ordan da ne yazıkki 5 tane küçük yavrucak zafiyat verdik tersleri dönmüştü yapıskanın ortasında :D

6 tane oldu yavrucaklar iyi yapışıyolar maşallahları var :D

Geri