Ferruh Erdinç (Kuşlarım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeRHuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FeRHuR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferruh
Meslek
Erdinç
İlgi Alanı
1006441e.jpg

1006442.jpg

1006450.jpg

grnt01q.jpg

grnt005l.jpg

grnt009m.jpg

grnt014y.jpg

1006443c.jpg

1006448.jpg

gökay' Alıntı:
Hoşgeldiniz ,Ferruh bey, postalarınızı yarıştırıyomusunuz.

'2 sene sonra inşallah Gökay Bey. Bu yıl başladım Posta güvercini beslemeye. Bu zaman zarfında soy oluşturmak istiyorum kendime. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.

FeRHuR' Alıntı:
gökay' Alıntı:
Hoşgeldiniz ,Ferruh bey, postalarınızı yarıştırıyomusunuz.

'2 sene sonra inşallah Gökay Bey. Bu yıl başladım Posta güvercini beslemeye. Bu zaman zarfında soy oluşturmak istiyorum kendime. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.

Öncelikle isminizi yanlış yazdığım için özür dilerim. Bir bilgi daha eklemek istiyorum kuşlarım ile ilgili. Kuşlarım bu yıl başlamama rağmen kendi yavrularımdır ve 100 km'ye kadar salınmıştır. Deniz gördüler. Ve şimdiye kadar beni mahçup etmediler. Saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz ferruh bey güzel postalarınız var.Maşallah genel itibariyle ayakları markalı kuşlarınızın buna dikkat etmişsiniz.Size bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

Maaşallah Ferruh bey postalarınız dalyan gibi duruyo.. Bu arada aramıza hoş geldiniz...

...............SİNAN ÖZTEKİN..................

grnt000j.jpg

grnt0001n.jpg

grnt001e.jpg

grnt003ib.jpg

grnt004i.jpg

grnt0011.jpg

İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sormak istediğiniz her ne olursa olsun elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Bilgim dahilinde. Bilmediğim konularda da araştırıp yönlendirme yapabilirim. Herkese bol yavrulu ve bol sağlıklı kümesler dilerim.

postalarınız çok diri ve gösterişli duruyor bildiginiz bir soymu yoksa rasgelemi aldınız

Geri