Fenerbahcem
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet
- Meslek
- Guvercinci
- İlgi Alanı
- Kediler
Slmlar bunlarda benim bazi kargalarimdan ..ALLAH herkesin gonlune gore versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alisipahi' Alıntı:Canım kardeşim Allah nazardan saklasın maaşallah kuşlar gercekten mukemmel denecek hic bir şey yok güle güle besle inşallah bol yavru alırsın Allaha emanet ol saygılar
ugurk81' Alıntı:Maşallah güzel kuşlarmış, Allah ağız tadıyla besleyip uçurmayı nasip etsin. Kuşlar fenerbahçeli olunca da daha bir sempatik geliyorlar gözüme ))
ERDEKLİ' Alıntı:Mehmet kuşların hepsinin maşallahı var ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi uçurmayı nasip etsin inşallah
göksal balcı' Alıntı:merhaba maşallah kuşların hem sağlıklı hemde güzel gözüküyorlar yalnız sadece bir ikisi fenerli galiba kalanında halka göremedim :haha: birde makaslamayı biraz daha temiz yapabilirdin gibi geliyor,sağlıcakla besle sağlıcakla kal
adrenalin' Alıntı:Bir gün bütün kuşlar fenerli olucak :hhh: vede kuşçular :heyo:
Fenerbahcem' Alıntı:OKADAR !
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:S.A Mehmet.
Maasallah emegine saglik güle güle besle kuslarini,rabbim zaayat vermesin insaallah.
Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,sevgiler...
BOZOGLU
yalovaguvercin' Alıntı:merhaba;
Kuşların maşallahı var, özellikle dumanlı ve takkeliler...ALLAH nazardan saklasın gönlüne göre uçurmayı nasip etsin..
Nurii' Alıntı:Allah gönlünce uçurmayı nasip eder inş.Emeğine sağlık, dumanlılar hoşuma gitti.
MUSTAFA ATAY' Alıntı:maşallah çok güzel kuşlar ama ben en çok gök ayna kuyruk hoşuma gitti yanlış anlama diğerleride güzel tabiki allah seninde gönlüne göre versin kardeşim
hayrettin cinar' Alıntı:SELAMIN ALEYKUM MAŞALLAH GUZELKUŞLAR ALLAH GULEGULE UCURMAYI NASIP ETSIN
şeref' Alıntı:Kuşlarınız güzelmiş maşalah iyi günlerde besleyin .. selamlarŞEREF
saimusta' Alıntı:selamun aleyküm toprağım kuşların hepside çok güzel allah nazardan saklasın tüyleri kadar hayrını görürsün hastalıksız bol yvru almanı trmenni ediyorum güle güle besle. allah yarve yadımcın olsun . allaha emanet ol
westanbul' Alıntı:Fenerbahcem' Alıntı:OKADAR !
Fenerbahçeli olsun karganın kralı olsun... şu imza olayına bittim ya... Allahda sizi güldürsün...