fındık kadar yumurta :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54kelebek54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 985
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Seçiniz
selamlar bir çift mardin aldım dün yumurtlamışlar fakat yumruta ufacıcık nden oalbilir acaba kusun ilk yumurtasımı ama kabuk sağlam o yumurtadan yavru çıkarmı yumurtaları atsam bidaha ne zmn yumurtlarlar bide 2. yumurtayı yumurtlamadı 2 gün oldu :hungur:

Selamlar,

Kız dişilerde çok sık görülen bir durumdur, erkek yumurtaya kovaladığı için acemice davranır ve ya küçük yumurtlar yada olmadık bir yere yumurtlar, bunu bir iki kere daha tekrarlayabilir. Bundan endişe duyma, zamanla düzene girer ve size bol,bol yavrular verirler Allah kısmet eder ise, siz o yumurtayı altından alın ve atın, yenisini yapmasını bekleyin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Kız dişilerde çok sık görülen bir durumdur, erkek yumurtaya kovaladığı için acemice davranır ve ya küçük yumurtlar yada olmadık bir yere yumurtlar, bunu bir iki kere daha tekrarlayabilir. Bundan endişe duyma, zamanla düzene girer ve size bol,bol yavrular verirler Allah kısmet eder ise, siz o yumurtayı altından alın ve atın, yenisini yapmasını bekleyin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
evet aykut yumkurtaya kovalıyodu devamlı yanındaki folluğa yumurtladı bende kendi folluğuna koydum oturuyolar ama 2 3 gün oldu hala 2. sini yumurtlamadı yumurtlamazmı napalım...

Selamlar,

Kız dişiler tek yumurta da yapabilir, findik kadar olan yumurtayı mı? altına koydunuz. Bu yumurtadan birşey olmaz size ve kuşunuza zaman kaybettirmekden başka.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

brtysl' Alıntı:
senin aykut dediğin adam kaç yaşında bi bak kardeşim.yaş alanlarına dikkat ederek konuş lütfen
kusura bakmayın özür diliyorum kaslen demediğimi anlamısın ızdır umarım hızlı bi şekilde yazdığım için..

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Kız dişiler tek yumurta da yapabilir, findik kadar olan yumurtayı mı? altına koydunuz. Bu yumurtadan birşey olmaz size ve kuşunuza zaman kaybettirmekden başka.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
aykut abi evet fındık kadar yumurta var altlarında 2. yumurtayı bekledim ama 4 gün oldu yunurtlamadı şimdi alayıımı yumurtalarını bidaha ne zmn yumurtlarlar ki yumurtlarlarmı saygılar

aykut abi yumurtayı aldım fakat bunlar hala oturuyo neden acaba folluktaki samanlarımı alsam napcaaz... :S

Selamlar,

Kalkar yakında yumurta oldugunu sanıyordur, acemi dışı ya bir şeylerin farkında değil, sen elleme 3-5 gün içinde kalkar, 1 hafta 10 gün içinde yeniden çiftleşmeye başlar, sonra yeni bir yuvalığa yumurtlar. Umarım yumurtası düzene girer sağlıklı yumurtlar bu sefer, eğer gene fındık kadar yumurtlar ise alırsın 3-5 gün sonra altından bu işler sabır işi, bak ben kasım ayında kız dışılerımden 3 tanesini eşledim. Eşleri ergen ve 3-4 yıllık erkeklerdi ama dışıler kız dışı olduğu için ilk yavrularını şubat ayında alabildim. Bu hobinin keyifli yanı bu olsa gerek, zoru başarabilmek, kolay elde edilen ne olursa olsun, değerli olmayacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri