Selamlar; Fındık Farelerinin betonu delebileceğini sanmıyorum , aynı sorun bendede var büyük fareler geliyor lağım sıçanları . betonu dahi deliyorlar iğrenç hayvanlar çok pisler. bit hastalık vs hertür pisliği taşıyorlar dışkıları dahi çok tehlikeli . Kümeslerden yumurta yavru vs alıyorlar yemliklere girip yemleri yiyor kirletiyorlar .. Kümes tellerini çok sıkı yaptım zemini betonla dım kapı aralığı vs her yeri iyice izole ettim ama nafile ,birkaç ay belki aldığım önlemler işe yaradı betobu dahi azimle patlattılar .. Zehir olarak Fareler için özel üretilen Pasta denen ürünlerden kullandım , bu ürünün fare deliği gibi bir kabı var .. Önden içeri giriyor zehiri yiyor ve ölüyorlar .. Ama okadar fazlalarki sonu birtürlü gelmiyor .. Sürekli tedbirler alıyorum sürekli kontrol ediyorum kapıları açık unutmamaya çalışıyorum .. Bu hayvanlar özellikle yazın Bıldırcın - yumruktan büyük Öpdek palazı - Tavuk civcivi - Tavşan yavrusu gibi tüm yavruları akşamları yedi ,kimi akşam günde beştane dahi yediler , Çok sıkı kümeslerde kalanları büyüttüm .. Ama daimi bir sorunum benimde .. selamlarŞEREF