ilazlar
Üye
- Ad Soyad
- FATİHLİ_APO
- Meslek
- kuşçu
- İlgi Alanı
- Diğer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilazlar' Alıntı:öncelikle beğenen ve tebrik eden arkadaşlara teşşekkür ederim allah size daha güzel kuşlar nasip etsin
2.3 resimdeki kuşlar kırma türk baskalarıdır yani kanat kuyruk bangolar ile yerli baska dediğimiz baskaların eşleşmesiyle elde ettiğimiz kuşlardır. şuan için satmayı düşünmüyorum ama haziranda kümesi azaltmak istiyorum isteyen arkadaş varsa mayıs sonuna doğru görüşebiliriz.
iletişim için
[email protected] msnye geldiğinizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim
ilazlar' Alıntı:ey akılsız adam bu kuşların bir çiftini şükrü abiden aldığım doğru oda beni tanır apo dersen ama bu kuşlar onun değil sahipleri benim yavrularınında sahipleri benim bundan sonra cıkacak yavrularıda benim ama anladınmı daha anlatıyımmı
ilazlar' Alıntı:o resimlere iyi bak babanada sor bakalım bana vermişmi vermemiş mi? işin doğrusunu öğren ondan sonra yaz buraya apuk sabuk şeyler yazıp kafa bulandırma
ilazlar' Alıntı:o resimlere iyi bak babanada sor bakalım bana vermişmi vermemiş mi? işin doğrusunu öğren ondan sonra yaz buraya apuk sabuk şeyler yazıp kafa bulandırma