FETHİ.nin oyun kusları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fethi gökçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
kuşlarım

Ekli dosyalar

• PICT3414.webp
    PICT3414.webp
    994.6 KB · Görüntüleme: 1,719
  • PICT3421.JPG
    PICT3421.JPG
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,698
  • PICT3423.webp
    PICT3423.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,713
perçemli kuştan önceki koyu resim deki kuş risasi midir

maşallah kuşlarınız çok güzel bol ve sağlıklı yavrular almanızı dilerim.

Maşallah kuşlar gayet güzel ve bakımlı görünüyorlar. Ama 5. eklentideki kuşun boynu biraz garibime gitti doğrusu. (Perçemli olan) Sanki zürafa boynu gibi uzun değil mi sizce de? Yani yanlış anlaşılmasın ama biri fotomontajla şaka yapmış gibi :heyo:

Maşallah kuşlar oldukça sağlıklı görünüyorlar.
Beyazların göz rengi nedir acaba biraz anlatırmısınız...

foto montaja niye gerek duyalım ki dostum ?? foto montaj olsa alttaki gazetedeki yazılarda büyür hen..neyse ...

Ekli dosyalar

• PICT3434.webp
    PICT3434.webp
    732.7 KB · Görüntüleme: 1,114
  • PICT3437.JPG
    PICT3437.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,096
fethi gökçe' Alıntı:
foto montaja niye gerek duyalım ki dostum ?? foto montaj olsa alttaki gazetedeki yazılarda büyür hen..neyse ...

Sevgili Fethi Gökçe, ben foto montaj olduğunu iddia etmedim. Sadece kuşun duruşunun garibime gittiğini vurgulamak istedim. Zaten fotomontaj olsa bunu ispat yoluna giderdim. Yanlış anlaşılma olmasın....

performans58' Alıntı:
fethi gökçe' Alıntı:

Sevgili Fethi Gökçe, ben foto montaj olduğunu iddia etmedim. Sadece kuşun duruşunun garibime gittiğini vurgulamak istedim. Zaten fotomontaj olsa bunu ispat yoluna giderdim. Yanlış anlaşılma olmasın....

saygılar hocam ..

Fethi bey kuşlarınız çok hoş.
Bol,sağlıklı,iyi oyunlu yavru almanız dileklerimle.
perçemleli miskileriniz çok güzelmiş.

Maasallah güle güle besleyin....

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..bu siteyi kuran ve yöneten arkadaşlarada saygılar cok düzeyli cok geniş içerikli bi site ellerinize sağlık.. :oley:

maşallah kuşlara çok güzel.

kuşların hepsi 10 numara iyi ve bol yavrular dilerim..

kuşların güzel ama gök benekli kuşların cok güzel tam oyun kuşu....güle güle besleyin?

Geri