fola yatan kuş kaç günde yumurtlaması lazım???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
s.a üstatlarım. bende 1 çift perçemli beyazım var. yaklaşık 8-10 gün önce kuşlarım çitleşmeye başladılar günde ik üç defa çiftleştiler. yaklaşık 8-10 gün oldu.yuvalıkta tuttular. dün dişi güvercimim yuvada fola yatmış. bu günde folda yatıyo sürekli yumartası varmış gibi sanki. hatta dişi kalkınca erkek yatıyo sanki yumurta varmış gibi. ama yumurta yok. ne zaman yumurtlar bizim kuşlar??

benimkiler 2 aydır yatıyolar hala yumurta yok :( hiç belli olmaz. Herhangi bi sorun yoksa 1 hafta içinde yumurtlaması lazım. Erkek dişinin kafasına vuruyo mu ?

the_fix' Alıntı:
benimkiler 2 aydır yatıyolar hala yumurta yok :( hiç belli olmaz. Herhangi bi sorun yoksa 1 hafta içinde yumurtlaması lazım. Erkek dişinin kafasına vuruyo mu ?
valla üstadım daha öncede fola yatıı 7-8 gün falda kaldı derken ben yeni kümes yapınca yer değişkliği oldu kuş foldan kaltı şimdi tekrar çifleştiler 8 gün kadar önce. dünden berşdirde yuvada paşa gibi yatıyo bazen erkek yatıyo. yumurta yok.

ha bu arada erkek hiç kafasına vurmuyo. dişi yuvada saksıda yatıyo folda erkek de aşağıda tek takılıyo ayrı duruyolar. erkek dişiye pek dokunmuyo.

arslanmashadow' Alıntı:
the_fix' Alıntı:
valla üstadım daha öncede fola yatıı 7-8 gün falda kaldı derken ben yeni kümes yapınca yer değişkliği oldu kuş foldan kaltı şimdi tekrar çifleştiler 8 gün kadar önce. dünden berşdirde yuvada paşa gibi yatıyo bazen erkek yatıyo. yumurta yok.

ha bu arada erkek hiç kafasına vurmuyo. dişi yuvada saksıda yatıyo folda erkek de aşağıda tek takılıyo ayrı duruyolar. erkek dişiye pek dokunmuyo.

kafasına vurmuyo henüz yumurtlamıcaktır ama hazırlık yapıyolar en kısa zamanda yumurta gelir bi sorun yoksa.

Dişinin yumurtlayacagını zaten anlarsın hasta gibi halsizleşir kabarır folluktan inmez.Yem attaıgında yemi yemesiyle geri folluga gitmesi bir olur.

mehmet1994' Alıntı:
Dişinin yumurtlayacagını zaten anlarsın hasta gibi halsizleşir kabarır folluktan inmez.Yem attaıgında yemi yemesiyle geri folluga gitmesi bir olur.
benim kuş 4 gündür folda zaten. yumurta var gibi sürekli yatıyo. ama yumurta yok?

kuşunuz kısır olabılır lutfen arama bolumunden arama yapınız kısır kusu anlama yollarını vs.

Kusun altına bos yumurta sür eger ona düzenli yatarsa anlaki kuş kısır.

Geri