Fenerbahceli Oyun Kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerbahcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
Guvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Slmlar bunlarda benim bazi kargalarimdan ..ALLAH herkesin gonlune gore versin.

26563282.jpg

39817724.jpg

62997533.jpg

42058583.jpg

33190492.jpg

77770897.jpg

96052890.jpg

86147955.jpg

30482186.jpg

84069836.jpg

Canım kardeşim Allah nazardan saklasın maaşallah kuşlar gercekten mukemmel denecek hic bir şey yok güle güle besle inşallah bol yavru alırsın Allaha emanet ol saygılar

Maşallah güzel kuşlarmış, Allah ağız tadıyla besleyip uçurmayı nasip etsin. Kuşlar fenerbahçeli olunca da daha bir sempatik geliyorlar gözüme :)))

Mehmet kuşların hepsinin maşallahı var ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi uçurmayı nasip etsin inşallah

alisipahi' Alıntı:
Canım kardeşim Allah nazardan saklasın maaşallah kuşlar gercekten mukemmel denecek hic bir şey yok güle güle besle inşallah bol yavru alırsın Allaha emanet ol saygılar

Sagol canim abim benim cumlemize Insallah

ugurk81' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlarmış, Allah ağız tadıyla besleyip uçurmayı nasip etsin. Kuşlar fenerbahçeli olunca da daha bir sempatik geliyorlar gözüme :)))

Tesekkurler abim cumlemize Insallah. Abi bunlar has damar , damarlarini kessen sari lacivert akar okadar saglam Fenerbahcelilerdir :heyo:

ERDEKLİ' Alıntı:
Mehmet kuşların hepsinin maşallahı var ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi uçurmayı nasip etsin inşallah

Tesekkurler Aras abi cumlemize Insallah herkes huzurla besler Insallah. ALLAHa emanet olun , yorumlariniz icin tekrar tesekkulerimi sunarim saglicakla kalin.

S.A Mehmet.

Maasallah emegine saglik güle güle besle kuslarini,rabbim zaayat vermesin insaallah.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,sevgiler...

BOZOGLU

Allah gönlünce uçurmayı nasip eder inş.Emeğine sağlık, dumanlılar hoşuma gitti.

merhaba maşallah kuşların hem sağlıklı hemde güzel gözüküyorlar yalnız sadece bir ikisi fenerli galiba kalanında halka göremedim :haha: birde makaslamayı biraz daha temiz yapabilirdin gibi geliyor,sağlıcakla besle sağlıcakla kal

Ekli dosyalar

göksal balcı' Alıntı:
merhaba maşallah kuşların hem sağlıklı hemde güzel gözüküyorlar yalnız sadece bir ikisi fenerli galiba kalanında halka göremedim :haha: birde makaslamayı biraz daha temiz yapabilirdin gibi geliyor,sağlıcakla besle sağlıcakla kal

Merhaba Goksal abi oncelikle yorumun icin tesekkurler. Seni tebrik ediyorum abi kimse gormez iken sen gordun kanadin iyi kesilmedigini , o kus bana verildiginde kanadi cekilip verilmisti sonra uzayinca bende kesmeye karar verdim , ama telekler tam uzamamisti ve sonradan kusun telekleri iyice uzadiginda bu hale geldi. Ben onu tekrar makastan gecireyim. Halkara gelirsek ben onlara degil halka Fenerium den ozel forma diktirecegim :haha: saka tabi.

Herkese yorumlari icin tekrar tesekkur ederim , saglicakla kalin.

maşallah çok güzel kuşlar ama ben en çok gök ayna kuyruk hoşuma gitti yanlış anlama diğerleride güzel tabiki allah seninde gönlüne göre versin kardeşim

adrenalin' Alıntı:
Bir gün bütün kuşlar fenerli olucak :hhh: vede kuşçular :heyo:

OKADAR !
elop.gif

Kuşlarınız güzelmiş maşalah iyi günlerde besleyin .. selamlarŞEREF

selamun aleyküm toprağım kuşların hepside çok güzel allah nazardan saklasın tüyleri kadar hayrını görürsün hastalıksız bol yvru almanı trmenni ediyorum güle güle besle. allah yarve yadımcın olsun . allaha emanet ol

Fenerbahcem' Alıntı:

Fenerbahçeli olsun karganın kralı olsun... :) şu imza olayına bittim ya... :) Allahda sizi güldürsün...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Mehmet.

Maasallah emegine saglik güle güle besle kuslarini,rabbim zaayat vermesin insaallah.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,sevgiler...

BOZOGLU

yalovaguvercin' Alıntı:
merhaba;
Kuşların maşallahı var, özellikle dumanlı ve takkeliler...ALLAH nazardan saklasın gönlüne göre uçurmayı nasip etsin..

Nurii' Alıntı:
Allah gönlünce uçurmayı nasip eder inş.Emeğine sağlık, dumanlılar hoşuma gitti.

MUSTAFA ATAY' Alıntı:
maşallah çok güzel kuşlar ama ben en çok gök ayna kuyruk hoşuma gitti yanlış anlama diğerleride güzel tabiki allah seninde gönlüne göre versin kardeşim

hayrettin cinar' Alıntı:
SELAMIN ALEYKUM MAŞALLAH GUZELKUŞLAR ALLAH GULEGULE UCURMAYI NASIP ETSIN

şeref' Alıntı:
Kuşlarınız güzelmiş maşalah iyi günlerde besleyin .. selamlarŞEREF

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm toprağım kuşların hepside çok güzel allah nazardan saklasın tüyleri kadar hayrını görürsün hastalıksız bol yvru almanı trmenni ediyorum güle güle besle. allah yarve yadımcın olsun . allaha emanet ol

westanbul' Alıntı:
Fenerbahcem' Alıntı:

Fenerbahçeli olsun karganın kralı olsun... :) şu imza olayına bittim ya... :) Allahda sizi güldürsün...

Hepinizden ALLAH razi olsun , guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim hersey gonlunuzce olur Insallah.

Selamun aleyküm Mehmet bey maşallah güzel kuşlar rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin inşallah Selametle...

Geri