fati tosunun yanar döner süper kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan [email protected]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih mehmet tosun
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xi1y59[/dailymotion]

kuşun atışları güzel lakin takla sayısında sıkıntı var 1- 2 takla nadiren 3 takla, Biraz yüksekten alan takla sayısı fazla olan bir kuş ile dahada iyileri çıkartılabilir.. emeğinize sağlık..

keşke inişini de görseydik, eğer bu kuş bu oyununu aynı gün yaptıysa ve dolu indiyse çok güzel çalışmış, bana göre taklasının az olması da çok önemli değil tüm seferleri puanlık,atışı on numara, ama sanırım yavru kuş daha kendini tamamlamamış gibi gözüküyor, tüyünce yavru temennilerimle saygılar...

saygıdeyer kuşcu arkadaşım öncelikle emeyine saglık böyle meşakatli bir işi başarmak kolay deyil ben başta seyisliyini takdir ediyorum kuşa gelince sıtandart larını aşamamış bir kuş seyletim ama kuş cogu kuşlardan iyi ayriyeten cekimi her kim yapmışsa onada elisine saglık diyorum cok güzel olmuş ben izlerken zevk aldım dogrusu isim vermek istemiyorum bazı arkadaşlarımız kuşun bir yada İKİ BAŞINI CEKİYOR ama bu böyle devam etmiyor kuşun bol seferlerini cekeceksinki kuşcu arkadaşlar bir zevk alsın yorumunu yapa bilsin bu arada aga kuşun biraz gevşek oda bisorun ama matamati ye vurursak bu kuşa 10 üzerinden 7 puan veririm tekrar sizi takdir ederim saygılar

usta kusun güzel emene saglık bu videolar anladım kadarıyla aynı güne ait kus ıyı calısmıs masallah bide kus ekekyse beslenecek kus saygılarımla

Geri