Tr-Pasha61
Üye
- Ad Soyad
- Hasan ÇAKICI
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
- Kediler
Kümesime fileli telden ek yapıcam teli nerden bulabilirim ? Nalburda felan varmıdır ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkn' Alıntı:bütün nalburlarda bulabilirsiniz, m2' 5 tl bildiğim kadar.
Tr-Pasha61' Alıntı:Erkn' Alıntı:bütün nalburlarda bulabilirsiniz, m2' 5 tl bildiğim kadar.
Metal ve aralıkları daha küçük olan tel m2 3.5 tl plastık ve aralıkları daha büyük olan tel m2 1.5 tl miş burdaki nalburda.Hangisi kümes için daha iyi olur ?
polllat' Alıntı:Tr-Pasha61' Alıntı:Erkn' Alıntı:bütün nalburlarda bulabilirsiniz, m2' 5 tl bildiğim kadar.
Metal ve aralıkları daha küçük olan tel m2 3.5 tl plastık ve aralıkları daha büyük olan tel m2 1.5 tl miş burdaki nalburda.Hangisi kümes için daha iyi olur ?
plastik alma ben plastikten yaptım sıcaktan kötü oldu. bende değiştireceğim..
filo' Alıntı:GÜZEL KARDEŞİM EFTEN PÜFTEN MEVZULARA KONU AÇIP KULLANICILARI MEŞGUL ETMEYİN YAW.. BU NEDİR ŞİMDİ TEL LAZIM TELİ NERDEN BULURUM ? BAKKALDA VARDIR ORDAN AL..
filo' Alıntı:GÜZEL KARDEŞİM TRAŞDAN KONU AÇTIĞIN BELLİ SADECE YEŞİLLİK OLSUN DİYE KONU AÇIYORSUN.. SANA TEL Mİ LAZIM TELİ NERDE BULUNUR BAKKALDA VEYA MANAVDA OLACAK HALİ YOK TABİKİ NALBURDA.. NALBURA GİDİYOSUN BANA KÜMES TELİ VER DİYOSUN ODA SANA KÜMES TELİNİ VERİYOR BU KADAR BASİT.. DİĞER AÇTIĞIN KONUDADA KÜMESİN ÇOK UFAK BÜYÜTMEK İÇİN NE YAPMALIYIM ? DEMİŞSİN, EVİNİN BİR ODASINI KÜMES YAP DERLERSE NE YAPACAKSIN ? KÜMESİN KÜÇÜKSE İKİ TAHTA ÇAKIP BÜYÜTECEKSİN DAHA NE? BUNLARI EN AMATÖR KÜME KUŞÇULARINA BİLE SORSAN SANA DOĞRU CEVABI VERİRLER..DİĞER ARKADAŞTA KONU AÇMIŞ KUŞ YUMURTLADI.. EEE SONRA BİRİNİ BIRAKTI BİRİNİ BIRAKMADI..EEE DİĞERİNİ NE ZAMAN YUMURTLAR ? YAV BÖYLE SAÇMA SORUMU OLUR? FORUMUNDA BIRAKIN DA Bİ ADABI MUAŞERETİ OLSUN.. KONULARI OKUYANLAR SIKILMASIN..
filo' Alıntı:NE HALİN VARSA GÖR..