Fareler Hakkında Yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

fatih77

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih kahraman
Meslek
liseci
İlgi Alanı
Kediler
Birtane büyük fareyi kapanla yakakaladık. Hergün yavru fareler kapana yakalanıyor. 3 günde 3. fareyi yakaladı kapanlar.
Sizce zehir kullanmalımıyım ve fare zehri yedikten sonra eğer kümesten su içerse suya zehir bulaşırmı? :hayir:

Kardeşim fareye ne tür bir zehir atmayı düşünüyorsun? Kuşlara zarar vermemesini nasıl sağlayacaksın? Zehir kuşların için tehlikeli olur. En güzeli kapan ile devam etmen bence. Kümese girmelerini engelleyecek önlemler alman daha iyi olacaktır. Fare yem için gelir. Kümesinin içinde yem bulunduğu sürece geleceklerdir. Kümes tabanında yem kalmamasına dikkat et ve temiz tut. Fare yem bulamazsa dadanmaz diye düşünüyorum. Zaten geleni de kapan ile yakalıyormuşsun. Kuşlarının ulaşamayacağı bir yere zehir koyacaksan (kümes dışında) bu da çözüm olabilir. Ama ben tehlikeli görüyorum. Saygılarımla...

zehir geçici bir çözüm kümesinizdeki delikleri güzelce kapatıp birdaha girmemelerini sağlamalısınız mesela deliklerin olduğu yerlere ince tel çekebilirsin ve üstünede sıva atarsan epeyce etkili olur.

Sağolun abilerim :evet: 4.günde 5.fareyi yakaladım. Bu günde 1 kapana 2 fare birden yakalanmış :heyo:

Geri