farklı baskalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilazlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ilazlar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
FATİHLİ_APO
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Diğer
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0029.webp
    Fotoğraf-0029.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 1,794
  • Fotoğraf-0028.webp
    Fotoğraf-0028.webp
    24.5 KB · Görüntüleme: 1,790
  • siteye.webp
    siteye.webp
    46.9 KB · Görüntüleme: 1,880
slmlar 2. ve 3. resimdeki baskaları ben yanlış bılmıyorsam alman baskası olarak bılıyorum ve bu tıpte baska arıyorum.hatta bazılarının gozlerinın etrafı tam kırmızı oluyor bu tıpte baska bulursam alıcam sende varmı arkadasım.cvp beklıorum

baskaların masallahı var allah sahlıklı yavrular almayı nasip etsin

öncelikle beğenen ve tebrik eden arkadaşlara teşşekkür ederim allah size daha güzel kuşlar nasip etsin
2.3 resimdeki kuşlar kırma türk baskalarıdır yani kanat kuyruk bangolar ile yerli baska dediğimiz baskaların eşleşmesiyle elde ettiğimiz kuşlardır. şuan için satmayı düşünmüyorum ama haziranda kümesi azaltmak istiyorum isteyen arkadaş varsa mayıs sonuna doğru görüşebiliriz.

iletişim için
[email protected] msnye geldiğinizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim

maaşallah güzel kuşlar
bango kırmalığı var sanırım...

ilazlar' Alıntı:
öncelikle beğenen ve tebrik eden arkadaşlara teşşekkür ederim allah size daha güzel kuşlar nasip etsin
2.3 resimdeki kuşlar kırma türk baskalarıdır yani kanat kuyruk bangolar ile yerli baska dediğimiz baskaların eşleşmesiyle elde ettiğimiz kuşlardır. şuan için satmayı düşünmüyorum ama haziranda kümesi azaltmak istiyorum isteyen arkadaş varsa mayıs sonuna doğru görüşebiliriz.

iletişim için
[email protected] msnye geldiğinizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim

Sen kimin kuşlarını kime satıyorsun kardeşim, bu kuşlar Şükrü Gülkaş' a aittir, utanmadan birde uzun uzun anlatmışsın. Site yöneticisinin durumla ilgilenmesini rica ediyorum.

Bu kuşların gerçek sahibinin sitesi http://www.sukrugulkas.com dur.

ey akılsız adam bu kuşların bir çiftini şükrü abiden aldığım doğru oda beni tanır apo dersen ama bu kuşlar onun değil sahipleri benim yavrularınında sahipleri benim bundan sonra cıkacak yavrularıda benim ama anladınmı daha anlatıyımmı

ilazlar' Alıntı:
ey akılsız adam bu kuşların bir çiftini şükrü abiden aldığım doğru oda beni tanır apo dersen ama bu kuşlar onun değil sahipleri benim yavrularınında sahipleri benim bundan sonra cıkacak yavrularıda benim ama anladınmı daha anlatıyımmı

Bende onun oğluyum
Bu kuşlar hala kümeste duruyor parayla da kıralı gelse alamaz tamam mı

o resimlere iyi bak babanada sor bakalım bana vermişmi vermemiş mi? işin doğrusunu öğren ondan sonra yaz buraya apuk sabuk şeyler yazıp kafa bulandırma

ilazlar' Alıntı:
o resimlere iyi bak babanada sor bakalım bana vermişmi vermemiş mi? işin doğrusunu öğren ondan sonra yaz buraya apuk sabuk şeyler yazıp kafa bulandırma

Sen benim neden bahsettiğimi çok iyi anlıyosun da, hala hikaye anlatıyorsun. Ben üssteki çıkmalardan bahsetmiyorum, alttaki iki fotoğraftan bahsediyorum. Sen insanların kafasını bulandırma, kendi kümesinde çektiğin kendi kuşlarının fotoğrafını koy buraya. Başka fotoğraf kullanacaksan da altına isim yaz.

ilazlar' Alıntı:

Sen benim neden bahsettiğimi çok iyi anlıyosun da, hala hikaye anlatıyorsun. Ben üssteki çıkmalardan bahsetmiyorum, alttaki iki fotoğraftan bahsediyorum. Sen insanların kafasını bulandırma, kendi kümesinde çektiğin kendi kuşlarının fotoğrafını koy buraya. Başka fotoğraf kullanacaksan da altına isim yaz.

Geri