fındıklarımla ilqili yardımmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasar1124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasar1124

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yasar atansay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
selam arkadaslar hepinizin enqin qüvercin bilqilerinizden yararlanmak istemdim ben bi pazar qünü çıktım pazara 1 çift fındık aldım 1 tanesi qüllü diğeri düz beyaz arkadaslar qüllü olan erkek öbürü beyaz dişi erkek biraz ufak qaliba eşe qelmedi.Biraz birbirlerine karsı soğuklar ne zaman eşe qelirler yardım lütfen.

Aldığın kuşların resimlerini koyabilirsen soruna daha çabuk cevap bulabilirsin.Saygılar...

öncelikle yuvanda başka kuşlarda varsa eş almaları geç olur yerin varsa ayır,kızgınlaştımak için yemler var,ama ayırırsan çabuk eş alırlar.ben balyağı veriyorum ikisinede hem kendilerine geliyorlar hemde kızgınlaşıyorlar.

ewt kuslarımn fotosu yoq ama erkek biraz ufak qalba alt bölqelerine baqtım dişinin açık erkeğin daha dar kapalı ikiside kesin dişi ve erkek ama sanırım eş uyumsuzluğu var bide kümesimde suan 2 kisi var sadece ama arkadaslar sağolun aklıma kenevir qeldi.Fazla vermeden ayarında kenevir vericem tşk ederim emeğinize sayqı.

erkek yavru kızması dedigimiz yavruluktan olgunluga gecme safrasındaysa es alması biraz uzun sürebilir... ama 3 aylıktan itibaren erkek dişiye kur yapmaya baslıyacaktır. benim yavru bangomda 3 aylık ve es kapıp yumurta bile verdi.. bi süre bekle derim. erkek dişinini etrafında dönüp kuyrugunu yere sürtmeye basladıgında ikisini ayrı bir bölmeye alırsın 2-3 gün. tabi arada cıkarıp yemini suyunu vermeyi unutma:)

Forumda ARAMA yapmadan konu açmayın.
Mesajlarınızı msn, chat dili ile değil Tamamiyle Güzel TÜRKÇEMİZİ kullanarak yazın.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri