FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİNİ KİM KAZANICAK?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİNİ KİM KAZANICAK?

• Fenerbahçe

Oy: 7 43.8%
  • Galatasaray

Oy: 9 56.3%
  • Beraberlik

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Hepimiz GüvercinSeveriz Bu işe gönül vermişiz, peki ya dunya sadece güvercinlerin etrafında dönmüyor, Turkiyede her yil sonucu Merakla Beklenen DUNYANIN 1 NUMARALI DERBİSİ geldi catti, sokakktaki cocuklardan tutunda huzur evindeki yasli amcalarimiz bile bu maci konusur oldu, oylarinizi bekliyorum, ama eger yorum yazicak olursaniz ahlak ve terbiye sinirlarini asicak seyler olmasin..
Ama Soyle Hatirlatmalar yapbilabilir....

6 KASIM Fenerbahçe 6 - 0 GALATASARAY
9 KASIM Fenerbahçe 9 - 0 GALATASARAY

Neden Olmasın Tarihin bir cilvesi..

:ckmk: :ckmk:

7 kişi ile 7-0 iyi skor varmı bundan ötesi..

Abi bende fenerliyim ama bence hata yaptın fanatikliğe varıp küfür ve benzeri şeyler yazılabilir ama Fener GS'yi yener inşallah maç fair-play havasında geçer nedeni ben galatasaray florya yıldızların sağ açığıyım yarın beni floryada sağ bırakmaz arkadaşlar

Belkeyin sayın fenerbahçeliler.
Hasret kaldığınız görmek istediğiniz sahneye az kaldı.
Şükrü saraçoğlunda final görüceksiniz.
Ama ne yazıkkı bu kendi buyuk finaliniz olmayacak. :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
:ckmk:

Ama olsun sonuçta büyük bir maça şahit olmuş olcak şükrü saraçoğlu uefa kupasına ev sahipliği yapmak her babayiğidin harcı değildir. :haha: :haha: :haha:

Bu hafta içindeki avrupa maçlarını izleyen herkes kimin galip geleceğini anlamıştır.

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=drTHAtZgyco&feature=related[/youtube]

s.a yoruma ne hacet arkadaşlar AVRUPA FATİHİ yine tarih yazacak.temennim dostluk ve kardeşlik ortamında geçmesi.maç sonrası yapılan taşkınlıklarla masum insalara zarar gelmemesi.saygılarımla
ÖMÜR DENİZ

Maça çok az kaldı.
Ortaya çıkacak akkoyun karakoyun.
Centilmenlik ve dostluk kazansın ha bide bunların yanında cimbom kazansın.
:) :) :) :D

FENERBAHÇE

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Belkeyin sayın fenerbahçeliler.
Hasret kaldığınız görmek istediğiniz sahneye az kaldı.
Şükrü saraçoğlunda final görüceksiniz.
Ama ne yazıkkı bu kendi buyuk finaliniz olmayacak. :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
:ckmk:

Ama olsun sonuçta büyük bir maça şahit olmuş olcak şükrü saraçoğlu uefa kupasına ev sahipliği yapmak her babayiğidin harcı değildir. :haha: :haha: :haha:

Bu hafta içindeki avrupa maçlarını izleyen herkes kimin galip geleceğini anlamıştır.

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=drTHAtZgyco&feature=related[/youtube]

BİR TARİHİDE BÖYLE GÖMMÜŞ OLDUK......................................

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :haha: :ckmk: :ckmk: :haha: :haha: :haha: :hhh: :hhh: :hhh: :tamam: :tamam: :tamam: :oley: :oley: :heyo: :heyo: :heyo: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :slm: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Son Olarak..... :hungur: :hungur: :hungur: Cimbomum 2066 da yazarsin tarihini
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

tearfulchild' Alıntı:
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk
Son Olarak..... :hungur: :hungur: :hungur: Cimbomum 2066 da yazarsin tarihini :ckmk:

Birşey yazmak istemiyorum. Takımım galatasaray kanım kırmızı rengimdede kırmızı var. En son Türkiye kupasını aldığınız tarihi ben zaten bilmiyorum ama Tuncay 1, Gökdeniz üç yaşındaymış.
Konuya birşey yazmayalım muhabbet tatlı ve şakalı bitsin lütfen. Konuya yazan uyarı ikincisinde uzaklaştırma alır. Yanlış anlamayın sonuçta Dünya'nın en büyük derbilerinden biri.
Güzel bitti iyi olan kazandı.
Fenerbahçenin b başarısının Avrupadada her daim olmasını diliyorum.
Konu izninizle kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri