FARE HAKKINDA YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
BEN KÜMESİME HAFTADA 1 BAKABİLİYORUM . MARDİN KUŞUMUN ALTINA BAKTIĞIMDA TEK YUMURTA VARDI YUMURTLADIKLARI YER İSE YERDE 1 KASA ACABA DĞER YUMURTAYI FARE GÖTÜRMÜS OLABİLİR Mİ ?

YİNE AYNI ŞEKİLDE HÜNKARİLERİM İLK YUMURTLARINI KIRDILAR ACABA BUNDADA FARENİN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ?

GEÇENLERDE KAR YAĞDIĞINDA KÜMESİM DE ÖLÜ SERÇE BULDUM KALDIRDIĞIMDA İÇ ORGANLARI BOŞALMIŞ VE ETRAFDA DEĞİLDİ FARE YAPMIŞ OLABİLİR Mİ ?

YENİ YAVRULARIM ÇIKACAK YERE 4 PARMAK YÜKSEKLİKTE YUVADA FARE YAVRULARA ZARAR VERİR Mİ ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

benim kümeste eskiden küçük fındık fareleri vardı ama yavrulara,yumurtalara bir zarar vermiyorlardı sadece yem yiyorlardı. Sonra çeşitli yöntemleri farelerin çoğunu yok ettim. Ama daha büyük bazı farelerin yavru ve yumurtlara zarar verebildiğini duymuştum. Bir arkadaşın kümeste oldukça büyük bir lağım faresi vardı, bazı yavrulara zarar vermişti. Siz en iyisi kuşlara zarar vermeden farelerle mücadele etmenin yollarını bulun. Sitede bunula ilgili konular vardır. Ben kuşların zarar görmeyeceği şekilde fare kapanları kurmuştum,oldukça faydalı olmuştu. Farelerle mücadelede kolay gelsin.

Merhaba fareler pek yumurtaya bırsey yapmıyor ancak yavru cıkar cıkmaz bellı yerlerını parcalıyor beynını yıyor aynı zamanda hastalıklara davetıye cıkarıyor benım bır kumesmde fare var dıye kusları yatıramıyorum bıle yumurtaya, fare kovucu elektırıklı aletlerı arastırıyorım bende onlardan alıcam kurtulmak ıcın.

S A KÜMESLERİNİZDE FARELERİN OLMAMAMSINA ÇOK DİKKAT EDİLMELİDİR FARE BULUNAN KÜMES DE HASTALIK EKSİK OLMAZ KUŞLARIN YEMLERİNİ YERKEN FARELERİN YEMİ ALIP BIRAKTIKLARI YEMİ KUŞLAR YER BUDA KUŞLARIN HASTALANMASINA YOL AÇAR KUŞLAR UÇURULURKEN YADA YAYILIRKEN KÜMES KAPISI KAPALI TUTULMALIDIR NORMAL BİLİNEN FARE KAPANLARI KULLANILARAK KUŞLARIN GİREMEYECEGİ YERE KURULUP TEK TEK DE OLSA O FARELERDEN KURTULUNMALIDIR FARE YUMURTAYA BİR SEY YAPMAZ AMA YENİ ÇIKAN YAVRULARA ZARAR VERİR HATTA PEK ÇOK KİŞİNİN KUŞ BAKIYOR AMA GÖRMÜYOR DİYE BİLDİKLERİ KUŞDAKİ BAKAR ///KÖRLÜK/// FARELERİN YAVRUNUN GÖZÜNE ZARAR VERMESİNDENDİR KÜMESLER FARE VE GELİNCİK GİREMEYECEGİ ŞEKİLDE YAPILMALI VEDE DİKKAT EDİLMELİDİR
SAYGILAR

Geri