fırat uni. veteriner fak. 4.sınıf ogrencisiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garagazap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

garagazap

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus aydın
Meslek
veteriner fak. öğrencisi
İlgi Alanı
arkadaslar ufak caplıda olsa bir yetistiriciyim. ve aynı zamanda fırat universitesi veteriner fak. ögrencisiyim.
aydınlıyım. forumda dikkatimi cekti dayanısma diyince benim de bir katkim olabilirse ne mutlu dusuncesi ile bu basligi actim. arkadaslar bizden yana yardıma ihtiyac duyan olursa bize danisabilirler dilimiz dondugunce yardımcı olmaya calisiriz. benim adım YUNUS AYDIN iletisim : 05462271811-05057007711-05388156566 arkadaslar buraya numaralarımı yazmamın sebebi boş muhabbetler olsun diye degil. acil bir durumda bilgiye destege ihtiyacı olan arkadaslar fikir danissin diyedir. herkese yetistiriciliginde başarılar dilerim.

not: elazig ve cevresindeki arkadaslarimizin kuslarinda bulasici bir hastalik gorulur ise sayet veya ani ölümler gorulur ise irtibata gecebilirler. universitede ucretsiz olarak otopsisini yapma sansina sahibiz. kesin teshis koyma sansimiz var.

ben sana burdan bişey sormak istiyorum benim bir kuşum kanadını açamıyor ben hafif zorlayarak açıyorum kuşu zorluyorum havaya atıyor gibi yapaıyom kuş korkarak biraz açabiliyor ama kullanamıyor bazen kanadının düştüğünü görüyorum neden olabilir yardım edersen çok makbule geçer

YUNUS AYDIN kardeşimize samimi ilgisinden dolayı teşekkür ederim.Bu işin akademisini okuyan biri olarak,verdiği bilgilerin çok daha etkili olacağını düşünüyorum..
tekrar tebrik ve teşekkür ederim.

estagfurullah. nete cok sık giremedigim icin soru soran olursa kısa zamanda cevap almasi biraz zor olabilir. kimse hatır gönül koymasın.

valla inceliğinden dolayı tebrik ederim.bende aydınlıyım tanışmak umuduyla...

Yunus kardeşim, sana bi sorum olacak benim erkek bir sabunim var.Bu kuş çok halsiz duruo görünürdede bi rahatsızlığı yok bi tek bi kanadı urlu bu kuşun kendini toparlaması için ne yapmalıyım?

Geri