FAREYE KARŞI NE YAPMALIYIM

hünkari03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ege deniz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
KÜMESİM ÇATI ARASINDA ÇATIDADA FARE VAR KÜMESİMDEDE FARE PİSLİKLERİ GÖRDÜM TAZE YAVRULARIM VAR 2 -3 GÜNLÜK YAVRULARA ZARA VERİR Mİ ? NASIL ÖNLEM ALABİLİRİM FARENİN BOYUTUNU BİLMİYORUM

bu konu hakkında bir çok konu var siteyi araştırırsan bulabilirsin.

50 - 60 CM SOBA BORUSUNUN BİR TARAFINI KAFES TELİ İLE TELLE BAĞLA FARE ÇIKAMAYACAK HALE GETİR FARE OLDUĞU TAHMİN ETTİĞİN YERE DİK ŞEKİLDE DEVRİLMEYECEK GİBİ SABİTLE DUVARA DAYA MESELA. İÇİNE BİR ADET BALIK YADA PEYNİR VS. ATFARE ONUN KOKUSUNA BORUYA GİRE ÇIKAMAZ. YAKALARSAN NE YAPARSIN KARIŞMAM...

selamlar

Kümesinde yeni çıkmış yavrularını fındık fare dahi olsa yer.Küçük ebatta bir kutunun dip kısmına peynir v.s şeyler koy içine fare yapışkanı sür kutunun kenarından küçük bir delik aç farenin gireceği kadar,fare içine girdiğinde yapışıp kalacaktır,kutu sayesinde kuşlarında yapışmaktan kurtulacaktır.Bu teknik kesin çözüm kendim bizzat uyguladım ve sonuç :heyo: :heyo: :heyo:

en iyisi yapıştırıcı kardeş :) denedim işe yarıyor

s.a.
fareler büyük sorundur..yemin içine pislediklerinde ya da kümeste öldüklerinde direk hastalk demek..en kısa sürede bir önlem al.fare pastasını kullanabilirsin.kuşların ulaşamayacağı bir yere koyarsın yiyen fare ölür.ya da arkadaşların tavsiyelerinden birini uygalayabilirsin..
bana gelince ben hepinizi şok edecek bir uygulama ile fareyle başa çıkıyorum ama siz denemeyin..ben kedi kullanıyorum.eğitimli kedim var kümes duvarına girebileceği bir yer açtım..zaman zaman kümese uğrar fare kontrolü yapar
sadece fareyle de kalmaz kümes kapısı açık iken kapıda oturur başka kedi de sokmaz kümese.eğitebilirseniz bu kesin çözümdür.kedi yakaladığını öldürür zaten, gerisi de korkudan orayı terk eder.

S.a Fareler ile çözüm yapamıyordum
kümesim tahtaydı yiyordu
kümesime hergün fare ilacı sıkıyorum.Fare ilaçlarının kutuları var ama tavsiye etmem.Speri Kapıya, duvarlara,yerlere,
Ve köşelere sık ha bide kümesin dışınada sık (Yamurda ıslanmıyacak şekilde) bunu 1 haftada 1 yaparsan 3ile 1 ay arası fare uzaklaşacaktır

Sayygılarımla Emir. :heyo:

Geri