Fare-Haşere Kovucular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadslar nette dolasırken bır urun buldum, bu bolumde bır arkadas bahsetmıstı ayrıntılı okuyunca guzel bır urun oldugu kanısına vardım, benım kumesın bırınde cok fazla fare var ben denemeyı dusunuyorum, deneyen varmı baska?

Ürün Bilgisi :

Küçük mekanlar için en ideal fare kovucudur. Fare ve diğer bazı kemirgen grupları üzerinde maximum etkiye sahiptir.
Cihazı yerden 50-80cm yükseğe sabitleyip çalıştırınız. Cihazı çalıştırdığınız ilk günden itibaren dışardan içeriye doğru fare - haşere girişinin kesildiğini, 4 hafta sonunda ise cihazın koruma (etki) alanındaki mevcut farelerin tamamının ortamı terk edip uzaklaştıklarını, bir tane bile kalmadığını bizzat gözlemleyeceksiniz.
Mekanın doluluk ve yükseklik oranlarına dikkat ediniz. Zira yükseklik 3m'den fazla ise gerçek alanın x2 katı esas alınarak hesaplanır.
Etki grubu: Fare - kemirgen grubu. Yarasa, gelincik ve sincap.

Ürün Teknik Bilgisi :

Teknoloji: Ultrasonic Systems (electromangnetic doğrudan risk kaynağıdır)
Etki Alanı: 80m²’ye kadar etkilidir.
Bağışıklı Önlemi: Bağışıklığa karşı digital frekans tarayıcılıdır.
Besleme: AC 110–240v. DC 12v.
Akım: 300mA
Nitelik: Zehir veya ilaç içermez.
Çıkış: 2 ayrı bağımsız çıkış kanallıdır.
Garanti: 3 yıl garantilidir.
Cihazın Çalışma Ömrü: 10 yıl etkilidir.
Çalışma Konumu: Sürekli çalışır ve aktif konumdadır.
Haşere Grubu: Fare, köstebek, sincap, yarasa vb.
Ürün Güvenliği: Hedef dışı hiçbir canlıya ve diğer cihazlara karşı zararlı değildir.
Güç Tüketimi: 4,5w. Yıllık (maximum): 43.84kw/h= 21.31 YTL/yıl
Frekans Aralığı: 25Khz-40Khz
Tarama Açısı: 180°
Ürün Ebadı: 15cmx21cmx7cm
Ses Şiddeti: 110dB
Ürün kasası: Metal Kasa
Ürün ağırlığı: 700g
Ürün Menşei: Türkiye – Teknopest

peki oluşturdugu electromanyetik dalgalar kuşların yön bulma yetisinde bir hasara yol açma ihtimali var mı ? .

Kuşlara hıçbir zararı olmadıgı soylenıyor ama net bısey soyleyemem benımde bır takım kaygılarım var. üyelerımızden kullanan arkadaslar olabılır aslında onlardan bılgı alabılırsek nekadar guzel olur.

benım kumesımde var ılk taktıgım zamanlar fareler vardı ama şu anda ne ufak ne buyuk fare namına bir şey yok acaba makınadanmıdır dıye kendı kendıme soruyorum benım makınada hem ultrasonıc hemde tıtreşim verıyo şu an taktıgım dan beri fere felan görmedim ama makıınadanmıdır başka bir şeydenmidir anlamadım gittti

bu makinalar işe yarıyor gerçekten arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. tabi benim keşfetmem biraz geçmi oldu veya ozamanlar yokmuydu bilmiyorum ama kümesimin kökünü kazımışlardı şimdi etki alanlarında fare namına bişey yok çok şükür

ben aldım kullanıyorum hiç bir etkisi yok fareler hale cirit atıyor kümesde

ahmetzy1' Alıntı:
ben aldım kullanıyorum hiç bir etkisi yok fareler hale cirit atıyor kümesde

merhaba ahmet bey, nezamandır kullanıyorsunuz ve hangısınden aldınız acaba?

farmansante firmasından aldım ult-102 markalı ürünü aldım bir etkisi yok

Geri