FETHİYEDEN 2008 YAVRULARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekçi77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
maşallah allah bol bol yavru almayı nasip etsin.... yanlış anlama ama ben bir türlü alışamadım bu paçasız döneklere sevemedim.. tabiki zevk meselesi ben döneği paçalı seviyorum mesela sen paçasız..

Merhaba arkadaşım döneklerin mükemmel görünüyor.inşallah gönlünce uçurur bol yavrular alırsın.
saygılar
ömür deniz.

boşnakesat' Alıntı:
maşallah allah bol bol yavru almayı nasip etsin.... yanlış anlama ama ben bir türlü alışamadım bu paçasız döneklere sevemedim.. tabiki zevk meselesi ben döneği paçalı seviyorum mesela sen paçasız..
SELAM BİLADER ,,

SÖYLEDİKLERİNDE YANLIŞ ANLAŞILACAK BİRŞEY YOK. DOĞRU SÖYLÜYORSUN ZEVK MESELESİ. TOPKALARDA ÇOK GÜZEL KUŞLAR. HATTA ESKİLERDE YADA ŞİMDİLERDE TOPKALARLA PAÇASIZ MELEZLEMESİ YAPAN USTALARIMIZ VAR. DERLERKİ ALTLARINDAN ALINAN İLK YAVRULAR MÜKEMMEL FAKAT MELEZLERİN ALTINDAN ÇEKİLEN YAVRULAR İKİ IRKIDA TEMSİL ETMEYECEK KADAR KÖTÜ. VE SONUÇ BUGÜN PAZARDA DOLAŞAN MİLYONLARCA DÖNÜYORDU DÖNMÜYORDU, TOZLUKLUYDU TOZLUKSUZDU TARTIŞMALARINI TETİKLEYEN YANLIŞLIKLAR. BEN YİNE SÖYLÜYORUM DÖNEK DÖNEKSE DÖNER. VE AKILLIDIR.

Selamlar Ümit Bey,

Dönekleriniz maşallah göz dolduruyorlar ben sizin döneklerinizi pek bilmiyordum sayalarınızı bildiğim kadar güle, güle sağlıklı güzel günlerde uçurmayı beslemeyi allah nasip etsin..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

NASILSIN AYKUT KAEDEŞİM ,

SANA GERÇEKTEN DARGINIM YAZIŞALI 1 SENE OLDU AMA SENDEN NE SES VAR NE SEDA NASIL ŞEŞLERDEN MEMNUNMUSUN? TABİ GELMEDİN HİÇ BURALARA GELSEN NELER VAR DAHA POSTA, HÜNKARİ, SAYA HATTA BU SENE DERNEK ADINA POSTA YARIŞLARI BİLE DÜZENLEDİK.
SENİ HALA BEKLİYORUZ NE UĞRADIN NE ARADIN KARDEŞİM.

Selamlar
Ümit bey Döneklerinizin Maşallahı var Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Selamlar Ümit Bey,

Sitemlerinde o kadar çok haklısın ki aslında şimdi yazacaklarımı okuyunca daha çok sitemde serdiniş de bulunacağını biliyorum "Fethiye çok sık geldim, gittim son 2 ay içinde" ama inanın bu sene çok yoğun ve bir o kadar da çok sıkıntılı bir sezon geçirdik bir operatörün başına gelebilecek incoming acentamızın iflasından uçak firmasının iflasına kadar her şeyi dolu, dolu yaşadık gemiyi batırmadan limana yanaştırdık ya bizim için bu senin karı oldu. Kuşlarımla bile ilginemedim yaz ayında yeni yeni ilgilenmeye başladım kendi kendilerine yetmeye çalıştılar bir fırsatını bulur bulmaz Fethiye ye geldiğimde sizinle irtibata geçerek ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

AYKUT KARDEŞİM,
SANA NE DİYEYİM BİLMİYORUM SENE 2002 ASKERDEN YENİ GELDİM VE 1 SENELİK ACENTA ORTAKLIĞIM VARDI. O DÖNEMİN KARAVAN VE BÜNYESİNDE BULUNAN İSRAYİL'Lİ TUR OPERATÖRLERİ İLE ÇALIŞTIK AMA İNAN HAMALLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİ Kİ 1994 VE 1998 YILLARI ARASINDAKİ VERİMLİ DÖNEMLERİ KIYASLAMAKLA TAM ZAMANIN DA YAPMIŞ OLDUĞUM SEKTÖR DEĞİŞTİRMEKLE VERDİĞİM KARARIN DOĞRU OLDUĞUNA İNANIYORUM. EN AZINDAN 6 SENE GİBİ BİR ZAMAN DİLİMİ KARIM VE BAŞKA BİR MESLEKİ TECRÜBEM OLDU. BUNDAN SONRA ŞARTLAR NEYİ GÖSTERİR BİLEMİYORUM AMA KARDEŞİM BİZLER HEP VARIZ VE DOSTLARIMIZIN HEP YANIDAYIZ. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR. SENİ HER ZAMAN ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.

maşallah dönekler çok güzel. bol yavrulu günler.

slm alkm ümit bey dönekleriniz in maşallahı var.bol yavrular almanız dilegiyle allaha emanet olun saygılar..........

degerli arkadasım sizlerle tanısmak isterim bende marmariste dönek ırkı güvercin besliyorum tanısırsak memnun olurun
saygılarımlan
hakan
05336329038 telimide yazayım irtibata gecerseniz memnun olurum

SELAM HAKAN BEY,

ÖNCELİKLE SİZLER GİBİ NADİDE IRKIMIZA GÖNÜL VERMİŞ ARKADAŞLARIMIZIN OLMASI GERÇEKTEN BİZLERİ MUTLU EDİYOR. SİZİNLE TANIŞMAYI BENDE ÇOK İSTERİM. FETHİYEDE YAKLAŞIK 8 KİŞİ KADAR DÖNEK BESLEMEKTEYİZ EĞER YOLUNUZ BU TARAFLARA DÜŞERSE SİZİ MİSAFİR ETMEK İSTERİZ. AYRICA CUMARTESİ AKŞAMLARI DERNEĞİMİZDE MEZAT YAPILMAKTADIR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ

0533 716 20 35
http://www.fegsed.com
http://www.fegsed.net
http://www.fegsed.org.tr

Geri