Fişek gibi fişek fişek gibi taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Fişek gibi fişek fişek gibi taklacı
[netlog]1373110[/netlog]​

hüseyin kardeş bişey sorcam benim bir arap var takladan kümese inemiyor napicam

evet gercekden guzelmıs

axi44' Alıntı:

Ne bileyim ben her bölümde diyorum ben taklacıdan anlamam. :hayir:

Bana sordun madem; bırak taklacıyı dönek veya dolapçıya dön derim. :s: :p

En iisi dolapçı-dönek siz hiç dönmekten yere inemeyen bir dolapçı veya dönek gördünüzmü.Cevap:hayır. Hatta bunlar yeri o kadar seviyolarki ara sıra direk çakılıyorlar. :)

basoglanh' Alıntı:
axi44' Alıntı:

Ne bileyim ben her bölümde diyorum ben taklacıdan anlamam. :hayir:

Bana sordun madem; bırak taklacıyı dönek veya dolapçıya dön derim. :s: :p

Kuşçu budur zaten bravo hüseyin

ağa çok güzel kaçıyor bide 1 metre altından başlasa

abi kuşun 10 numara fişek yanındansa 100 numara güle güle besle insallah

Yusuf aga bu işi biliyor ve şansı yaver gidiyor.Ne şahin ne atmaca profosyenel bir yetiştirici.
:oley :oley

mrh ark ben kuscu osman bir kus hastasıyım ama bir problemım var benim kumesin yanıda büyük bir bina var kuslar oraya konuo ucuramıom napcam :d

selam değerli dostlarım..evet hüseyin bey..sağolun yusuf beyin kuşuna baktık..şimdi gelelim yoruma ..ben sadece seyrettiğime bakarak bieyler diyeyim..inanın bana sadece pratikliği ve inişini beğendim gördüğüm kadarı ile..yere yanaşması zayıf,yanına kuş atılmış sebebi nedir bilinmez ama iyi olmamış düzeni bozulmuş..yinede taklalı inen kuşa herzaman bakılır dostlarım ..saygılar..

kardes masallah bunnlardann olsa iic anna doluyuu salıyan adam olarak ünn yapparim

slm arkadaşlar kuş güsel harbidende ama o kuşun daha kendini alçaltmassı lasım bn sarkır besliorum renkte onda oyunda ama snn kuşunda güsel ama dedim gibi kendini alçaltması lasım

gorüntüler çekileli epey zaman olmuş galıba.herşeyden önce kuşun azmi hoşuma gitti.yüksekten kaptırdığı için izleyiciye uzun fişekli gibi görünüyor.ki fişek kısa.inmek için yere kendini çok yüksekten bırakıyor.anlıyacagınız sıradışı değil.

axi44' Alıntı:

kuyruğundan 3 - 5 tüy çek taklası biraz azalıcaktır fakat kümese daha rahat inecektir

maşallah makinalı tüfek gibisaytırıyor izlemeye doyum olmaz boyle kuşlrın saygılarla

Güzel, hatsı ile sevabı ile seferli kuş, bunu bulamayanlarda var . Paylaşımınız için teşekkürler.selamlar .ŞEREF

KARDEŞ KUŞLARIN FİTATINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM.AYRICA HAVADA NE KADAR SÜRE UÇUYOR. BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM. SELAMLAR.

benimde aynı bu şekil 1 çift kuşum war...
Bana kuyruğunun ortasını çekmemi önerdiler.Çektim gerçektende taklaları azaldı Artık hayvanlar doğru düzgün uçabiliyor :evet: :heyo: :evet:

Samsunlu Yusuf Aganın Kuşu Sanırım Demi
Onun Kuşlar Sevgiler SaygıLar Gercekten Gzel Kuşları Var Hele Ben Bi Arap Dişisini Gordum 10 Numara

S A .......

kuş gercekden güzel güzel asılıoyor biraz aşadan cekse daha ii olucak ama genede güzel bol yaerular alırsın inş...

Geri