fikri usta (kastamonu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan f.usta37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

f.usta37

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fikri Usta
Meslek
Peyzaj
İlgi Alanı
Selamlar Bunlarda Benim Taklacılarım..

beyazlarmap2.jpg

ildiiyavrums5.jpg

gzelkrmzlarzz8.jpg

klyavrulardj2.jpg

ldiiyavruki4.jpg

tugluportakallarps4.jpg

yavrulimonlarcv3.jpg

Aramıza Hoş Geldiniz. Maşallah Sağlıklı Kuşlar. Limoniler Güzel görünüyorlar bunları uçuruyormusunuz.?

tşk ederim ewt uçuruyorum temeli 7 seneye dayanıyor tşk ederim

hoşbulduk ben kastmonudan fikri usta tşkler

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz fikri bey.Limonlarınız gerçekten çok güzeller.7 yıllık bir damara sahip olduklarından bahsetmişsiniz.bu zaman aralığı taklacı ırklar için,ırkın sağlamlaştırılması açısından yeterli.Bol ve sağlılklı nesiller elde etmeniz temennisiyle,esen kalın.

Taklacı meraklısı

Merhaba Fikri Bey;

Ben Ankaradan Erkan Coşkun ilgi alanımız ve branşımız ortak yani taklacıklar. Kuşların güzel ve sağlıklı görünüyor tebrik ederim bakımlı oldukları belli oluyor. Performanslarıda iyidir umarım bu konuda bilgi alış verişinin yanı sıra soy tutturmak konusundada yardımlaşabileceğimizi umuyoru kolaylıklar diliyorum görüşmek üzere.

gerçekten güzel limon ve portakallar.bu ıki ırk renkleri itibarıyla hep ılgımı çekmiştir eskiden beri.

sagol erkan bey kuşlarım hakkındaki yorumlar için teşekkür ederim inşallah daha iyilerine sahip oluruz saygılar sunarım

selam arkadaşlar resimde gördügünüz beyaz erkek hariç diyerleri benim kendi yavrumdur saygılar sunarım

abi bunları çok iyi yetiştirmişsin helal olsun

maşalalh güzel kuşlarınız var güle güle besleyin

bu arada fikri abi aramıza hoşgeldin limoniler süperler maşallah

slm fikri usta ben ankaradan ömer kusların çok güzel özelliklede limon sarıların sana diyebilecem teksey bol yavruve kuslarına allahtan uzun ömür dilerim limonların soyu eski demişsin bol yavru almışsındır inşallah kuslarına iyibak usta

portaklaların çok güzel bir zamanlar 10 tane vardı şimdi 1 tane ama 2 tane yavruladı inşallah çoğalırlar maşallah nazar değmesin

S.A fikri usta masallah kuslarin güzel nazar degmesin,tipleride oynar tipli insallah agiz tadiyla ucurup seyredersin.Sana hayirlisiyla bol yavrulu seneler saygilarimla. * BOZOGLU *

s.a
fikri ustam kuşlarının maşallası var allah nazardan saklasın

evet limoniler gerçektende çok güzeller maşallah bi tanede bende var koyu olandan basık perçin benim avatarda olan

fikri amca ben kastamonu taşköprülüyüm ama istanbulda yaşıyorum kuşların çok güzel maşallah allah iyi yavrular almanı nasip eder

selam fikri bey..öncelikle kuşlarınız çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olur inşallah..bir video çekme imkanı varmı acaba havada görebilirmiyiz kuşları..saygılar..

slm usta.bende kastamonudan ismail.tebrikler yerinizi bilmiyorum en yakın zamanda ziyaretinize gelecem.kuşlarınız çok güzel.sağlıklı,hayırlı sezonlar

bende kastamonu şenpazarlıyım istanbulda kuş besliyorum , kuşların güzel tüyleri kadar yavru alırsın inş..

Maşallah gerçekten çok güzel ve asil duruyor kuşlarınız bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle gule gule besleyin.

şu 3 cü resimdeki küllüden var çok güzel kuş ya köpek gibi yavru bakıyıyo güzelde yavru atıyo

Geri