fındık kadar yumurtadılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vakurturna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

vakurturna

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sait görgülü
Meslek
eczacı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim bir çift dumanlım fındık kadar yumurtladılar, yumurtalar normalin 5'de 1'i kadar.Bu arada iki yumurtada küçük.Bunun sebebi nedir?ne yapabilirim?bu arada dişi kuşum 1-2 aydır yuvaya yatıyor ama yumurtlamıyordu sonunda yumutladı ama olmadı bende bir arkadaşdan yumurta alıp altına koydum ama yuvanın en iyi seferli kuşu, yavrusunu almak istiyorum.

sanirim kusunuz kisir onun icin yumurtlayamiyor ama hazir yumurtaya yatiyor FARLUTAL hapi kullanin kisir kusunuz icin...

bu farlutal hapı ne kadar süre, kaç adet kullanmamız gerektiğini ve siz kullandığınızda ne kadar sürede olumlu sonuç aldığınızı yazarsanız seviniriz.

ilk yumurtası ve küçükse çok genç bir dişi olabilir

yetişkin bir dişi ve erkek ayrıca arkadaşımın hediyesi, arkadaşım bu kuşdan yavru aldı sanırım kışın dinlenmeye çekildi kısır değil ama neden küçük yumurtladı hala anlamadım.

Kalsiyum Eksikliğinden Yumurta Kabıgı Küll Ver

Sen en iyisi küçük bir kap içerisine kuşun yiyebileceği kadar küçük taşlar topla ve kap içerisinde kuşa ver hem kassiyum ihtiyacını karşılar hemde yumurtanın kabugunu kalınlaştırır birde sındirimi kolaylaştırır
taşların yanına azcıkta toprak at kuş eğer yemiyorsa taş felan yem atarken taşların bulunduğu kabın içinede yem at yemeğe başlar bir defa ole yap artık orayı öğrenir ve günlük kalsiyum ihtiyacını oradan karşılar

Geri